Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Lördagen den 28 mars 2015

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2015-03-05
Nästa nollställning: 2015-04-04
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

23:29: Guld, rökelse och myrra 23:26: International christian mission 22:29: cymbaltv.se 22:25: garansblogg 22:24: finlandsgullet pÃ¥ WordPress.com 22:05: Fishpond Entertainment 21:53: brefvet.com

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
Lyfter på traditionens stenar, för att bjud ljus och livsutrymme till levande Gudsrelation - stundtals begravd under teologiska lärors ok.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
64 79
Översikt
2 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
60 73
Översikt
3 ikristus - Lyfter på traditionens stenar,  för att bjud ljus och livsutrymme till levande Gudsrelation - stundtals begravd under teologiska lärors ok.
ikristus - Lyfter på traditionens stenar, för att bjud ljus och livsutrymme till levande Gudsrelation - stundtals begravd under teologiska lärors ok.
57 76
Översikt
4 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
62 67
Översikt
5 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
44 56
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
31 52
Översikt
7 Guld, rökelse och myrra
Hur finner jag hoppets källa? Genom att våga leva i gemenskap med Gud säger en del. Och hur är en sådan gemenskap möjlig?
29 39
Översikt
8 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
14 50
Översikt
9 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
31 24
Översikt
10 Pingstkyrkan Tyresö
Pingstförsamling med vision att göra Jesus känd, älskad och efterföljd i Tyresö och Haninge.
20 31
Översikt
11 European-American Evangelistic Crusades.
Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
22 21
Översikt
12 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
30 9
Översikt
13 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
20 18
Översikt
14 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
14 21
Översikt
15 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
13 22
Översikt
16 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
14 21
Översikt
17 Tro-likt & Rim-likt
Välkommen till min lilla vrå av poesi, humor och livsfrågor. En poesi-blogg, där jag skriver dikter och texter som varvas med bibelord. Mina frågor och aha-upplevelser i relationen och livet med Jesus och människor. Humor och allvar i en salig blandning.
13 18
Översikt
18 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
14 16
Översikt
19 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
14 12
Översikt
20 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
9 16
Översikt
21 Slow train is coming
Tider av förändring eller tider av inget alls? Själv väljer jag att följa med och leva i vår tid så kreativt som det bara är möjligt, därför bloggar jag. Är du feg är du inte värdig att gå i Jesu fotspår. Är du ljummen är du inte kristen. Vill du läsa mer? Besök då min blogg.
11 14
Översikt
22 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
13 11
Översikt
23 Christian Mölk
Bibelkommentarer, blogg och forum.
14 9
Översikt
24 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
11 12
Översikt
25 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
12 11
Översikt
26 Kyrksajten.se
Kyrksajten - Din allkristliga resurs!
5 16
Översikt
27 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
11 10
Översikt
28 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
9 12
Översikt
29 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
11 10
Översikt
30 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
10 10
Översikt
31 Guldstadens Klippa
Guldstadens Klippa: Apostolisk och Profetisk välsignelse till Kristi kropp och alla församlingar. Utbreda Guds rike.
7 12
Översikt
32 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Fadern.se sprider kunskap om Guds villkorslösa kärlek till dig. Beställ gratis cd undervisning.
8 10
Översikt
33 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
8 10
Översikt
34 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
10 7
Översikt
35 Om Gud Finns
Eftersom jag är kristen och läser Bibeln, så kommer mycket av det jag skriver att präglas av det. Bloggen heter ju Om Gud Finns - och jag vet ju att den frågan ställs ofta och jag kommer att svara efter mina egna erfarenheter.
3 14
Översikt
36 Troende – släpp taget lita på Gud
Personliga tankar från livets berg och dalbana, jag skriver utifrån min kristna tro, mitt konstnärskap och hur min högkänslighet påverkar min vardag.
6 11
Översikt
37 Himmelsbrud
det är en dag i morgon också...
