Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Fredagen den 24 mars 2017

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2017-03-24
Nästa nollställning: 2017-04-23
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

19:54: GLOWING VIBE 19:53: Slow train is coming 19:52: Bönenätverk Sverige 19:52: Bibelkunskap.se - kristet forum - kristna vänner 19:52: Aletheia Blogg & Tankesmedja 19:51: http://www.shalomtours.se 19:51: ungkristenkille.

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
6 3
Översikt
2 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
2 6
Översikt
3 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
5 2
Översikt
4 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror,  ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel,  men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen,  det är betryggande,  genomträngande,  ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
3 4
Översikt
5 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
2 3
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 rupeba
Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
1 3
Översikt
7 ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
1 3
Översikt
8 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
1 2
Översikt
9 Tro-likt & Rim-likt
Välkommen till min lilla vrå av poesi, humor och livsfrågor. En poesi-blogg, där jag skriver dikter och texter som varvas med bibelord. Mina frågor och aha-upplevelser i relationen och livet med Jesus och människor. Humor och allvar i en salig blandning.
1 2
Översikt
10 Leva: vara & tanke
Vardaglig livsfilosofi från livets skrymslen och vrår. Reflektioner om de små och stora frågorna i livet och tron. Och så en del annat från livets söcken och helg.
1 2
Översikt
11 Rening av Kyrkan
Nätverket arbetar för rening av kyrkan i Sverige och Norden baserad på Bibeln som Guds Ord. Nätverket bygger på små självständiga grupper som ber och agerar.
1 2
Översikt
12 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
1 2
Översikt
13 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
1 2
Översikt
14 Tankar för dagen.....
Här talas och reflekteras kring tro, livet och verkligheten allteftersom - men tron som startpunkt. Reflektion kring bibeltexter allteftersom kyrkoåret går. Bön.
2 0
Översikt
15 Tribemission
Stöd av humanitära och Kristna projekt i Filippinerna och i Sydamerika. Erbjuder fadderbarn och enskilda projekt att stödja.
2 0
Översikt
16 brefvet.com
Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.
1 1
Översikt
17 Retreaten
Retreaten.se är en stilla plats där du kan få ett ord på vägen, bli inspirerad till eftertanke och kanske även en fördjupad Gudsrelation...helt enkelt en retreat mitt i vardagen...
1 1
Översikt
18 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
1 1
Översikt
19 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
1 1
Översikt
20 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
1 1
Översikt
21 Ny-David i Falun
Ny-David spelar gitarr och munspel, vittnar och sjunger sånger om Jesus. Se Ny-Davids DVD och webbtv.
1 0
Översikt
22 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
1 0
Översikt
23 Urgamla Stigar
Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16 ”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. Ryle.
1 0
Översikt
24 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
1 0
Översikt
25 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
1 0
Översikt
26 EllenRock
Tankar till teologi och församlingens uppdrag i vår tid.
1 0
Översikt
27 Du är älskad!
Kristen familj som vill sprida ljus, tröst, glädje och kärlek omkring sig!
1 0
Översikt
28 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
En kristen hemsida som står på två ben - Nätverk för folk som studerat IBIOS - Organisation som vill sprida Guds Ord i Sverige. Bjud gärna in oss till din församling. Predikar ett budskap om att följa Jesus på allvar och bli hans lärjungar genom äkta kärlek till varandra som troende.
1 0
Översikt
29 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
1 0
Översikt
Totala in och ut träffar... 44  41 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Fadern.se - Gratis Cd Undervisning

Fadern.se - Gratis Cd Undervisning - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
Staffanstorp, SexRevolution, Bosnien, bibel, kollektiv, karismatik, texter, lycka, Lycksele, kommer, skapelse, änglar, michael, statue, Estetiskt, ortodoxa, Kristus, uppståndelsen, Hallsberg, vykort, Götene, Jonathan, Skriverier, livsåskådning, School, Kunskapsfakta, tonåring, Helig, prylar, skapare, pastor, psykologi, maxholtz, tillsammans, Katastrofer, Ungdomsverksamhet, depression, folken, bönbok, pilgrim, journalistik, olivberget, kvartillhampe, Credoakademin, Underkastelse, serier, Vajda, bibelundervisning, Travel, andliga, Församling, upprättelse, evigt, Klassisk, Bibelns, teologi, pingst, stormen, rikedom, profetiskt, resor, svensson, ljudbok, jesus music, skapa, kristendom, kristikropp, tröjor, undervisnig, shirt, bloggar, svenska, förhör, rambo, jesus, villolärare/läror, bröllop, andligt, Lanka, folkgrupper, livskällan, vänskap, skapelsen, katolicism, länkar, himlatoner, mission, skivor, jesusfilmen, furste, Hobby, bedjare, tillbedjare, Breskic, läger, fridens, t-shirts, hälsa, förföljelse,