Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Söndagen den 19 februari 2017

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2017-01-23
Nästa nollställning: 2017-02-22
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

12:00: Startsida | JESUOMSORG 11:56: Slow train is coming 11:55: YZ teamträningsskola - Bibelskola, teamträning och utveckling 11:49: Kristinas Evangelium ? Punkaren som blev kvar i Ottsjö -F .D http://ottsjopunkten.tk - ej förnyad! 11:47: Bjorkbloggen 11:46: Junias place: Tankar om livet och evigheten... 11:40: ikristus

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 ikristus - - delar jag min tankar och erfarenheter.
ikristus - - delar jag min tankar och erfarenheter.
30 98
Översikt
2 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
53 71
Översikt
3 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
34 90
Översikt
4 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
50 67
Översikt
5 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror,  ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel,  men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen,  det är betryggande,  genomträngande,  ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
46 52
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
50 44
Översikt
7 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
34 44
Översikt
8 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
37 25
Översikt
9 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Uppslagsverket: Bibeln. Sidan handlar om en tro på Gud, Jesus kristus och den Helige Ande, kristen musik(musikvideos) mer trafik till bloggen/hemsidan m.m. Föresten så driver jag även en webbring som kallas frälsarens webbring m.m.
18 40
Översikt
10 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
25 26
Översikt
11 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
24 19
Översikt
12 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
12 24
Översikt
13 Flammende Sværd
Flammende Sværd vill vara med till att utrusta Kristi kropp genom undervisning, studier, böcker och andra produkter.Så att människor blir satt i brand med Guds Ord och Närvaro.
1 30
Översikt
14 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
10 20
Översikt
15 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
11 18
Översikt
16 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
7 22
Översikt
17 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
3 25
Översikt
18 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
14 13
Översikt
19 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
5 21
Översikt
20 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
5 20
Översikt
21 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
5 20
Översikt
22 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
10 15
Översikt
23 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
7 17
Översikt
24 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
5 19
Översikt
25 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
12 12
Översikt
26 Seriebibeln
SERIEBIBELN - Kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristet; film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar.
1 23
Översikt
27 Ny-David i Falun
Ny-David spelar gitarr och munspel, vittnar och sjunger sånger om Jesus. Se Ny-Davids DVD och webbtv.
7 16
Översikt
28 Välkommen!
Välkommen till min personliga hemsida. Min önskan är att den som kommer hit ska få med sig nåt litet frö av uppmuntran. Här finns massor av bibelord, och små enkla förklaringar till en del av dem. Här kan man också finna lite enkel och kortfattad undervisning om varför man borde bli en kristen, och också några rader för den som är alldeles ny tron. Sidan är lite speciellt designad, men clipartbilder i countrygenren, kanske lite tjejigt.....
5 18
Översikt
29 Urgamla Stigar
Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16 ”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. Ryle.
8 14
Översikt
30 Tribemission
Stöd av humanitära och Kristna projekt i Filippinerna och i Sydamerika. Erbjuder fadderbarn och enskilda projekt att stödja.
7 15
Översikt
31 En kristens resa
Liten vandringsblogg, med tankar och reflektioner över livet, men även lite annat smått och gott...
4 18
Översikt
32 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
11 11
Översikt
33 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
9 13
Översikt
34 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
10 11
Översikt
35 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Fadern.se sprider kunskap om Guds villkorslösa kärlek till dig. Beställ gratis cd undervisning.
5 16
Översikt
36 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
9 12
Översikt
37 Vem tänder stjärnorna-bloggen
En blogg som behandlar aktuella ämnen, i första hand knutna till någon av de sex stora existentiella frågor som tas upp i boken "Vem tänder stjärnorna?".
9 12
Översikt
38 StuderaBibeln
Undervisning kring grunderna i den kristna läran men också bibelstudier för dig som vill fördjupa dig i t ex Israel, tro, bön eller församlingen. Kan användas vid självstudier men också som inspiration för den som leder bibelgrupper.
3 18
Översikt
39 Guld, rökelse och myrra
Hur finner jag hoppets källa? Genom att våga leva i gemenskap med Gud säger en del. Och hur är en sådan gemenskap möjlig?
8 13
Översikt
40 Missio Dei Scandia
Mission of God Scandinavia, Discussing what it means to be an Emerging Missional Church in a postmodern culture.
