Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Söndagen den 4 december 2016

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2016-11-24
Nästa nollställning: 2016-12-24
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

01:51: Startsida | JESUOMSORG 01:40: RADIKALT LIV MISSION 00:56: NgJb 00:47: Roselike.com 00:39: Kristinas Evangelium ? Punkaren som blev kvar i Ottsjö -F .D http://ottsjopunkten.tk - ej förnyad! 00:27: Himmel möter Jord 00:07: Pingstförsamlingen i Arboga

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
19 31
Översikt
2 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
20 26
Översikt
3 ikristus - - delar jag min tankar och erfarenheter.
ikristus - - delar jag min tankar och erfarenheter.
9 37
Översikt
4 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror,  ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel,  men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen,  det är betryggande,  genomträngande,  ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
19 26
Översikt
5 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
9 28
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
13 19
Översikt
7 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
12 10
Översikt
8 Tro-likt & Rim-likt
Välkommen till min lilla vrå av poesi, humor och livsfrågor. En poesi-blogg, där jag skriver dikter och texter som varvas med bibelord. Mina frågor och aha-upplevelser i relationen och livet med Jesus och människor. Humor och allvar i en salig blandning.
11 10
Översikt
9 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
9 12
Översikt
10 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
8 11
Översikt
11 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
5 11
Översikt
12 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
5 10
Översikt
13 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
6 8
Översikt
14 Seriebibeln
SERIEBIBELN - Kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristet; film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar.
2 12
Översikt
15 Guld, rökelse och myrra
Hur finner jag hoppets källa? Genom att våga leva i gemenskap med Gud säger en del. Och hur är en sådan gemenskap möjlig?
5 8
Översikt
16 Vem tänder stjärnorna-bloggen
En blogg som behandlar aktuella ämnen, i första hand knutna till någon av de sex stora existentiella frågor som tas upp i boken "Vem tänder stjärnorna?".
5 7
Översikt
17 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
4 8
Översikt
18 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
5 5
Översikt
19 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
4 6
Översikt
20 Ny-David i Falun
Ny-David spelar gitarr och munspel, vittnar och sjunger sånger om Jesus. Se Ny-Davids DVD och webbtv.
3 6
Översikt
21 Kyrksajten.se
Kyrksajten - Din allkristliga resurs!
1 8
Översikt
22 StuderaBibeln
Undervisning kring grunderna i den kristna läran men också bibelstudier för dig som vill fördjupa dig i t ex Israel, tro, bön eller församlingen. Kan användas vid självstudier men också som inspiration för den som leder bibelgrupper.
4 5
Översikt
23 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
3 6
Översikt
24 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
2 7
Översikt
25 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
3 6
Översikt
26 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
4 5
Översikt
27 Gud och Jesus
Min avsikt är att presentera för dig, den Jesus som jag lärt känna. Jag vill uppmuntra dig att med ärligt hjärta söka Gud, Han älskar dig! Välkommen att läsa mer / Johan.
3 5
Översikt
28 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
1 7
Översikt
29 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
1 7
Översikt
30 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
1 7
Översikt
31 Sjungande Aposteln
Vi är kallade att vara sändebud från Gud och föra vidare det goda vi fått! Jag kommer skriva om tankar, undervisning och profetior osv till dig och mig som kristen och till Guds församling i denna tid. Men sidan är också för dig som ännu inte mött Jesus i ditt liv.
2 6
Översikt
32 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
3 5
Översikt
33 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Välkommen! Vi är glada att Du hittat fram till vår hemsida. Vi delar med många tron på Jesus Kristus, vi står i den Evangelisk-Lutherska traditi...
2 6
Översikt
34 Olofamkoff.se
En kristen hemsida av Olof Amkoff som erbjuder bibelstudier, artiklar, kristna affischer, möjlighet att ställa frågor m.m.
3 4
Översikt
35 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
3 4
Översikt
36 Urgamla Stigar
Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16 ”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. Ryle.
1 6
Översikt
37 Tankar för dagen.....
Här talas och reflekteras kring tro, livet och verkligheten allteftersom - men tron som startpunkt. Reflektion kring bibeltexter allteftersom kyrkoåret går. Bön.
1 6
Översikt
38 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
En Kristen blogg som vill förtydliga Guds kärleksbudskap. Här publiceras Dikter, Citat och Berättelser med Guds kärlek.
2 5
Översikt
39 Ephron
Tänk själv, men tro inte på allt du tänker.
3 4
Översikt
40 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
2 5
Översikt
41 Tankar från Klarbärsträdet
