Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Lördagen den 20 december 2014

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2014-12-05
Nästa nollställning: 2015-01-04
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

17:24: SUB UMBRA 17:21: En kristens resa 16:40: Vägen till Livet | 16:39: Evangelisten Internet Tidning 16:38: Var redo 16:37: confessions of a rosengard pastor 16:37: Junia Tronestams skrivstuga

Senaste upplagda webbplatsen

Christian Television Club 2000 - Stefan  Maria Hallman
Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
http://ctvc.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Remix MusikOrdet - Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik,  och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser,   Rose-Marie.
Remix MusikOrdet - Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
31 45
Översikt
2 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
31 38
Översikt
3 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
20 42
Översikt
4 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
22 9
Översikt
5 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror,  ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel,  men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen,  det är betryggande,  genomträngande,  ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
16 14
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
10 19
Översikt
7 Pingstkyrkan Tyresö
Pingstförsamling med vision att göra Jesus känd, älskad och efterföljd i Tyresö och Haninge.
10 17
Översikt
8 Troende – släpp taget lita på Gud
Personliga tankar från livets berg och dalbana, jag skriver utifrån min kristna tro, mitt konstnärskap och hur min högkänslighet påverkar min vardag.
10 16
Översikt
9 Tro-likt & Rim-likt
Välkommen till min lilla vrå av poesi, humor och livsfrågor. En poesi-blogg, där jag skriver dikter och texter som varvas med bibelord. Mina frågor och aha-upplevelser i relationen och livet med Jesus och människor. Humor och allvar i en salig blandning.
15 10
Översikt
10 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
18 6
Översikt
11 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
17 7
Översikt
12 Jesussajten.se
Innehåller topplista, kristna resor och nyheter & reportage. Lägg till din sida på topplistan här - välkommen!
2 20
Översikt
13 Christian Mölk
Bibelkommentarer, blogg och forum.
12 9
Översikt
14 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
6 13
Översikt
15 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
13 5
Översikt
16 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
11 7
Översikt
17 Kyrksajten.se
Kyrksajten - Din allkristliga resurs!
5 12
Översikt
18 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
8 9
Översikt
19 Christfollower.se
En blog som handlar om att följa Jesus och hans nåderika ord genom alla livets skeenden, i tid och otid, i framgång och motgång, ett liv som är byggt på Guds ord och fyllt av Hans Ande. Jag bor i Malmö, make, pappa till två små barn, planterar en församling i Malmö och drömmer om att få se hur Guds kyrka blir allt Han har tänkt med den.
9 8
Översikt
20 Flammor
Profetisk tidskrift.
7 9
Översikt
21 rupeba
Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
7 9
Översikt
22 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Fadern.se sprider kunskap om Guds villkorslösa kärlek till dig. Beställ gratis cd undervisning.
11 5
Översikt
23 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
9 7
Översikt
24 Man av sin tid
Bitande samhällsanalyser där jag inte kompromissar med sanningens ord, Guds ord. Vardagsbetraktelser utifrån min horisont. Kort sagt, allt mellan himmel och jord rums med.
4 11
Översikt
25 Urgamla Stigar
Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16 ”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. Ryle.
2 12
Översikt
26 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
4 10
Översikt
27 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
6 8
Översikt
28 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
6 8
Översikt
29 Exodus Resor - Pilgrimsresor, Församlingsresor, Pilgrimsvandringar, Studieresor, Gruppresor
Vi ordnar grupp- och församlingsresor och pilgrimsvandringar. Hos oss hittar du Lutherresor, resor till Det heliga landet, Armenien, Santiago, Fatima och mera.
4 10
Översikt
30 skånebloggaren
En blogg som vill förmedla sanning och frihet. Reflektektioner och belysning kring lärofrågor som jag anser är viktiga i den kristna tron!
2 11
Översikt
31 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
4 9
Översikt
32 systersigne - din frikyrklige vän i etern
ung kristen frikyrkofjant som brinner för jesus, kyrkkaffe, longboard och församlingen. att lära känna gud ska inte vara svårt, inte heller att läsa om honom och vad han gjort för oss. välkommen in.
