Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Fredagen den 20 januari 2017

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2016-12-24
Nästa nollställning: 2017-01-23
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

07:47: Startsida | JESUOMSORG 07:30: Operation Mission 07:27: Församlingen Basunen 07:22: Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten 07:21: looking4life.se 07:20: Seriebibeln 07:19: garansblogg

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
63 77
Översikt
2 ikristus - - delar jag min tankar och erfarenheter.
ikristus - - delar jag min tankar och erfarenheter.
38 94
Översikt
3 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
38 90
Översikt
4 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
49 78
Översikt
5 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror,  ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel,  men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen,  det är betryggande,  genomträngande,  ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
35 58
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
29 53
Översikt
7 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
31 51
Översikt
8 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
33 43
Översikt
9 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
39 22
Översikt
10 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
12 38
Översikt
11 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
19 21
Översikt
12 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
17 23
Översikt
13 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
17 23
Översikt
14 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
8 27
Översikt
15 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
8 26
Översikt
16 Tro-likt & Rim-likt
Välkommen till min lilla vrå av poesi, humor och livsfrågor. En poesi-blogg, där jag skriver dikter och texter som varvas med bibelord. Mina frågor och aha-upplevelser i relationen och livet med Jesus och människor. Humor och allvar i en salig blandning.
13 20
Översikt
17 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
9 24
Översikt
18 Guld, rökelse och myrra
Hur finner jag hoppets källa? Genom att våga leva i gemenskap med Gud säger en del. Och hur är en sådan gemenskap möjlig?
11 20
Översikt
19 Tankar för dagen.....
Här talas och reflekteras kring tro, livet och verkligheten allteftersom - men tron som startpunkt. Reflektion kring bibeltexter allteftersom kyrkoåret går. Bön.
5 25
Översikt
20 Missio Dei Scandia
Mission of God Scandinavia, Discussing what it means to be an Emerging Missional Church in a postmodern culture.
9 20
Översikt
21 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
11 17
Översikt
22 Seriebibeln
SERIEBIBELN - Kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristet; film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar.
3 25
Översikt
23 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
8 19
Översikt
24 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
8 18
Översikt
25 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
13 13
Översikt
26 bibeln.tv
Här finns kristen film, dokumentär, vittnesbörd om tro och Jesus. Bibeln online och bibeln som ljudbok. Tips på kristna länkar, tv, radio, tidningar med ett kristet budskap. Kristna långfilmer, Jesusfilmen. Roliga klipp, resetips och tro, Gud och kyrkan.
5 21
Översikt
27 Ny-David i Falun
Ny-David spelar gitarr och munspel, vittnar och sjunger sånger om Jesus. Se Ny-Davids DVD och webbtv.
6 19
Översikt
28 cymbaltv.se
Här kan ni köpa kristna inspelningar.
2 23
Översikt
29 Vem tänder stjärnorna-bloggen
En blogg som behandlar aktuella ämnen, i första hand knutna till någon av de sex stora existentiella frågor som tas upp i boken "Vem tänder stjärnorna?".
4 20
Översikt
30 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
5 18
Översikt
31 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
9 14
Översikt
32 Urgamla Stigar
Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16 ”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. Ryle.
6 16
Översikt
33 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Fadern.se sprider kunskap om Guds villkorslösa kärlek till dig. Beställ gratis cd undervisning.
4 18
Översikt
34 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
7 15
Översikt
35 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
6 16
Översikt
36 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
5 17
Översikt
37 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
8 14
Översikt
38 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
5 16
Översikt
39 Ephron
Tänk själv, men tro inte på allt du tänker.
7 14
Översikt
40 Tankar från Klarbärsträdet
En blogg mitt i mitt kristna liv som hustru, mamma, arbetskamrat, väninna och mina försök att vara medmänniska och ett kristusbrev. Lyckas ibland och misslyckas lika ofta men ger ändå inte upp :).
4 17
Översikt
41 Tribemission
Stöd av humanitära och Kristna projekt i Filippinerna och i Sydamerika. Erbjuder fadderbarn och enskilda projekt att stödja.
4 16
Översikt
42 Gud och Jesus
Min avsikt är att presentera för dig, den Jesus som jag lärt känna. Jag vill uppmuntra dig att med ärligt hjärta söka Gud, Han älskar dig! Välkommen att läsa mer / Johan.
