Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Torsdagen den 29 september 2016

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2016-09-25
Nästa nollställning: 2016-10-25
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

03:11: Remix MusikOrdet 03:10: Barkito 02:52: Lyssna på kristen musik och ladda ner gratis noter 02:50: www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl 02:40: Bibelkunskap.se - kristet forum - kristna vänner 02:27: Fyrbåken Bok och Present 02:13: http://www.shalomtours.se

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
15 20
Översikt
2 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
15 17
Översikt
3 ikristus - - delar jag min tankar och erfarenheter.
ikristus - - delar jag min tankar och erfarenheter.
13 18
Översikt
4 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
9 10
Översikt
5 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror,  ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel,  men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen,  det är betryggande,  genomträngande,  ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
10 9
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
7 10
Översikt
7 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
7 8
Översikt
8 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
11 4
Översikt
9 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
7 7
Översikt
10 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
5 7
Översikt
11 Du är älskad!
Kristen familj som vill sprida ljus, tröst, glädje och kärlek omkring sig!
1 10
Översikt
12 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
4 7
Översikt
13 Kyrksajten.se
Kyrksajten - Din allkristliga resurs!
5 5
Översikt
14 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
3 7
Översikt
15 Uppsala kårens dagbok
Vill informera att Uppsala kår skriver en (b)logg om vad som sker på kåren. Oftast så läser man om vad som skall hända men sedan vet man inte vad som har hänt. Så tänkte vi att då skriver vi om vad som händer. Dels för information och dels som inspiration för andra. Vårsågoda att ta del av vad som händer i Frälsningsarmén i Uppsala .
5 5
Översikt
16 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
4 6
Översikt
17 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
4 6
Översikt
18 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
2 8
Översikt
19 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
5 4
Översikt
20 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
3 6
Översikt
21 Guld, rökelse och myrra
Hur finner jag hoppets källa? Genom att våga leva i gemenskap med Gud säger en del. Och hur är en sådan gemenskap möjlig?
5 4
Översikt
22 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
1 8
Översikt
23 Fishpond Entertainment
Ett kristet mediaföretag med inriktning främst på animation och illustration För film, TV, Webb och tryck.
3 5
Översikt
24 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
3 5
Översikt
25 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
1 7
Översikt
26 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
6 2
Översikt
27 Commerce Technic
Kristen TV via Parabol.
3 4
Översikt
28 Bengt Sjöberg -
Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.
1 6
Översikt
29 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
2 5
Översikt
30 Vägen till Livet |
Detta är en blogg som lyfter fram sammanhang och skeenden i våra evangelier och brev, och låter dem utvecklas och förklaras genom de gamla hebreiska texterna från Israels andliga ledare genom tiderna. Detta är kunskap som många gånger kommit fram spontant i tid av nöd och väckelse i våra församlingar, men som nu till viss del glömts. Avsikten med bloggen är att detta skall stärka vår tro i Jesus Kristus så att vi kan "söka Guds rike först av allt" och att våra församlingar blir starka i tron.
2 5
Översikt
31 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
2 5
Översikt
32 Molingo
Molingo är en kristen webb-tv för barn.
2 5
Översikt
33 A Sela Moment
Sela - ögonblick att stanna upp vid och tänka till och begrunda.
1 5
Översikt
34 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
2 4
Översikt
35 Tribemission
Stöd av humanitära och Kristna projekt i Filippinerna och i Sydamerika. Erbjuder fadderbarn och enskilda projekt att stödja.
2 4
Översikt
36 konfaridlager.se
Välkommen till två veckors konfirmationsridläger på Torkelsbo Lägergård! Ridning, konfaundervisning, gudstjänstbesök och en underbar avslutning med släkt och vänner!
2 4
Översikt
37 Välkommen!
Välkommen till min personliga hemsida. Min önskan är att den som kommer hit ska få med sig nåt litet frö av uppmuntran. Här finns massor av bibelord, och små enkla förklaringar till en del av dem. Här kan man också finna lite enkel och kortfattad undervisning om varför man borde bli en kristen, och också några rader för den som är alldeles ny tron. Sidan är lite speciellt designad, men clipartbilder i countrygenren, kanske lite tjejigt.....
2 4
Översikt
38 Troende – släpp taget lita på Gud
Personliga tankar från livets berg och dalbana, jag skriver utifrån min kristna tro, mitt konstnärskap och hur min högkänslighet påverkar min vardag.
1 5
Översikt
39 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
2 4
Översikt
40 Missio Dei Scandia
Mission of God Scandinavia, Discussing what it means to be an Emerging Missional Church in a postmodern culture.
2 3
Översikt
41 En Kropp
Jonatan Svenssons blogg.
1 4
Översikt
42 Andreassv79’s Blog
Jag skriver om olika saker som rör det kristna livet.
1 4
Översikt
43 Vem tänder stjärnorna-bloggen
En blogg som behandlar aktuella ämnen, i första hand knutna till någon av de sex stora existentiella frågor som tas upp i boken "Vem tänder stjärnorna?".
