Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Onsdagen den 5 augusti 2015

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2015-08-02
Nästa nollställning: 2015-09-01
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

06:22: MXp 06:22: In My Living Room 06:20: Maggans hemsida 06:17: toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah... 06:16: ikristus 06:16: Seriebibeln 06:15: Slow train is coming

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
Lyfter på traditionens stenar, för att bjud ljus och livsutrymme till levande Gudsrelation - stundtals begravd under teologiska lärors ok.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
17 32
Översikt
2 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror,  ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel,  men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen,  det är betryggande,  genomträngande,  ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
7 29
Översikt
3 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
15 19
Översikt
4 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
5 12
Översikt
5 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
4 8
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
5 7
Översikt
7 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
3 8
Översikt
8 Flammor
Profetisk tidskrift.
6 4
Översikt
9 Guldstadens Klippa
Guldstadens Klippa: Apostolisk och Profetisk välsignelse till Kristi kropp och alla församlingar. Utbreda Guds rike.
3 6
Översikt
10 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
1 8
Översikt
11 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
3 6
Översikt
12 ikristus
Lyfter på traditionens stenar, för att bjud ljus och livsutrymme till levande Gudsrelation - stundtals begravd under teologiska lärors ok.
2 7
Översikt
13 Urgamla Stigar
Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16 ”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. Ryle.
1 7
Översikt
14 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Fadern.se sprider kunskap om Guds villkorslösa kärlek till dig. Beställ gratis cd undervisning.
3 5
Översikt
15 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
2 6
Översikt
16 Apg4, 12
kristen sida, om frälsning, Jesu återkomst, vardagshändelser.
2 6
Översikt
17 Adamina
I Adamina webshop beställer du underbara smycken som uttrycker tro och tillhörighet. Vi säljer smycken i rostfritt stål och du hittar kors, parsmycken och annat vackert. Alla smycken kommer i en fin gåvopåse, perfekta presenter till dig själv eller någon annan.
1 7
Översikt
18 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
2 6
Översikt
19 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
2 6
Översikt
20 Nätmagasinet Hans hus av levande stenar
Syftet med nätmagasinet är att föra Guds folk tillbaka. Tillbaka till Hans eviga syfte. Tillbaka till en förståelse för varför Han skapade, och varför vi är här. I nätmagasinet kommer du att kunna ta del av kortare texter, till exempel översatta artiklar, intervjuer, bokrecensioner, statistiska undersökningar med mera.
2 5
Översikt
21 Rening av Kyrkan
Nätverket arbetar för rening av kyrkan i Sverige och Norden baserad på Bibeln som Guds Ord. Nätverket bygger på små självständiga grupper som ber och agerar.
1 6
Översikt
22 Max Holtz
Följ med på mitt äventyr som nybliven kristen i England tillsammans med Jesus.
2 5
Översikt
23 bibeln.tv
Här finns kristen film, dokumentär, vittnesbörd om tro och Jesus. Bibeln online och bibeln som ljudbok. Tips på kristna länkar, tv, radio, tidningar med ett kristet budskap. Kristna långfilmer, Jesusfilmen. Roliga klipp, resetips och tro, Gud och kyrkan.
2 5
Översikt
24 Missio Dei Scandia
Mission of God Scandinavia, Discussing what it means to be an Emerging Missional Church in a postmodern culture.
1 5
Översikt
25 Jesus My LORD
Evangelisationsnätverk, Evenemanget "Hopp för Sverige", Jesus på väg...
2 4
Översikt
26 brefvet.com
Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.
2 4
Översikt
27 T. Austin-Sparks
Introduktion till Theodore Austin-Sparks närmast unika texter, så Kristus-centrerade, till hjälp för församlingens inre liv.
1 5
Översikt
28 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
1 5
Översikt
29 MissionJesus.se
Organisationen MissionJesus är en missionsorganisation som brinner för att sprida evangeliet där ingen människa har hört det ännu. Vi vill vara en organisation som arbetar djupt och brett med människor för evangeliets skull, att skapa mötesplatser för människor att finna Jesus Kristus. Mission Jesus vill också verka för förnyelsearbete och främjandet av väckelse genom möten i etablerade kyrkor och samfund över hela världen. En kyrka som brinner i Andens kraft för Jesu skull är vår önskan.
