Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Söndagen den 20 april 2014

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan uppdaterades senast: 2014-04-13
Nästa uppdatering: 2014-05-13
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

18:22: En kristen blogg med bibeln som den enda grunden | Vakna Sverige! 18:02: Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online 17:49: kristenbloggen.blogg.se - 17:46: Fadern.se - Gratis Cd Undervisning 17:44: Lyssna på kristen musik och ladda ner gratis noter 17:27: Aletheia Blogg & Tankesmedja 17:20: skånebloggaren

Senaste upplagda webbplatsen

Remix MusikOrdet
Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie
http://remixduo2.blogspot.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-      
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,  aktuellt,  kristen undervisning,  blogg,  länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
38 36 0
Översikt
2 Vägen vet vart du skall gå
Vad är meningen med en människas liv? Jag trodde jag visste. Men jag har inte den blekaste aning.
31 35 0
Översikt
3 Bjorkbloggen - Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
Bjorkbloggen - Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
8 45 19
Översikt
4 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
15 27 0
Översikt
5 Guldstadens Klippa - Guldstadens Klippa: Apostolisk och Profetisk välsignelse till Kristi kropp och alla församlingar. Utbreda Guds rike.
Guldstadens Klippa - Guldstadens Klippa: Apostolisk och Profetisk välsignelse till Kristi kropp och alla församlingar. Utbreda Guds rike.
16 21 0
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 svennthommy.eu
Önskar så många som möjlig skal se min hemsida. Se också på mina program på Web Tv dknet.tv.
16 19 0
Översikt
7 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
12 20 0
Översikt
8 systersigne - din frikyrklige vän i etern
ung kristen frikyrkofjant som brinner för jesus, kyrkkaffe, longboard och församlingen. att lära känna gud ska inte vara svårt, inte heller att läsa om honom och vad han gjort för oss. välkommen in.
1 30 0
Översikt
9 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
12 17 0
Översikt
10 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
15 10 0
Översikt
11 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
9 15 0
Översikt
12 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
9 14 0
Översikt
13 Pingstkyrkan Tyresö
Pingstförsamling med vision att göra Jesus känd, älskad och efterföljd i Tyresö och Haninge.
8 13 0
Översikt
14 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
7 11 0
Översikt
15 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
8 9 0
Översikt
16 Tro-likt & Rim-likt
Välkommen till min lilla vrå av poesi, humor och livsfrågor. En poesi-blogg, där jag skriver dikter och texter som varvas med bibelord. Mina frågor och aha-upplevelser i relationen och livet med Jesus och människor. Humor och allvar i en salig blandning.
9 7 0
Översikt
17 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
6 10 0
Översikt
18 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
5 10 0
Översikt
19 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
10 5 1
Översikt
20 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
7 8 0
Översikt
21 Jesussajten.se
Innehåller topplista, kristna resor och nyheter & reportage. Lägg till din sida på topplistan här - välkommen!
3 10 0
Översikt
22 Anna Kristina Pionting
Ottsjötanten bor strax utanför Åre, skriver och bloggar sedan 1995, bloggar om grå vardagen, att vara Bipolar, Ottsjö och Allt annat som ryms i skallen på en medelålders kärring på kant i tillvaron.
8 4 0
Översikt
23 Christian Mölk
Bibelkommentarer, blogg och forum.
8 3 0
Översikt
24 Kyrksajten.se
Kyrksajten - Din allkristliga resurs!
5 6 1
Översikt
25 T. Austin-Sparks
Introduktion till Theodore Austin-Sparks närmast unika texter, så Kristus-centrerade, till hjälp för församlingens inre liv.
1 10 0
Översikt
26 Christfollower.se
En blog som handlar om att följa Jesus och hans nåderika ord genom alla livets skeenden, i tid och otid, i framgång och motgång, ett liv som är byggt på Guds ord och fyllt av Hans Ande. Jag bor i Malmö, make, pappa till två små barn, planterar en församling i Malmö och drömmer om att få se hur Guds kyrka blir allt Han har tänkt med den.
6 5 1
Översikt
27 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
5 5 0
Översikt
28 Rabnor tycker o tänker
En blogg först och främst om mitt hjärteland, Israel. Även lite annat slinker med nu och då.
2 8 0
Översikt
29 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Välkommen! Vi är glada att Du hittat fram till vår hemsida. Vi delar med många tron på Jesus Kristus, vi står i den Evangelisk-Lutherska traditi...
3 7 0
Översikt
30 Flammor
Profetisk tidskrift.
5 4 1
Översikt
31 På spaning efter livets mening
Det här är för dig som söker. För dig som upptäckt sprickorna och börjat ana oråd, och som längtar efter hållbarhet och trygghet. Längtar hem...
6 3 0
Översikt
32 brefvet.com
Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.