1 4
Översikt
44 Esra
Esra är en kristen sida för alla. Här vill jag förmedla min tro genom mina målningar. Till varje målning har jag en personlig bakgrund berättad, samt koppling till en aktuell bibelvers. Min bön och tanke med Esra är att dela med mig. Kanske någon annan får upp ögonen för Guds ord via mina bilder med berättelse.
1 4
Översikt
45 cymbaltv.se
Här kan ni köpa kristna inspelningar.
1 4
Översikt
46 bibeln.tv
Här finns kristen film, dokumentär, vittnesbörd om tro och Jesus. Bibeln online och bibeln som ljudbok. Tips på kristna länkar, tv, radio, tidningar med ett kristet budskap. Kristna långfilmer, Jesusfilmen. Roliga klipp, resetips och tro, Gud och kyrkan.
1 4
Översikt
47 Jim Hultman vittnebörd sång dikter
Personligt vittnesbörd med sånger och dikter. Att bemästra en svår barndom. Besöker kyrkor och församlingar.
2 2
Översikt
48 Ny-David i Falun
Ny-David spelar gitarr och munspel, vittnar och sjunger sånger om Jesus. Se Ny-Davids DVD och webbtv.
1 3
Översikt
49 Vax & Vox
Hemsidan är frukten av en längtan att nå ut med budskapet om Jesus Kristus och samtidigt presentera bra kristen musik...
2 2
Översikt
50 Rose-Maries kristna blogghörna
Tankar och kristen tro samt resan i Mose fotspår.
2 2
Översikt
51 bibelskola.nu
Välkommen till en sida för dig som är sugen på att gå bibelskola. Här kan du, så småningom, hitta bibelskolor från alla kristna samfund och organisationer som finns i Sverige.
1 3
Översikt
52 Guldstadens Klippa
Guldstadens Klippa: Apostolisk och Profetisk välsignelse till Kristi kropp och alla församlingar. Utbreda Guds rike.
1 3
Översikt
53 Tro-likt & Rim-likt
Välkommen till min lilla vrå av poesi, humor och livsfrågor. En poesi-blogg, där jag skriver dikter och texter som varvas med bibelord. Mina frågor och aha-upplevelser i relationen och livet med Jesus och människor. Humor och allvar i en salig blandning.
2 2
Översikt
54 Hoppet överger oss inte
Jag är en troende kristen tjej, Emmy som skriver om det jag inspireras av och tror på, både små och stora saker. Har ett historieintresse och målar en del så ibland lägger jag upp någon bild.
2 2
Översikt
55 The life of a farmer's wife
Om livet på landet som bondfru i en liten liten stuga där äktenskapligheter, tacksamheter, husligheter, felhörningar och roligheter, varvas med viktigheter, dumheter och kristenheter - and a whole lot of other stuff! (de flesta inlägg översätts även till engelska).
3 1
Översikt
56 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Jag heter Annette. På den här bloggen reflekterar jag kring Kyrkan som jag älskar och landet som jag älskar. Och en del annat.
4 0
Översikt
57 Fri att leva
I böcker, i undervisningsmaterial, predikningar, talas det ofta om hur vi kan och hur bör leva våra liv som kristna. Men sällan talas det om vad det är att vara kristen. Det här och mer därtill, om livet, inte alltid sett från den ljusa sidan är vad min blogg handlar om.
1 3
Översikt
58 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
2 2
Översikt
59 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
1 3
Översikt
60 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Välkommen! Vi är glada att Du hittat fram till vår hemsida. Vi delar med många tron på Jesus Kristus, vi står i den Evangelisk-Lutherska traditi...
1 3
Översikt
61 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Ett antikvariat och förlag med kristen profil samt diverse allmän litteratur. Välkommen in till Eldsflammans Förlag Antikvariat. Klicka här.
3 1
Översikt
Plats 62 - 84 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Korsets hus- studentkollektiv
Översikt
2 1
63 De Stilla i Landet
Översikt
1 2
64 Gideon Svedik
Översikt
1 2
65 Rening av Kyrkan
Översikt
2 1
66 Sjungande Aposteln
Översikt
1 2
67 Konventiklar och väckelser förr och nu
Översikt
1 1
68 brefvet.com
Översikt
1 1
69 Bönehuset
Översikt
1 1
70 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Översikt
1 1
71 ungkristenkille.
Översikt
2 0
72 confessions of a rosengard pastor
Översikt
1 1
73 StuderaBibeln
Översikt
1 1
74 Själaspis
Översikt
1 1
75 Retreaten
Översikt
1 1
76 Soli Deo Gloria
Översikt
1 1
77 Bergsjö Bloggen
Översikt
1 1
78 Max Holtz
Översikt
1 1
79 maxholtz -
Översikt
1 1
80 SUB UMBRA
Översikt
1 1
81 EllenRock
Översikt
1 0
82 Apg4, 12
Översikt
1 0
83 Sanningens Röst i Den Sista Tiden » Aktuella nyheter i Bibelns ljus
Översikt
1 0
84 Himmelsbrud
Översikt
1 0
Lägg till din webbplats eller blogg helt gratis här!
Totala in och ut träffar... 240  345 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
syrianska, överlevnadskurs, together, ungdomar, karlendal, Prayer, riksdagen, godhet, Livgivande, psykologi, stigar, ockultism, Estetiskt, Presentartiklar, syriska, Bibelskola, Alliansmissionen, holtz, trosrörelsen, bostad, ridning, Travel, Karppinen, ödmjukhet., försoningslära, Ottsjön, bibelstudiegrupp, nådegåvor, pingströrelsen, evangelist, simba, konfaläger, Götene, Staffan, bibeltext, Lycksele, livet, Cowboytvillingene, mobilisering, bedjare, luthersk, progressiv, sermon, Bloggare, illustration, Messias, Närvaro, invandring, väckelse, Community, Bibelvers, Rasmus, misjon, bibelverser, människan, katolicism, TeenStreet, Hälsning, pingstkyrka, emelkei, livssyn, social, Maria, produktionsbolag, mp3-predikningar, kultur, Norden, golgata, astor, selander, antikrist, Roparna, motorcykel, molnen, afrika, Återkomst, hallsberg, familj, Politik, förlåtelse, nätdejting, lösenord, tacksamhet, engelska, föräldralös, bilder, Remix, Hillsong, citat, Kärlek, Romer, Bibelstudium, bibel, jönsson, Tankar, produktion, christian, klipp, Children,