6 11
Översikt
38 finlandsgullet på WordPress.com
Finlandstokiga Ellen! Hej! Jag heter Ellen Lundberg! Jag är född den 29 maj år 1991! Jag är en glad, Finlandstokig kristen tjej som gör allt på 110% det jag gillar! Jag gillar: Finland, Jesus, Bibeln, Mumintrollet, Kompisar, Estetiskt, Familjen, Fotografera och mycket mera!
7 9
Översikt
39 Christfollower.se
En blog som handlar om att följa Jesus och hans nåderika ord genom alla livets skeenden, i tid och otid, i framgång och motgång, ett liv som är byggt på Guds ord och fyllt av Hans Ande. Jag bor i Malmö, make, pappa till två små barn, planterar en församling i Malmö och drömmer om att få se hur Guds kyrka blir allt Han har tänkt med den.
8 8
Översikt
40 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Ett antikvariat och förlag med kristen profil samt diverse allmän litteratur. Välkommen in till Eldsflammans Förlag Antikvariat. Klicka här.
6 10
Översikt
41 Rose-Maries kristna blogghörna
Tankar och kristen tro samt resan i Mose fotspår.
3 12
Översikt
42 Patrik Risell's Blogg
Jag skriver om min tro mitt liv. Jag älskar livet och Jesus. Livet är spännande och utmanande.
7 8
Översikt
43 Fridens Furste Jesus Kristus
Här kommer jag lägga upp bra musik, texter, böcker, filmer och bilder som ger mig glädje och inspiration. Samt bra evenemang och vittnesbörd. Hoppas det inspirerar och ger glädje till dig med som läser min blogg.
1 14
Översikt
44 Tid Att Be
Kristen ekumenisk bönesida.
2 12
Översikt
45 brefvet.com
Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.
6 8
Översikt
46 bibelskola.nu
Välkommen till en sida för dig som är sugen på att gå bibelskola. Här kan du, så småningom, hitta bibelskolor från alla kristna samfund och organisationer som finns i Sverige.
2 12
Översikt
47 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
2 12
Översikt
48 Rening av Kyrkan
Nätverket arbetar för rening av kyrkan i Sverige och Norden baserad på Bibeln som Guds Ord. Nätverket bygger på små självständiga grupper som ber och agerar.
6 8
Översikt
49 Israels vänner i väster - iviv
Lokal grupp på västkusten i samarbete med Israels Vänner i Malmö. Vi vill väcka intresse och kärlek till landet Israel och det judiska folket, samt öka kunskapen om Mellan Österns svåra frågor. Träffas några gånger per år med inspirerade och entusiasmerande talar/föreläsare. Hemsidan innehåller intressanta länkar samt Dan Johanssons: Fokus Israel nyheter varje vecka.
5 9
Översikt
50 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
6 8
Översikt
51 Ny-David i Falun
Ny-David spelar gitarr och munspel, vittnar och sjunger sånger om Jesus. Se Ny-Davids DVD och webbtv.
3 10
Översikt
52 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
5 8
Översikt
53 Vem tänder stjärnorna-bloggen
En blogg som behandlar aktuella ämnen, i första hand knutna till någon av de sex stora existentiella frågor som tas upp i boken "Vem tänder stjärnorna?".
6 7
Översikt
54 Vårt Dagliga Bröd
Herrens folk går under i brist på kunskap. (Hos. 4:6) Denna blogg vill inspirera till ett ökat intresse för Guds Ord, Bibeln, det bröd som ger Liv. Jesus sa: "Jag är livets bröd. Den som kommer till mig skall aldrig hungra, och den som tror på mig skall aldrig någonsin törsta.” (Joh. 6:35).
3 10
Översikt
55 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
4 9
Översikt
56 Max Holtz
Följ med på mitt äventyr som nybliven kristen i England tillsammans med Jesus.
6 7
Översikt
57 Anna Kristina Pionting
Ottsjötanten bor strax utanför Åre, skriver och bloggar sedan 1995, bloggar om grå vardagen, att vara Bipolar, Ottsjö och Allt annat som ryms i skallen på en medelålders kärring på kant i tillvaron.
4 9
Översikt
58 A Sela Moment
Sela - ögonblick att stanna upp vid och tänka till och begrunda.
