Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Lördagen den 30 juli 2016

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2016-07-27
Nästa nollställning: 2016-08-26
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

18:35: Urgamla Stigar 18:22: New Life Göteborg 18:15: Kristen tonåring - 18:11: Vägenhem 18:08: Kristinas Evangelium ? Punkaren som blev kvar i Ottsjö -F .D http://ottsjopunkten.tk - ej förnyad! 18:08: Köp boken , han kom för att befria de fångna. 18:04: greppe.se

Senaste upplagda webbplatsen

In My Living Room
In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
http://inmylivingroom.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
14 14
Översikt
2 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
8 11
Översikt
3 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
6 13
Översikt
4 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
6 13
Översikt
5 Gospel Sam - En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer,  bibelberättelser med färggranna bildspel,  spela memory m.m.
Gospel Sam - En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
4 9
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
5 7
Översikt
7 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
4 7
Översikt
8 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
3 6
Översikt
9 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
5 4
Översikt
10 Jesussajten.se
Innehåller topplista, kristna resor och nyheter & reportage. Lägg till din sida på topplistan här - välkommen!
1 7
Översikt
11 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
5 3
Översikt
12 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
2 6
Översikt
13 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
3 4
Översikt
14 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Det här är en kristen blogg som finns för att vi vill lyfta fram Jesus Kristus i bloggvärlden. Här kan du hitta allt från intressant bibelundervisning till tips om de hetaste kristna eventen och bibelskolorna. Vi kommer att lägga upp en del, men det är också meningen att ni som läser ska kunna skicka in dessa saker. Vi har också en frågelåda där vi kommer att svara på olika frågor som ni skickar in. För att skicka något till oss skriver du till: toliveforchrist@live.se. God bless! :).
3 4
Översikt
15 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
4 3
Översikt
16 Hoppet överger oss inte
Jag är en troende kristen tjej, Emmy som skriver om det jag inspireras av och tror på, både små och stora saker. Har ett historieintresse och målar en del så ibland lägger jag upp någon bild.
1 6
Översikt
17 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
4 3
Översikt
18 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
2 5
Översikt
19 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
2 5
Översikt
20 Urgamla Stigar
Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16 ”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. Ryle.
2 4
Översikt
21 Om Gud Finns
Eftersom jag är kristen och läser Bibeln, så kommer mycket av det jag skriver att präglas av det. Bloggen heter ju Om Gud Finns - och jag vet ju att den frågan ställs ofta och jag kommer att svara efter mina egna erfarenheter.
2 4
Översikt
22 En kristens resa
Liten vandringsblogg, med tankar och reflektioner över livet, men även lite annat smått och gott...
1 5
Översikt
23 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
1 5
Översikt
24 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
3 3
Översikt
25 European-American Evangelistic Crusades.
Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
3 3
Översikt
26 Sjungande Aposteln
Vi är kallade att vara sändebud från Gud och föra vidare det goda vi fått! Jag kommer skriva om tankar, undervisning och profetior osv till dig och mig som kristen och till Guds församling i denna tid. Men sidan är också för dig som ännu inte mött Jesus i ditt liv.
2 4
Översikt
27 Ny-David i Falun
Ny-David spelar gitarr och munspel, vittnar och sjunger sånger om Jesus. Se Ny-Davids DVD och webbtv.
2 3
Översikt
28 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Lite om vårt liv som kristna, vardag med mycket av Gud.
2 3
Översikt
29 Livsord
Ger dig Livgivande Bibelord varje dag och uppläsning från Watchman Nee-böcker.
1 4
Översikt
30 Tankar för dagen.....
Här talas och reflekteras kring tro, livet och verkligheten allteftersom - men tron som startpunkt. Reflektion kring bibeltexter allteftersom kyrkoåret går. Bön.
1 4
Översikt
31 På spaning efter livets mening
Det här är för dig som söker. För dig som upptäckt sprickorna och börjat ana oråd, och som längtar efter hållbarhet och trygghet. Längtar hem...
1 4
Översikt
32 Kyrkforum.se - Kristet Forum
Kyrkforum.se är ett kristet forum där man kan diskutera Bibeln och den kristna tron i allmänhet.
1 4
Översikt
33 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Fadern.se sprider kunskap om Guds villkorslösa kärlek till dig. Beställ gratis cd undervisning.
1 4
Översikt
34 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
En Kristen blogg som vill förtydliga Guds kärleksbudskap. Här publiceras Dikter, Citat och Berättelser med Guds kärlek.
2 3
Översikt
35 Du är älskad!
Kristen familj som vill sprida ljus, tröst, glädje och kärlek omkring sig!
2 3
Översikt
36 Andreassv79’s Blog
Jag skriver om olika saker som rör det kristna livet.
1 4
Översikt
37 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
2 3
Översikt
38 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
1 4
Översikt
39 Vem tänder stjärnorna-bloggen