En blogg mitt i mitt kristna liv som hustru, mamma, arbetskamrat, väninna och mina försök att vara medmänniska och ett kristusbrev. Lyckas ibland och misslyckas lika ofta men ger ändå inte upp :).
2 5
Översikt
42 Max Holtz
Följ med på mitt äventyr som nybliven kristen i England tillsammans med Jesus.
2 5
Översikt
43 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Bloggen kommer dagligen att kommentera ett antal kapitel i Bibeln. Hela Bibeln kommer att ha lästs igenom på ett år.
1 6
Översikt
44 Jesusmissionen
Försvarar och Befäster Klassisk Väckelsekristendom. Verkar för andlig förnyelse för de troende och församlingarna samt att folkskarorna ska ta emot Jesus och frälsningen.
1 5
Översikt
45 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Uppslagsverket: Bibeln. Sidan handlar om en tro på Gud, Jesus kristus och den Helige Ande, kristen musik(musikvideos) mer trafik till bloggen/hemsidan m.m. Föresten så driver jag även en webbring som kallas frälsarens webbring m.m.
1 5
Översikt
46 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
1 5
Översikt
47 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
3 3
Översikt
48 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Ett antikvariat och förlag med kristen profil samt diverse allmän litteratur. Välkommen in till Eldsflammans Förlag Antikvariat. Klicka här.
1 5
Översikt
49 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
1 4
Översikt
50 www.uppstandelsen.se
Uppstandelsen.se har som sitt mål att väcka uppståndelse genom att befrämja klassisk kristen tro i reformert anda.
1 4
Översikt
51 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
1 4
Översikt
52 Uppsala kårens dagbok
Vill informera att Uppsala kår skriver en (b)logg om vad som sker på kåren. Oftast så läser man om vad som skall hända men sedan vet man inte vad som har hänt. Så tänkte vi att då skriver vi om vad som händer. Dels för information och dels som inspiration för andra. Vårsågoda att ta del av vad som händer i Frälsningsarmén i Uppsala .
1 4
Översikt
53 confessions of a rosengard pastor
Jag är gripen av Jesus och vill leva för honom. Jag leder en församling i Malmö och jag älskar min familj, min kyrka och min stad och allt annat som hör till livet. Min blog är en plats där jag delar med mig av tankar, drömmar, resurser, bibelundervisning och mitt liv.
1 4
Översikt
54 Leva: vara & tanke
Vardaglig livsfilosofi från livets skrymslen och vrår. Reflektioner om de små och stora frågorna i livet och tron. Och så en del annat från livets söcken och helg.
2 3
Översikt
55 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
2 3
Översikt
56 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
1 4
Översikt
57 Israels vänner i väster - iviv
Lokal grupp på västkusten i samarbete med Israels Vänner i Malmö. Vi vill väcka intresse och kärlek till landet Israel och det judiska folket, samt öka kunskapen om Mellan Österns svåra frågor. Träffas några gånger per år med inspirerade och entusiasmerande talar/föreläsare. Hemsidan innehåller intressanta länkar samt Dan Johanssons: Fokus Israel nyheter varje vecka.
1 4
Översikt
58 Man av sin tid
Bitande samhällsanalyser där jag inte kompromissar med sanningens ord, Guds ord. Vardagsbetraktelser utifrån min horisont. Kort sagt, allt mellan himmel och jord rums med.
1 4
Översikt
59 Missio Dei Scandia
Mission of God Scandinavia, Discussing what it means to be an Emerging Missional Church in a postmodern culture.
1 3
Översikt
60 Bengt Sjöberg -
Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.
1 3
Översikt
61 Ängelholmspastorn - Mikael Karlendal tycker till
Pingstpastorn i Ängelholm tycker till om det mesta, aktuella händelser, teologiska debatter, tro, Bibeln, andra religioner, mm.
1 3
Översikt
Plats 62 - 74 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Du är älskad!
Översikt
3 1
63 Troende – släpp taget lita på Gud
Översikt
2 2
64 Vägen vet vart du skall gå
Översikt
1 3
65 Jerkblog | I-landsproblem och Vardagstro
Översikt
1 2
66 Tribemission
Översikt
1 2
67 Hoppet överger oss inte
Översikt
1 2
68 Gideon Svedik
Översikt
1 2
69 Molingo
Översikt
1 2
70 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
Översikt
1 2
71 Gudslängtan.se - för den andligt hungrige!
Översikt
1 1
72 Konventiklar och väckelser förr och nu
Översikt
1 1
73 Pastorn har ordet
Översikt
1 1
74 Himlatoner med Bosse Grevinger - hemsida med musik och video
Översikt
1 1
Lägg till din webbplats eller blogg helt gratis här!
Totala in och ut träffar... 261  513 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
ångest, t-shirts, lögn, Remix, levande, skapelsen, bloggen, profet, barnpro, förbön, Samfund, demonologi, frihet, retreat, Gemenskap, bonnier, andlig, Veckans, Rosenius, missmod, testament, databas, Kristi, galleri, register, remix, hemsida, parfym, Maria, tilltal, trosrörelsen, engelska, studentkollektiv, Skola, michael, teologi, byggenkyrka, designa, humor, vilorum, Hallsberg, romansk, lärjungar, bibelord, kommunitet, motorcycle, katolska, Maranata, pengar, väntan, newbigin, totte, emelkei, Ny-david, piano, Ådahl, abort, peronligt, Ungdomsverksamhet, bibelmeditation, stöd, Bibelsyn, gruppresor, hampeveckan, Faith, music, recept, motorcyklar, onådda, Lili-Ann, Resande, estet, Bibelskola, study, Arvid, Bibelvers, maxholtz, island, uppkomst, Washer, Under, himlatoner, riksdagen, döpta, Poonen, Osorterade, Syjuntan, psykologi, missionsresor, hemgrupp, syrian, kaktus, livet, Gudsgemenskap, Familjen, yttersta, reflektion, Anders, profetior,