4 8
Översikt
59 Korsets hus- studentkollektiv
Ett kristet studentkollektiv mitt bland studentkvarteren i Göteborg. Öppnar inför höstterminen 2010. Är tänkt för dem som vill leva i gemenskap och lärjungaskap under studietiden i Göteborg och samtidigt vinna sina skolor för Jesus Kristus.
3 9
Översikt
60 www.uppstandelsen.se
Uppstandelsen.se har som sitt mål att väcka uppståndelse genom att befrämja klassisk kristen tro i reformert anda.
5 7
Översikt
61 MissionJesus.se
Organisationen MissionJesus är en missionsorganisation som brinner för att sprida evangeliet där ingen människa har hört det ännu. Vi vill vara en organisation som arbetar djupt och brett med människor för evangeliets skull, att skapa mötesplatser för människor att finna Jesus Kristus. Mission Jesus vill också verka för förnyelsearbete och främjandet av väckelse genom möten i etablerade kyrkor och samfund över hela världen. En kyrka som brinner i Andens kraft för Jesu skull är vår önskan.
3 9
Översikt
Plats 62 - 161 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Pingstkyrkan Elim i Billdal
Översikt
3 9
63 Pastorn har ordet
Översikt
3 9
64 Leva: vara & tanke
Översikt
3 9
65 Himlatoner med Bosse Grevinger - hemsida med musik och video
Översikt
2 10
66 Vägen vet vart du skall gå
Översikt
4 8
67 Kristet liv
Översikt
4 8
68 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Översikt
3 8
69 Bengt Sjöberg -
Översikt
3 8
70 En Kropp
Översikt
3 8
71 confessions of a rosengard pastor
Översikt
2 9
72 Välkommen!
Översikt
4 7
73 cymbaltv.se
Översikt
3 8
74 Ephron
Översikt
4 7
75 Kristen ungdom
Översikt
2 9
76 Bergsjö Bloggen
Översikt
4 7
77 Jesusmissionen
Översikt
1 9
78 Missio Dei Scandia
Översikt
2 8
79 Tribemission
Översikt
2 8
80 Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus
Översikt
1 9
81 Hoppet överger oss inte
Översikt
2 8
82 Retreaten
Översikt
4 6
83 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Översikt
4 6
84 garansblogg
Översikt
1 9
85 Molingo
Översikt
3 7
86 livetmedGud.blogg.se - Här, på denna bloggen, vill jag presentera den kristna tron.Och jag vill ha