4 5 0
Översikt
33 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
5 4 0
Översikt
34 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
3 6 6
Översikt
35 Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus
Verkar för väckelse i landet, andlig förnyelse för de troende och församlingarna samt att folkskarorna ska ta emot Jesus och frälsning.
3 6 0
Översikt
36 Lyssna på kristen musik och ladda ner gratis noter
Presenterar musik av Marie & Anders, samt blogg med vägledande undervisning om frälsning, tro och dop.
1 8 0
Översikt
37 Medianasir.se
Här kan du läsa om vad Gud verkligen förmår.
5 3 1
Översikt
38 EllenRock
Tankar till teologi och församlingens uppdrag i vår tid.
1 7 0
Översikt
39 Du är älskad!
Kristen familj som vill sprida ljus, tröst, glädje och kärlek omkring sig!
5 3 0
Översikt
40 Vårt Dagliga Bröd
Herrens folk går under i brist på kunskap. (Hos. 4:6) Denna blogg vill inspirera till ett ökat intresse för Guds Ord, Bibeln, det bröd som ger Liv. Jesus sa: "Jag är livets bröd. Den som kommer till mig skall aldrig hungra, och den som tror på mig skall aldrig någonsin törsta.” (Joh. 6:35).
5 3 0
Översikt
41 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
2 6 0
Översikt
42 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
4 4 0
Översikt
43 Himmelsbrud
det är en dag i morgon också...
3 5 0
Översikt
44 Ny-David i Falun
Ny-David spelar gitarr och munspel, vittnar och sjunger sånger om Jesus. Se Ny-Davids DVD och webbtv.
4 3 0
Översikt
45 Fishpond Entertainment
Ett kristet mediaföretag med inriktning främst på animation och illustration För film, TV, Webb och tryck.
1 6 0
Översikt
46 Ängelholmspastorn - Mikael Karlendal tycker till
Pingstpastorn i Ängelholm tycker till om det mesta, aktuella händelser, teologiska debatter, tro, Bibeln, andra religioner, mm.
4 3 0
Översikt
47 Om Gud Finns
Eftersom jag är kristen och läser Bibeln, så kommer mycket av det jag skriver att präglas av det. Bloggen heter ju Om Gud Finns - och jag vet ju att den frågan ställs ofta och jag kommer att svara efter mina egna erfarenheter.
3 4 0
Översikt
48 Andreassv79’s Blog
Jag skriver om olika saker som rör det kristna livet.
2 5 0
Översikt
49 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
2 5 0
Översikt
50 REMIX DUO - KRISTEN MUSIK
En kristen musikblogg där jag och min fru presenterar våran musik. Vi spelar sånger som alla känner igen. En del i lite nyare arrangemang.
2 5 3
Översikt
51 MissionJesus.se
Organisationen MissionJesus är en missionsorganisation som brinner för att sprida evangeliet där ingen människa har hört det ännu. Vi vill vara en organisation som arbetar djupt och brett med människor för evangeliets skull, att skapa mötesplatser för människor att finna Jesus Kristus. Mission Jesus vill också verka för förnyelsearbete och främjandet av väckelse genom möten i etablerade kyrkor och samfund över hela världen. En kyrka som brinner i Andens kraft för Jesu skull är vår önskan.
5 2 0
Översikt
52 confessions of a rosengard pastor
Jag är gripen av Jesus och vill leva för honom. Jag leder en församling i Malmö och jag älskar min familj, min kyrka och min stad och allt annat som hör till livet. Min blog är en plats där jag delar med mig av tankar, drömmar, resurser, bibelundervisning och mitt liv.
3 4 0
Översikt
53 Det sjunde inseglet– Apokalypsen
Bloggar om profetior och samhället idag Lever vi i den sista tiden? Ja, jag tror det. Går det ett svärd genom församlingarna idag. Ja, jag tror att Gud nu skiljer getterna ifrån fåren. Samtidigt eskalerar striden mellan Isac och Ismael. Naturen löper amok och länders ekonomi är så sammanflätad så "faller en faller alla" En ny värdsordning krävs av fler och fler. Lissabonfördraget har gett tillstånd till EN ledare för EU och Dalai Lama kräver en ny världsordning osv. Spännande och skrämmande tid.
2 5 6
Översikt
54 TILL FYRBÅKEN
En mötesplats där mycket handlar om den kristna tron, men även om vardagliga saker, tankar som vi behöver få dela med varandra, både glädje och sorg, tvivel och tro. I varje inlägg blinkar Fyrbåken ut en hälsning direkt från Guds ord! Tidens tecken är också i fokus!
3 4 0
Översikt
55 Adamina
I Adamina webshop beställer du underbara smycken som uttrycker tro och tillhörighet. Vi säljer smycken i rostfritt stål och du hittar kors, parsmycken och annat vackert. Alla smycken kommer i en fin gåvopåse, perfekta presenter till dig själv eller någon annan.