2 11
Översikt
33 Anna Kristina Pionting
Ottsjötanten bor strax utanför Åre, skriver och bloggar sedan 1995, bloggar om grå vardagen, att vara Bipolar, Ottsjö och Allt annat som ryms i skallen på en medelålders kärring på kant i tillvaron.
7 6
Översikt
34 Ny-David i Falun
Ny-David spelar gitarr och munspel, vittnar och sjunger sånger om Jesus. Se Ny-Davids DVD och webbtv.
4 8
Översikt
35 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
5 7
Översikt
36 Medianasir.se
Här kan du läsa om vad Gud verkligen förmår.
5 7
Översikt
37 Gud och Jesus
Min avsikt är att presentera för dig, den Jesus som jag lärt känna. Jag vill uppmuntra dig att med ärligt hjärta söka Gud, Han älskar dig! Välkommen att läsa mer / Johan.
4 8
Översikt
38 Sjungande Aposteln
Vi är kallade att vara sändebud från Gud och föra vidare det goda vi fått! Jag kommer skriva om tankar, undervisning och profetior osv till dig och mig som kristen och till Guds församling i denna tid. Men sidan är också för dig som ännu inte mött Jesus i ditt liv.
7 5
Översikt
39 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
7 5
Översikt
40 Missio Dei Scandia
Mission of God Scandinavia, Discussing what it means to be an Emerging Missional Church in a postmodern culture.
3 8
Översikt
41 Guldstadens Klippa
Guldstadens Klippa: Apostolisk och Profetisk välsignelse till Kristi kropp och alla församlingar. Utbreda Guds rike.
4 7
Översikt
42 Bengt Sjöberg -
Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.
3 8
Översikt
43 En kristens resa
Liten vandringsblogg, med tankar och reflektioner över livet, men även lite annat smått och gott...
3 8
Översikt
44 Du är älskad!
Kristen familj som vill sprida ljus, tröst, glädje och kärlek omkring sig!
4 7
Översikt
45 cymbaltv.se
Här kan ni köpa kristna inspelningar.
2 9
Översikt
46 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
5 6
Översikt
47 World Children Need – gör insatser åt fattiga och utstötta barn | World Children Need
World Children Need är en ideell förening vars mål är att hjälpa utsatta barn och unga över hela världen. Föreningen startade i maj 2013 men barnhemmet i Indien invigdes redan i februari 2011. Läs mer på vår hemsida. Bli fadder idag!
8 3
Översikt
48 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Bloggen kommer dagligen att kommentera ett antal kapitel i Bibeln. Hela Bibeln kommer att ha lästs igenom på ett år.
4 7
Översikt
49 Jesus My LORD
Evangelisationsnätverk, Evenemanget "Hopp för Sverige", Jesus på väg...
4 6
Översikt
50 Commerce Technic
Kristen TV via Parabol.
2 8
Översikt
51 www.uppstandelsen.se
Uppstandelsen.se har som sitt mål att väcka uppståndelse genom att befrämja klassisk kristen tro i reformert anda.
4 6
Översikt
52 Uppsala kårens dagbok
Vill informera att Uppsala kår skriver en (b)logg om vad som sker på kåren. Oftast så läser man om vad som skall hända men sedan vet man inte vad som har hänt. Så tänkte vi att då skriver vi om vad som händer. Dels för information och dels som inspiration för andra. Vårsågoda att ta del av vad som händer i Frälsningsarmén i Uppsala .
6 4
Översikt
53 MissionJesus.se
Organisationen MissionJesus är en missionsorganisation som brinner för att sprida evangeliet där ingen människa har hört det ännu. Vi vill vara en organisation som arbetar djupt och brett med människor för evangeliets skull, att skapa mötesplatser för människor att finna Jesus Kristus. Mission Jesus vill också verka för förnyelsearbete och främjandet av väckelse genom möten i etablerade kyrkor och samfund över hela världen. En kyrka som brinner i Andens kraft för Jesu skull är vår önskan.