Översikt
4 6
87 Seriebibeln
Översikt
3 7
88 Olofamkoff.se
Översikt
2 7
89 Medianasir.se
Översikt
3 6
90 Jesus My LORD
Översikt
4 5
91 Konventiklar och väckelser förr och nu
Översikt
1 8
92 EllenRock
Översikt
2 7
93 Gud och Jesus
Översikt
3 6
94 Bönehuset
Översikt
4 5
95 De Stilla i Landet
Översikt
2 7
96 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Översikt
5 4
97 Du är älskad!
Översikt
3 6
98 Torbjörn Daun
Översikt
1 8
99 Esra
Översikt
1 8
100 Apg4, 12
Översikt
3 6
101 dagenreflektion
Översikt
1 8
102 skånebloggaren
Översikt
2 7
103 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Översikt
2 7
104 Tankar från Klarbärsträdet
Översikt
4 5
105 iamsure -
Översikt
1 8
106 Sjungande Aposteln
Översikt
3 6
107 Flammende Sværd
Översikt
2 7
108 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Översikt
2 7
109 SUB UMBRA
Översikt
3 6
110 Urgamla Stigar
Översikt
3 5
111 Mina Fötters Lyktas Webförsamling
Översikt
2 6
112 Deborah7
Översikt
2 6
113 Evangelisk-Progressiv Adventism
Översikt
1 7
114 En kristens resa
Översikt
2 6
115 StuderaBibeln
Översikt
1 7
116 Rabnor tycker o tänker
Översikt
2 6
117 Radikalt Liv Mission | Ett hjärta för Indiens folk
Översikt
3 5
118 World Children Need – gör insatser åt fattiga och utstötta barn | World Children Need
Översikt
2 6
119 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Översikt
2 6
120 Man av sin tid
Översikt
2 6
121 Exodus Resor - Pilgrimsresor, Församlingsresor, Pilgrimsvandringar, Studieresor, Gruppresor
Översikt
2 6
122 bibeln.tv
Översikt
2 6
123 Tankar för dagen.....
Översikt
1 6
124 Vax & Vox
Översikt
1 6
125 Dagens bild
Översikt
1 6
126 Oasenkyrkan
Översikt
1 6
127 Uppsala kårens dagbok
Översikt
2 5
128 Borgeatbonehuset
Översikt
1 6
129 En Församling På Nätet
Översikt
1 6
130 Startsida | JESUOMSORG
Översikt
1 6
131 Adamina
Översikt
1 6
132 Nätmagasinet Hans hus av levande stenar
Översikt
2 5
133 Hjärtats galleri
Översikt
1 6
134 Kristinas Evangelium ? Punkaren som blev kvar i Ottsjö -F .D http://ottsjopunkten.tk - ej förnyad!
Översikt
2 5
135 Jerkblog | I-landsproblem och Vardagstro
Översikt
1 5
136 Livsord
Översikt
1 5
137 Polenmission
Översikt
1 5
138 Michael's Blogg
Översikt
1 5
139 T. Austin-Sparks
Översikt
2 4
140 Bergmans Bryderier
Översikt
1 5
141 Ängelholmspastorn - Mikael Karlendal tycker till
Översikt
1 5
142 Andreassv79’s Blog
Översikt
1 5
143 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Översikt
1 5
144 NgJb
Översikt
1 5
145 i Jesus | vårt liv i Sonen
Översikt
2 4
146 systersigne - din frikyrklige vän i etern
Översikt
1 5
147 vägen och livet
Översikt
2 4
148 konfaridlager.se
Översikt
1 4
149 Hemma i Husen
Översikt
1 4
150 En lisagirlblogg
Översikt
2 3
151 Fri att leva
Översikt
1 4
152 Kunskapsfakta
Översikt
1 3
153 peppebaron
Översikt
1 3
154 En kristens vandring
Översikt
1 3
155 Emigranten -på evighetens väg!
Översikt
1 3
156 Soli Deo Gloria
Översikt
1 3
157 Himmelriket är nära
Översikt
1 3
158 Himmelriket Är Nära
Översikt
1 3
159 Vandra i Ljuset...
Översikt
1 3
160 Scrapido | Fun it is!
Översikt
1 3
161 Himmel möter Jord
Översikt
1 2
Totala in och ut träffar... 1037  1738 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
En Församling På Nätet

En Församling På Nätet - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
Humanitärt, Ortsjo, Hobby, världssamfundet, uppkomst, Maria, Försvar, lärjungaskola, databas, Böneämne, lördag, hjälparbete, Austin-Sparks, allians, Akademin, maxholtz, Blogg, Profetia, mcklubbar, översättning, nerladdningar, Arvid, bibelskolor, lemmar, Prayer, Sändebud, evenemang, Lili-Ann, vishet, dukat, politik, Tozer, balsam, bibelstudier, Kronoberg, Yahushua, betlehem, gratis, Apostel, Humanitär, astor, muslimer, väckelsekristendom, granskning, together, Gudsordet, halmstad, vägledning, förebedjare, änglar, nyfrälst, Ruach, Ekstén, newfrontiers, hängmapp, Peringe, Jesus, husligt, hjärta, halsen, Nykterist, assyriska, web-tv, uppståndelse, upprättelse, Evangelisationsnätverk, maranata, sakral, Jennifer, vardagligheter, Mirakel, Kläder, bevis, http://www, signe, kristenheten, Missionaries, Andakt, Kraft, community, filmer, Fokus, Eksten, Internet, Teologi, under, israelresor, skaparen, dödahavsprodukter, svenska, network, filosofi, mörkret, t-shirts, bönegrupper, blogg, Pihlström, stockholm, frälsaren,