6 14
Översikt
43 StuderaBibeln
Undervisning kring grunderna i den kristna läran men också bibelstudier för dig som vill fördjupa dig i t ex Israel, tro, bön eller församlingen. Kan användas vid självstudier men också som inspiration för den som leder bibelgrupper.
5 15
Översikt
44 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
4 16
Översikt
45 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Ett antikvariat och förlag med kristen profil samt diverse allmän litteratur. Välkommen in till Eldsflammans Förlag Antikvariat. Klicka här.
5 15
Översikt
46 Commerce Technic
Kristen TV via Parabol.
1 18
Översikt
47 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
5 14
Översikt
48 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
4 15
Översikt
49 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
6 13
Översikt
50 Sjungande Aposteln
Vi är kallade att vara sändebud från Gud och föra vidare det goda vi fått! Jag kommer skriva om tankar, undervisning och profetior osv till dig och mig som kristen och till Guds församling i denna tid. Men sidan är också för dig som ännu inte mött Jesus i ditt liv.
6 13
Översikt
51 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
6 12
Översikt
52 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Välkommen! Vi är glada att Du hittat fram till vår hemsida. Vi delar med många tron på Jesus Kristus, vi står i den Evangelisk-Lutherska traditi...
5 13
Översikt
53 brefvet.com
Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.
3 14
Översikt
54 Rose-Maries kristna blogghörna
Tankar och kristen tro samt resan i Mose fotspår.
4 13
Översikt
55 Bengt Sjöberg -
Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.
4 13
Översikt
56 www.uppstandelsen.se
Uppstandelsen.se har som sitt mål att väcka uppståndelse genom att befrämja klassisk kristen tro i reformert anda.
2 15
Översikt
57 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Det här är en kristen blogg som finns för att vi vill lyfta fram Jesus Kristus i bloggvärlden. Här kan du hitta allt från intressant bibelundervisning till tips om de hetaste kristna eventen och bibelskolorna. Vi kommer att lägga upp en del, men det är också meningen att ni som läser ska kunna skicka in dessa saker. Vi har också en frågelåda där vi kommer att svara på olika frågor som ni skickar in. För att skicka något till oss skriver du till: toliveforchrist@live.se. God bless! :).
1 16
Översikt
58 Patrik Risell's Blogg
Jag skriver om min tro mitt liv. Jag älskar livet och Jesus. Livet är spännande och utmanande.
2 15
Översikt
59 Himmelsbrud
det är en dag i morgon också...
3 14
Översikt
60 A Sela Moment
Sela - ögonblick att stanna upp vid och tänka till och begrunda.
1 15
Översikt
61 Medianasir.se
Här kan du läsa om vad Gud verkligen förmår.
3 13
Översikt
Plats 62 - 139 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Konventiklar och väckelser förr och nu