5 5
Översikt
54 Retreaten
Retreaten.se är en stilla plats där du kan få ett ord på vägen, bli inspirerad till eftertanke och kanske även en fördjupad Gudsrelation...helt enkelt en retreat mitt i vardagen...
4 6
Översikt
55 Rening av Kyrkan
Nätverket arbetar för rening av kyrkan i Sverige och Norden baserad på Bibeln som Guds Ord. Nätverket bygger på små självständiga grupper som ber och agerar.
6 4
Översikt
56 svennthommy.eu
Önskar så många som möjlig skal se min hemsida. Se också på mina program på Web Tv dknet.tv.
1 8
Översikt
57 Bönehuset
En blogg som skaffar känsla för gemenskap och bedjande.
5 4
Översikt
58 Pingstkyrkan Elim i Billdal
En av de äldsta pingst församlingarna på västkusten grundad av Johannes Waern.
3 6
Översikt
59 confessions of a rosengard pastor
Jag är gripen av Jesus och vill leva för honom. Jag leder en församling i Malmö och jag älskar min familj, min kyrka och min stad och allt annat som hör till livet. Min blog är en plats där jag delar med mig av tankar, drömmar, resurser, bibelundervisning och mitt liv.
2 7
Översikt
60 Pontus J. Back - officiell hemsida och blogg
Här delar jag med mig om vad Jesus har gjort och gör i mitt liv. Det mesta är på engelska men sidan är alltid upp to date och länkar till mina svenska bloggar finns också.
3 6
Översikt
61 Molingo
Molingo är en kristen webb-tv för barn.