1 5
Översikt
30 Välkommen!
Välkommen till min personliga hemsida. Min önskan är att den som kommer hit ska få med sig nåt litet frö av uppmuntran. Här finns massor av bibelord, och små enkla förklaringar till en del av dem. Här kan man också finna lite enkel och kortfattad undervisning om varför man borde bli en kristen, och också några rader för den som är alldeles ny tron. Sidan är lite speciellt designad, men clipartbilder i countrygenren, kanske lite tjejigt.....
1 5
Översikt
31 Guld, rökelse och myrra
Hur finner jag hoppets källa? Genom att våga leva i gemenskap med Gud säger en del. Och hur är en sådan gemenskap möjlig?
1 5
Översikt
32 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
1 5
Översikt
33 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
1 5
Översikt
34 guds hjärta
det här är en blogg som handlar om att inte bara få kunskap om gud! eller hans kärlek till oss. utan att få redskap till att komma närmare honom! och uppleva hans kärlek på djupet! den här bloggen är skapad för att du ska bli berörd av guds närvaro! och känna att det kristna livet du valt eller kommer välja! blir en aning lättare. stinden då det kompliserade får vara lätt! den handlar också om att hitta sig själv. och sin identitet och bli trygg i den.
1 5
Översikt
35 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
2 4
Översikt
36 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Ett antikvariat och förlag med kristen profil samt diverse allmän litteratur. Välkommen in till Eldsflammans Förlag Antikvariat. Klicka här.
2 4
Översikt
37 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
2 4
Översikt
38 Slow train is coming
Tider av förändring eller tider av inget alls? Själv väljer jag att följa med och leva i vår tid så kreativt som det bara är möjligt, därför bloggar jag. Är du feg är du inte värdig att gå i Jesu fotspår. Är du ljummen är du inte kristen. Vill du läsa mer? Besök då min blogg.
1 5
Översikt
39 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Lite om vårt liv som kristna, vardag med mycket av Gud.
1 4
Översikt
40 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
2 3
Översikt
41 Medianasir.se
Här kan du läsa om vad Gud verkligen förmår.
1 4
Översikt
42 De Stilla i Landet
Ord för hungriga pilgrimer.
1 4
Översikt
43 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
2 3
Översikt
44 Esra
Esra är en kristen sida för alla. Här vill jag förmedla min tro genom mina målningar. Till varje målning har jag en personlig bakgrund berättad, samt koppling till en aktuell bibelvers. Min bön och tanke med Esra är att dela med mig. Kanske någon annan får upp ögonen för Guds ord via mina bilder med berättelse.
1 4
Översikt
45 Leva: vara & tanke
Vardaglig livsfilosofi från livets skrymslen och vrår. Reflektioner om de små och stora frågorna i livet och tron. Och så en del annat från livets söcken och helg.
1 4
Översikt
46 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
1 4
Översikt
47 Ephron
Tänk själv, men tro inte på allt du tänker.
1 4
Översikt
48 Startsida | JESUOMSORG
"Jesuomsorg" är en hemsida som visar på en vardagsnära relation med Jesus genom uppmuntran och undervisning med fokus på kärleken och nåden.
1 4
Översikt
49 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
1 4
Översikt
50 finlandsgullet på WordPress.com
Finlandstokiga Ellen! Hej! Jag heter Ellen Lundberg! Jag är född den 29 maj år 1991! Jag är en glad, Finlandstokig kristen tjej som gör allt på 110% det jag gillar! Jag gillar: Finland, Jesus, Bibeln, Mumintrollet, Kompisar, Estetiskt, Familjen, Fotografera och mycket mera!
1 4
Översikt
51 Soli Deo Gloria
En blogg med reflektioner kring tro och kyrka. "Hör någon säger: "Predika!" Och en annan svarar: "Vad skall jag predika?" "Allt kött är gräs och all dess härlighet är som blomster på marken. Gräs torkar, blomster vissnar, när HERRENS Ande blåser på det." Jes 40:6.