En blogg som behandlar aktuella ämnen, i första hand knutna till någon av de sex stora existentiella frågor som tas upp i boken "Vem tänder stjärnorna?".
1 4
Översikt
40 Hemma i Husen
En av de trender som nu är tydliga bland kristna är att man söker sig bort från traditionell söndagskristendom. Vi vill här visa något av det vi tror är väsentligt att lägga till detta sökande i form av tankar om husförsamlingar, om vetekornslagen och om Himlens autenticitet i våra gemenskaper.
1 4
Översikt
41 Guld, rökelse och myrra
Hur finner jag hoppets källa? Genom att våga leva i gemenskap med Gud säger en del. Och hur är en sådan gemenskap möjlig?
2 3
Översikt
42 Beraka
En enkel blogg men förhoppningsvis till välsignelse för någon. Svenska och engelska.
1 4
Översikt
43 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
2 3
Översikt
44 Molingo
Molingo är en kristen webb-tv för barn.
1 4
Översikt
45 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
1 4
Översikt
46 systersigne - din frikyrklige vän i etern
ung kristen frikyrkofjant som brinner för jesus, kyrkkaffe, longboard och församlingen. att lära känna gud ska inte vara svårt, inte heller att läsa om honom och vad han gjort för oss. välkommen in.
1 4
Översikt
47 Anna Kristina Pionting
Ottsjötanten bor strax utanför Åre, skriver och bloggar sedan 1995, bloggar om grå vardagen, att vara Bipolar, Ottsjö och Allt annat som ryms i skallen på en medelålders kärring på kant i tillvaron.
1 4
Översikt
48 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Ett antikvariat och förlag med kristen profil samt diverse allmän litteratur. Välkommen in till Eldsflammans Förlag Antikvariat. Klicka här.
2 3
Översikt
49 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
2 3
Översikt
50 Kyrksajten.se
Kyrksajten - Din allkristliga resurs!
1 3
Översikt
51 Medianasir.se
Här kan du läsa om vad Gud verkligen förmår.
1 3
Översikt
52 Varifrån kom allt?
En liten film om en stor fråga, välkommen!
2 2
Översikt
53 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
1 3
Översikt
54 brefvet.com
Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.
1 3
Översikt
55 Gud och Jesus
Min avsikt är att presentera för dig, den Jesus som jag lärt känna. Jag vill uppmuntra dig att med ärligt hjärta söka Gud, Han älskar dig! Välkommen att läsa mer / Johan.
2 2
Översikt
56 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Uppslagsverket: Bibeln. Sidan handlar om en tro på Gud, Jesus kristus och den Helige Ande, kristen musik(musikvideos) mer trafik till bloggen/hemsidan m.m. Föresten så driver jag även en webbring som kallas frälsarens webbring m.m.
1 3
Översikt
57 Välkommen!
Välkommen till min personliga hemsida. Min önskan är att den som kommer hit ska få med sig nåt litet frö av uppmuntran. Här finns massor av bibelord, och små enkla förklaringar till en del av dem. Här kan man också finna lite enkel och kortfattad undervisning om varför man borde bli en kristen, och också några rader för den som är alldeles ny tron. Sidan är lite speciellt designad, men clipartbilder i countrygenren, kanske lite tjejigt.....
1 3
Översikt
58 Vägen till Livet |
Detta är en blogg som lyfter fram sammanhang och skeenden i våra evangelier och brev, och låter dem utvecklas och förklaras genom de gamla hebreiska texterna från Israels andliga ledare genom tiderna. Detta är kunskap som många gånger kommit fram spontant i tid av nöd och väckelse i våra församlingar, men som nu till viss del glömts. Avsikten med bloggen är att detta skall stärka vår tro i Jesus Kristus så att vi kan "söka Guds rike först av allt" och att våra församlingar blir starka i tron.
2 2
Översikt
59 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
1 3
Översikt
60 garansblogg
tar upp kristen tro, meningen med livet, vardagshändelser, musik mm.
1 3
Översikt
61 Rebecka Eklund
Min blogg handlar en del om min jobbiga period under tonåren och de förflutna som finns bakom mig som ledde till ett kristet liv. Men även egen musik, foto, vardag och lite annat som svävar runt i mitt huvud!
1 3
Översikt
Plats 62 - 94 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Bergsjö Bloggen
Översikt
1 3
63 KristenMammaBloggar
Översikt
1 3
64 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Översikt
1 3
65 World Children Need – gör insatser åt fattiga och utstötta barn | World Children Need
Översikt
1 3
66 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Översikt
1 3
67 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Översikt
1 3
68 Missionsfilm
Översikt
1 2
69 Dagens bild
Översikt
1 2
70 Torgkyrkan
Översikt
1 2
71 Bönehuset
Översikt
1 2
72 http://www.shalomtours.se
Översikt
1 2
73 www.uppstandelsen.se
Översikt
1 2
74 Tro-likt & Rim-likt
Översikt
1 2
75 MissionJesus.se
Översikt
1 2
76 Vårt Dagliga Bröd
Översikt
1 2
77 TILL FYRBÅKEN
Översikt
1 2
78 Ephron
Översikt
1 2
79 Soli Deo Gloria
Översikt
1 2
80 Bönenätverk Sverige
Översikt
1 2
81 skånebloggaren
Översikt
1 2
82 Evangelium på svenska
Översikt
1 2
83 MONY .:. proud to be latina
Översikt
1 2
84 Max Holtz
Översikt
1 2
85 Himmelsbrud
Översikt
1 2
86 In My Living Room
Översikt
1 2
87 A Sela Moment
Översikt
1 1
88 Polaritet, politik och religion
Översikt
1 1
89 Patrik Risell's Blogg
Översikt
1 1
90 Lyssna på kristen musik och ladda ner gratis noter
Översikt
1 1
91 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
Översikt
1 1
92 maxholtz -
Översikt
1 1
93 Vägen vet vart du skall gå
Översikt
1 1
94 Retreaten
Översikt
1 0
Lägg till din webbplats eller blogg helt gratis här!
Totala in och ut träffar... 176  337 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
iamsure -