4 5
Översikt
Plats 62 - 154 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Max Holtz
Översikt
5 4
63 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Översikt
4 5
64 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Översikt
5 4
65 Roselike.com
Översikt
2 6
66 Jesusmissionen
Översikt
3 5
67 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Översikt
2 6
68 brefvet.com
Översikt
5 3
69 De Stilla i Landet
Översikt
2 6
70 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Översikt
4 4
71 predikoindex.com
Översikt
1 7
72 Vårt Dagliga Bröd
Översikt
2 6
73 Leva: vara & tanke
Översikt
4 4
74 Heawenson
Översikt
4 4
75 Israels vänner i väster - iviv
Översikt
3 5
76 Olofamkoff.se
Översikt
3 4
77 Jesus lever
Översikt
1 6
78 Mariannelunds folkhögskola
Översikt
1 6
79 Tribemission
Översikt
2 5
80 Vax & Vox
Översikt
1 6
81 Fridens pensionat
Översikt
3 4
82 T. Austin-Sparks
Översikt
2 5
83 Bergmans Bryderier
Översikt
2 5
84 En Kropp
Översikt
1 6
85 Andreassv79’s Blog
Översikt
2 5
86 Vem tänder stjärnorna-bloggen
Översikt
3 4
87 REMIX DUO - KRISTEN MUSIK
Översikt
1 6
88 Pastorn har ordet
Översikt
1 6
89 Ephron
Översikt
3 4
90 Jesuskramen
Översikt
2 5
91 Nätmagasinet Hans hus av levande stenar
Översikt
3 4
92 Rebecka Eklund
Översikt
1 6
93 Radikalt Liv Mission | Ett hjärta för Indiens folk
Översikt
2 5
94 Coffee and Christ
Översikt
2 5
95 En lisagirlblogg
Översikt
1 6
96 Himlatoner med Bosse Grevinger - hemsida med musik och video
Översikt
4 3
97 Jim Hultman vittnebörd sång dikter
Översikt
1 5
98 Tankar för dagen.....
Översikt
1 5
99 Rose-Maries kristna blogghörna
Översikt
2 4
100 bibelskola.nu
Översikt
2 4
101 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
Översikt
1 5
102 MissPopp
Översikt
1 5
103 Välkommen!
Översikt
1 5
104 StuderaBibeln
Översikt
1 5
105 Hemsideskaparen
Översikt
1 5
106 Hoppet överger oss inte
Översikt
3 3
107 Själaspis
Översikt
4 2
108 Lyssna på kristen musik och ladda ner gratis noter
Översikt
1 5
109 Startsida | JESUOMSORG
Översikt
2 4
110 finlandsgullet på WordPress.com
Översikt
2 4
111 garansblogg
Översikt
1 5
112 Bönenätverk Sverige
Översikt
1 5
113 Rabnor tycker o tänker
Översikt
1 5
114 Framtidskyrkan | Tre historiska kyrkor skapar något nytt
Översikt
1 5
115 Kristen ungdom
Översikt
1 5
116 Fri att leva
Översikt
2 4
117 Himmelsbrud
Översikt
1 5
118 Kristet liv
Översikt
1 5
119 A Sela Moment
Översikt
1 4
120 Dagens bild
Översikt
1 4
121 Oasenkyrkan
Översikt
1 4
122 Deborah7
Översikt
1 4
123 Evangelisk-Progressiv Adventism
Översikt
2 3
124 Om Gud Finns
Översikt
1 4
125 Niclas Strindell om tro och liv
Översikt
2 3
126 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Översikt
1 4
127 Junia Tronestams skrivstuga
Översikt
1 4
128 Hjärtats galleri
Översikt
2 3
129 Tid Att Be
Översikt
1 3
130 Var redo
Översikt
1 3
131 Polenmission
Översikt
2 2
132 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Översikt
2 2
133 Patrik Risell's Blogg
Översikt
3 1
134 En Församling På Nätet
Översikt
1 3
135 Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus
Översikt
1 3
136 Soli Deo Gloria
Översikt
2 2
137 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Översikt
1 3
138 Tankar från Klarbärsträdet
Översikt
3 1
139 Himmelriket är nära
Översikt
1 3
140 Flammende Sværd
Översikt
1 3
141 New Life Göteborg
Översikt
1 2
142 Ängelholmspastorn - Mikael Karlendal tycker till
Översikt
1 2
143 Borgeatbonehuset
Översikt
1 2
144 Hemma i Husen
Översikt
2 1
145 i Jesus | vårt liv i Sonen
Översikt
1 2
146 Apg4, 12
Översikt
1 2
147 Beraka
Översikt
1 2
148 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
Översikt
1 2
149 Den Profetiska Sången | Profetisk sång i den sista tiden
Översikt
1 2
150 Jerkblog | I-landsproblem och Vardagstro
Översikt
1 1
151 Polaritet, politik och religion
Översikt
1 1
152 Michael's Blogg
Översikt
1 1
153 cirkusgangetsanjoe
Översikt
1 1
154 TILL FYRBÅKEN
Översikt
1 0
Lägg till din webbplats eller blogg helt gratis här!
Totala in och ut träffar... 624  972 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Evangelisk Luthersk Mission - Bibeltrogna Vänner

Evangelisk Luthersk Mission - Bibeltrogna Vänner - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
katedral, statue, relevant, vardag, Lerum, Gudsgemenskap, förbön, Bibelskola,  sirius, teknik, kunskapsfakta.se, humor, Gammeddehewa, Bön, botar, Frank, baptistsamfundet, kontorsmaskiner, domen, jildwi, själavård, michael, Armenien, bibelkommentarer, david, Munspel, kvittensblock, helandemirakler, Evangelisation, Ungdomsalpha, ordersedel, vänner, lovers, harmoniskt, Under, reformert, kristus, partners, ekonomisk, evangelisk, Akademin, parfym, Metodistkyrkan, återupprättad, Sånger, väckelsekristendom, dukat, webbtv, Michael, förlåtelse, Mission, syrian, universum, helihe, potential, bibelstudier, forum, folkhögskola, progressiv, muslimer, uppståndelsen, webtv, Videos, Billdals, ekenässjön, mirakler, Ekstén, request, Staffan, nedladdningar, troende, Tecken, Fishpond, Urban, uppleva, Svenska, katekes, Missionskyrkan, Rehabilitation, tonåring, stillhet, löften, barnhem, kommunitet, profetsia, länkarkiv, lärjungar, rening, Daglig, Ravenhill, biblicum, inspiration, missmod, cards, räddning, jesus, trossamfund, trosrörelsen, pengar,