1 4
Översikt
52 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
2 3
Översikt
53 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
2 3
Översikt
54 Himlatoner med Bosse Grevinger - hemsida med musik och video
Bosse Grevinger, Himlatoner. Åker runt i Sverige och evangliserar budskapet om Jesus. Här på min hemsida får du information om evenemang där jag är med på. Du kan också lyssna på mina skivor och beställa dem. Nu är en ny skiva släppt som heter "Det låg en gammal bok". Lyssna på alla sångerna! Gud välsigne dig!
1 4
Översikt
55 Anna Kristina Pionting
Ottsjötanten bor strax utanför Åre, skriver och bloggar sedan 1995, bloggar om grå vardagen, att vara Bipolar, Ottsjö och Allt annat som ryms i skallen på en medelålders kärring på kant i tillvaron.
1 4
Översikt
56 Exodus Resor - Pilgrimsresor, Församlingsresor, Pilgrimsvandringar, Studieresor, Gruppresor
Vi ordnar grupp- och församlingsresor och pilgrimsvandringar. Hos oss hittar du Lutherresor, resor till Det heliga landet, Armenien, Santiago, Fatima och mera.
1 4
Översikt
57 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
2 3
Översikt
58 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
1 4
Översikt
59 Seriebibeln
SERIEBIBELN - Kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristet; film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar.
2 3
Översikt
60 Jesusmissionen
Försvarar och Befäster Klassisk Väckelsekristendom. Verkar för andlig förnyelse för de troende och församlingarna samt att folkskarorna ska ta emot Jesus och frälsningen.
1 3
Översikt
61 Mariannelunds folkhögskola
En av pingströrelsens folkhögskolor med stark bibelprofil och olika terminskurser som går att kombinera. C:a 95 kursdeltagare.
1 3
Översikt
Plats 62 - 78 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Kristna kläder webbshop
Översikt
1 3
63 Polaritet, politik och religion
Översikt
1 3
64 Varifrån kom allt?
Översikt
1 3
65 Evangelisk-Progressiv Adventism
Översikt
1 3
66 En kristens resa
Översikt
1 3
67 Vem tänder stjärnorna-bloggen
Översikt
1 3
68 garansblogg
Översikt
2 2
69 Molingo
Översikt
1 3
70 Oasenkyrkan
Översikt
1 2
71 Uppsala kårens dagbok
Översikt
1 2
72 NgJb
Översikt
1 2
73 Pontus J. Back - officiell hemsida och blogg
Översikt
1 2
74 Sjungande Aposteln
Översikt
1 2
75 Israels vänner i väster - iviv
Översikt
1 2
76 Vägen vet vart du skall gå
Översikt
1 2
77 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Översikt
1 2
78 Man av sin tid
Översikt
1 2
Lägg till din webbplats eller blogg helt gratis här!
Totala in och ut träffar... 158  405 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Själaspis

Själaspis - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
alpha, ekuminiken, album, Videos, berättelse, Gabriel, Munspel, ravenhill, dagspress, webtv, turin, monergism, radio, levande, husförsamling, arkeologi, profetior, holtz, Gospel, videos, Hallsberg, delgivning, dejting, sponsor, ekenässjön, Bibelstudie, Under, Kompisar, apostel, enhet, seriefigurer, christ, lista, Gemenskap, Remix, studier, lisagirl, Resande, missionskyrkan, väntan, Böcker, sista, astor, Evangelisationsnätverk, evighet, budskapet, Reflektion, skönhet, Artist, Länkar, verktygslådan, sluttid, jerusalem, bedjande, kampanjer, kyrkblad, stillhet, ringar, försoning, Kunskapsfakta, parsmycken, katolicism, vetekornslag, reformation, again, skapelse, webbutik, halldorf, Wramneby, Lanka, recept, motorcykel, hampeveckan, sermon, Bibelns, ansvar, pannkakor, Colombia, Luthersk, simba, Konfa, konfirmationsundervisning, revival, Familjen, tryck, skyddsänglar, psalmböcker, Förlåtelse, aletheia, ekumeniken, frikyrka, Antichrist, Ravenhill, livssyn, community, dejtingsajt, Islam, stormen, sanning,