4 16
Översikt
41 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
5 15
Översikt
42 Tankar för dagen.....
Här talas och reflekteras kring tro, livet och verkligheten allteftersom - men tron som startpunkt. Reflektion kring bibeltexter allteftersom kyrkoåret går. Bön.
3 17
Översikt
43 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Det här är en kristen blogg som finns för att vi vill lyfta fram Jesus Kristus i bloggvärlden. Här kan du hitta allt från intressant bibelundervisning till tips om de hetaste kristna eventen och bibelskolorna. Vi kommer att lägga upp en del, men det är också meningen att ni som läser ska kunna skicka in dessa saker. Vi har också en frågelåda där vi kommer att svara på olika frågor som ni skickar in. För att skicka något till oss skriver du till: toliveforchrist@live.se. God bless! :).
3 17
Översikt
44 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
5 14
Översikt
45 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Välkommen! Vi är glada att Du hittat fram till vår hemsida. Vi delar med många tron på Jesus Kristus, vi står i den Evangelisk-Lutherska traditi...
6 13
Översikt
46 Exodus Resor - Pilgrimsresor, Församlingsresor, Pilgrimsvandringar, Studieresor, Gruppresor
Vi ordnar grupp- och församlingsresor och pilgrimsvandringar. Hos oss hittar du Lutherresor, resor till Det heliga landet, Armenien, Santiago, Fatima och mera.
1 18
Översikt
47 cymbaltv.se
Här kan ni köpa kristna inspelningar.
1 17
Översikt
48 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
5 13
Översikt
49 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
4 14
Översikt
50 Soli Deo Gloria
En blogg med reflektioner kring tro och kyrka. "Hör någon säger: "Predika!" Och en annan svarar: "Vad skall jag predika?" "Allt kött är gräs och all dess härlighet är som blomster på marken. Gräs torkar, blomster vissnar, när HERRENS Ande blåser på det." Jes 40:6.
2 16
Översikt
51 Sjungande Aposteln
Vi är kallade att vara sändebud från Gud och föra vidare det goda vi fått! Jag kommer skriva om tankar, undervisning och profetior osv till dig och mig som kristen och till Guds församling i denna tid. Men sidan är också för dig som ännu inte mött Jesus i ditt liv.
6 12
Översikt
52 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
7 11
Översikt
53 bibeln.tv
Här finns kristen film, dokumentär, vittnesbörd om tro och Jesus. Bibeln online och bibeln som ljudbok. Tips på kristna länkar, tv, radio, tidningar med ett kristet budskap. Kristna långfilmer, Jesusfilmen. Roliga klipp, resetips och tro, Gud och kyrkan.
1 17
Översikt
54 Tro-likt & Rim-likt
Välkommen till min lilla vrå av poesi, humor och livsfrågor. En poesi-blogg, där jag skriver dikter och texter som varvas med bibelord. Mina frågor och aha-upplevelser i relationen och livet med Jesus och människor. Humor och allvar i en salig blandning.
6 11
Översikt
55 Pontus J. Back - officiell hemsida och blogg
Här delar jag med mig om vad Jesus har gjort och gör i mitt liv. Det mesta är på engelska men sidan är alltid upp to date och länkar till mina svenska bloggar finns också.
1 16
Översikt
56 Beraka
En enkel blogg men förhoppningsvis till välsignelse för någon. Svenska och engelska.
1 16
Översikt
57 Christian Mölk
Bibelkommentarer, blogg och forum.
3 13
Översikt
58 bibelskola.nu
Välkommen till en sida för dig som är sugen på att gå bibelskola. Här kan du, så småningom, hitta bibelskolor från alla kristna samfund och organisationer som finns i Sverige.
2 14
Översikt
59 T. Austin-Sparks
Introduktion till Theodore Austin-Sparks närmast unika texter, så Kristus-centrerade, till hjälp för församlingens inre liv.
1 15
Översikt
60 www.uppstandelsen.se
Uppstandelsen.se har som sitt mål att väcka uppståndelse genom att befrämja klassisk kristen tro i reformert anda.
3 13
Översikt
61 Apg4, 12
kristen sida, om frälsning, Jesu återkomst, vardagshändelser.