Översikt
1 15
63 Välkommen!
Översikt
3 13
64 Vårt Dagliga Bröd
Översikt
1 15
65 garansblogg
Översikt
2 14
66 Soli Deo Gloria
Översikt
4 12
67 Molingo
Översikt
3 13
68 vägen och livet
Översikt
1 15
69 maxholtz -
Översikt
4 12
70 Jesus My LORD
Översikt
5 10
71 bibelskola.nu
Översikt
2 13
72 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
Översikt
3 12
73 Masken
Översikt
3 12
74 World Children Need – gör insatser åt fattiga och utstötta barn | World Children Need
Översikt
3 12
75 Olofamkoff.se
Översikt
3 11
76 Jesusmissionen
Översikt
4 10
77 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Översikt
1 13
78 Guldstadens Klippa
Översikt
1 13
79 En Kropp
Översikt
1 13
80 Om Gud Finns
Översikt
3 11
81 confessions of a rosengard pastor
Översikt
1 13
82 Apg4, 12
Översikt
2 12
83 Troende – släpp taget lita på Gud
Översikt
3 11
84 Anna Kristina Pionting
Översikt
3 11
85 Exodus Resor - Pilgrimsresor, Församlingsresor, Pilgrimsvandringar, Studieresor, Gruppresor
Översikt
1 13
86 Korsets hus- studentkollektiv
Översikt
3 10
87 Bergmans Bryderier
Översikt
3 10
88 Uppsala kårens dagbok
Översikt
3 10
89 Pontus J. Back - officiell hemsida och blogg
Översikt
1 12
90 Hjärtats galleri
Översikt
3 10
91 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
Översikt
2 11
92 Roselike.com
Översikt
1 11
93 Kyrksajten.se
Översikt
4 8
94 Bönehuset
Översikt
4 8
95 MissionJesus.se
Översikt
1 11
96 Retreaten
Översikt
1 11
97 The life of a farmer's wife
Översikt
1 11
98 guds hjärta
Översikt
1 11
99 Christfollower.se
Översikt
1 11
100 Bergsjö Bloggen
Översikt
4 8
101 GLOWING VIBE
Översikt
1 11
102 Max Holtz
Översikt
3 9
103 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Översikt
3 9
104 Varifrån kom allt?
Översikt
1 10
105 De Stilla i Landet
Översikt
2 9
106 En kristens resa
Översikt
4 7
107 Du är älskad!
Översikt
1 10
108 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Översikt
3 8
109 Leva: vara & tanke
Översikt
3 8
110 Beraka
Översikt
1 10
111 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Översikt
2 9
112 Kristen ungdom
Översikt
1 10
113 Junia Tronestams skrivstuga
Översikt
1 10
114 Rening av Kyrkan
Översikt
2 9
115 RESAN
Översikt
1 9
116 Ängelholmspastorn - Mikael Karlendal tycker till
Översikt
2 8
117 Borgeatbonehuset
Översikt
1 9
118 i Jesus | vårt liv i Sonen
Översikt
1 9
119 TILL FYRBÅKEN
Översikt
1 9
120 Israels vänner i väster - iviv
Översikt
1 9
121 Vägen vet vart du skall gå
Översikt
3 7
122 Polenmission
Översikt
1 8
123 Evangelisk-Progressiv Adventism
Översikt
1 8
124 MONY .:. proud to be latina
Översikt
1 8
125 Polaritet, politik och religion
Översikt
1 7
126 Kyrkforum.se - Kristet Forum
Översikt
1 7
127 Torgkyrkan
Översikt
1 7
128 Hemma i Husen
Översikt
2 6
129 Esra
Översikt
1 7
130 Startsida | JESUOMSORG
Översikt
1 7
131 Gudstro Sverige idag m.m
Översikt
1 7
132 Ann-Sofie
Översikt
1 7
133 Nätmagasinet Hans hus av levande stenar
Översikt
1 7
134 Missionsfilm
Översikt
1 6
135 Dagens bild
Översikt
1 6
136 Himmel möter Jord
Översikt
1 6
137 Charisma kultur och media senter - WEB TV
Översikt
1 6
138 Mikael Nordins blogg
Översikt
1 6
139 Evangeliet.se
Översikt
1 5
Totala in och ut träffar... 837  2247 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
Underkastelse, depression, produktionsbolag, Kristendom, färd, balsam, ekonomisk, rambo, Elimförsamlingen, Skämt, föräldrar, online, Frälsning, Klassisk, Omvändelse, frågor, Christian, reportage, lärjungaskap, outfits, pastor, bonnier, ide'll, konfirmationsavslutning, Kläder, digitalmotagare, Återkomst, Helig, Kalvin, web-tv, ministry, vetekornslag, james, progressiv, Cowboyen, service, mirakler., församlingsblad, anteckningsblock, ungdomsarbete, Wilkerson, tankesmedja, Diverse, Radikalt, cellgrupper, Karppinen, feminism, Osorterade, spirit, godhet, dagens, ekumeniken, radioprogram, irrlärare, troslära, Kodesh, skönhet, hampeveckan, Evangelikalska, bibelverser, Israel, Joyner, nådegåvor, social, hampe, ateism, välsignelsen, Helgelse, reklam, Edwards, världssamfundet, bosse, Galle, cards, frisk, löften, medarbetare, letssnacka.com, urgamla, barnprogram, tonår, Bibelvers, himlatoner, motorcycle, webbhotell, hebreiska, profetior, alkoholister, purity, ungdomar, vägledning, missionsresor, hemsidor, again, erbjudande, lycka, Artist, syster, tidstecken,