iamsure - - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
söker, healnde, konfirmationsavslutning, Daniel, dödshjälp, lördag, Ungdomsverksamhet, Personligt, journalistik, gospel, tungotal, adventkyrkan, Vardagstjafs, socialtjänsten, Junia, varning, tillkommelse, Heliga, tankesmedja, kristna, Heawenson, feminism, Startpaketet, jesusfilmen, frisk, Håkan, bibliska, Jonathan, öknen, ändtid, hjälparbete, Bibeln, David, databas, konfirmationspresenter, övernaturligt, sparkar, ordet, stilla, botar, Missional, malmö, Kyrkan, kommunitet, fördomar, Musik, utjämning, högtider, webdesign, Norge, tilltal, troende, jonatan, stockholm, stigar, fasta, child, t-shirt, kommunikation, bibelstudium, hampe, katedral, pyssel, levande, kreationism, Lanka, letssnacka.com, Niklas, slott, Förlåtelse, parfym, nomineringen, vardagligheter, Lödöse, Gemenskap, Trubadur, profetisk, ödmjukhet., älskad, webbdesign, Frikyrkan, profetiska, biblicum, evangelium, webbdesigner, Mashiach, rikedom, RebeccaBu, Länkbyte, TeenStreet, medarbetare, mJerk, nätdejting, skapande, sång, puritaner, Klassisk, Jerusalem, Kristet,