3 13
Översikt
Plats 62 - 120 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Ephron
Översikt
5 11
63 garansblogg
Översikt
3 13
64 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Översikt
4 12
65 Molingo
Översikt
2 14
66 Anna Kristina Pionting
Översikt
5 11
67 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Översikt
4 12
68 A Sela Moment
Översikt
1 14
69 Korsets hus- studentkollektiv
Översikt
3 12
70 EllenRock
Översikt
2 13
71 Rose-Maries kristna blogghörna
Översikt
2 13
72 Gud och Jesus
Översikt
4 11
73 Ängelholmspastorn - Mikael Karlendal tycker till
Översikt
1 14
74 Uppsala kårens dagbok
Översikt
3 12
75 Gideon Svedik
Översikt
5 10
76 Varifrån kom allt?
Översikt
2 12
77 Bengt Sjöberg -
Översikt
4 10
78 Esra
Översikt
1 13
79 Heawenson
Översikt
2 12
80 Israels vänner i väster - iviv
Översikt
3 11
81 Jim Hultman vittnebörd sång dikter
Översikt
1 12
82 Jesus My LORD
Översikt
1 12
83 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
Översikt
3 10
84 Om Gud Finns
Översikt
2 11
85 maxholtz -
Översikt
2 11
86 Olofamkoff.se
Översikt
3 9
87 Konventiklar och väckelser förr och nu
Översikt
1 11
88 Bönehuset
Översikt
3 9
89 Du är älskad!
Översikt
3 9
90 Andreassv79’s Blog
Översikt
1 11
91 Leva: vara & tanke
Översikt
3 9
92 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Översikt
3 9
93 Tankar från Klarbärsträdet
Översikt
2 10
94 Troende – släpp taget lita på Gud
Översikt
3 9
95 Vandra i Ljuset...
Översikt
1 11
96 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Översikt
1 10
97 Medianasir.se
Översikt
1 10
98 Guldstadens Klippa
Översikt
1 10
99 En Kropp
Översikt
2 9
100 Patrik Risell's Blogg
Översikt
2 9
101 Max Holtz
Översikt
4 7
102 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Översikt
1 10
103 Bergmans Bryderier
Översikt
1 9
104 Evangelisk-Progressiv Adventism
Översikt
2 8
105 World Children Need – gör insatser åt fattiga och utstötta barn | World Children Need
Översikt
1 9
106 Polaritet, politik och religion
Översikt
1 8
107 Retreaten
Översikt
1 8
108 The life of a farmer's wife
Översikt
1 8
109 Emigranten -på evighetens väg!
Översikt
1 8
110 Nätmagasinet Hans hus av levande stenar
Översikt
1 8
111 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
Översikt
2 7
112 Himmelriket är nära
Översikt
1 8
113 Scrapido | Fun it is!
Översikt
1 8
114 sykarsbrunn.se
Översikt
1 7
115 Rening av Kyrkan
Översikt
1 7
116 Jesusmissionen
Översikt
1 6
117 Gudslängtan.se - för den andligt hungrige!
Översikt
1 5
118 Vägen vet vart du skall gå
Översikt
2 4
119 Jerkblog | I-landsproblem och Vardagstro
Översikt
1 4
120 Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus
Översikt
1 4
Lägg till din webbplats eller blogg helt gratis här!
Totala in och ut träffar... 798  1957 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
European-American Evangelistic Crusades.

European-American Evangelistic Crusades. - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
förtrösta, kontorsmöbler, evenemang, kopieringspapper, vänner, evangelium, teknik, mellanöstern, mJerk, bergspredikan, Återkomsten, Helgelse, konfaläger, Selander, Second, Marriage, Återkomst, Ortodoxa, resande, hyckleri, Bloggare, Förbön, jehovas, powerpoint, utjämning, andakt, thorsell, pärm, fördomar, evangelister, Profetior, sanning, låtskrivare, Gemenskap, churches, aktuellt, illustration, forskning, pannkakor, Kujala, Roparna, Västmanland, datorer, rambo, verktygslådan, Breskic, Alliansmissionen, löften, skapelse/evolution, cross, påven, rockneby, ungdom, universum, missionskyrkan, krönikor, missio, lovers, Finland, sudoku, Astgård, Ottsjön, Operation, video, e-butik, Yindee, själen, sidor, digitalmotagare, jesusfilmen, målningar, dejtingsajt, Allah, bibelverser, Nygren, pilgrimsresor, Ortsjo, nybliven, Nykterist, herren, Gitarr, tankar, michael, Politik, lycka, Arboga, Amkoff, skyddsänglar, Mission, författarskap, undervisnig, kalvinism, brunn, skivor, Försoning, fundamentalism, ljudbok, mobilisering, Konfa,