2 5 0
Översikt
56 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
4 3 0
Översikt
57 Himlatoner med Bosse Grevinger - hemsida med musik och video
Bosse Grevinger, Himlatoner. Åker runt i Sverige och evangliserar budskapet om Jesus. Här på min hemsida får du information om evenemang där jag är med på. Du kan också lyssna på mina skivor och beställa dem. Nu är en ny skiva släppt som heter "Det låg en gammal bok". Lyssna på alla sångerna! Gud välsigne dig!
3 4 0
Översikt
58 Tid Att Be
Kristen ekumenisk bönesida.
2 4 2
Översikt
59 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
3 3 1
Översikt
60 Tribemission
Stöd av humanitära och Kristna projekt i Filippinerna och i Sydamerika. Erbjuder fadderbarn och enskilda projekt att stödja.
3 3 0
Översikt
61 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
3 3 0
Översikt
Plats 62 - 161 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Jesus My LORD
Översikt
2 4 0
63 Fridens pensionat
Översikt
3 3 0
64 bibelskola.nu
Översikt
1 5 0
65 konfaridlager.se
Översikt
4 2 0
66 En Kropp
Översikt
4 2 0
67 Hela Pingsten
Översikt
4 2 0
68 Esra
Översikt
2 4 0
69 Pontus J. Back - officiell hemsida och blogg
Översikt
1 5 0
70 Själaspis
Översikt
2 4 0
71 finlandsgullet på WordPress.com
Översikt
3 3 0
72 skånebloggaren
Översikt
2 4 0
73 Rebecka Eklund
Översikt
2 4 0
74 Radikalt Liv Mission | Ett hjärta för Indiens folk
Översikt
2 4 0
75 Hjärtats galleri
Översikt
3 3 0
76 Israels vänner i väster - iviv
Översikt
3 3 0
77 SUB UMBRA
Översikt
4 2 0
78 Olofamkoff.se
Översikt
3 2 3
79 Missio Dei Scandia
Översikt
2 3 0
80 Konventiklar och väckelser förr och nu
Översikt
1 4 0
81 Varifrån kom allt?
Översikt
2 3 0
82 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Översikt
5 0 0
83 Gud och Jesus
Översikt
2 3 0
84 Bönehuset
Översikt
1 4 0
85 http://www.shalomtours.se
Översikt
2 3 0
86 Masken
Översikt
2 3 0
87 Patrik Risell's Blogg
Översikt
1 4 0
88 Pingstkyrkan Elim i Billdal
Översikt
2 3 0
89 Pastorn har ordet
Översikt
3 2 0
90 Niclas Strindell om tro och liv
Översikt
1 4 0
91 Hoppet överger oss inte
Översikt
2 3 0
92 Vägen till Livet |
Översikt
1 4 0
93 dagenreflektion
Översikt
1 4 0
94 Ephron
Översikt
3 2 1
95 garansblogg
Översikt
1 4 0
96 Nätmagasinet Hans hus av levande stenar
Översikt
2 3 0
97 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Översikt
1 4 0
98 Kristen ungdom
Översikt
1 4 0
99 iamsure -
Översikt
3 2 0
100 Fri att leva
Översikt
1 4 0
101 Himmelriket är nära
Översikt
1 4 1
102 Scrapido | Fun it is!
Översikt
2 3 0
103 Kristet liv
Översikt
2 3 0
104 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Översikt
2 3 0
105 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Översikt
2 2 0
106 Korsets hus- studentkollektiv
Översikt
1 3 0
107 Livsord
Översikt
1 3 0
108 Mariannelunds folkhögskola
Översikt
2 2 0
109 Polenmission
Översikt
2 2 0
110 Polaritet, politik och religion
Översikt
2 2 0
111 Michael's Blogg
Översikt
1 3 1
112 Bergmans Bryderier
Översikt
1 3 0
113 Bengt Sjöberg -
Översikt
4 0 0
114 www.uppstandelsen.se
Översikt
2 2 0
115 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Översikt
1 3 0
116 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Översikt
2 2 0
117 Torbjörn Daun
Översikt
2 2 0
118 Hemma i Husen
Översikt
2 2 0
119 Guld, rökelse och myrra
Översikt
1 3 3
120 Beraka
Översikt
2 2 0
121 Retreaten
Översikt
1 3 0
122 Startsida | JESUOMSORG
Översikt
1 3 0
123 Gudstro Sverige idag m.m
Översikt
1 3 0
124 Soli Deo Gloria
Översikt
3 1 0
125 Tankar från Klarbärsträdet
Översikt
1 3 0
126 Troende – släpp taget lita på Gud
Översikt
2 2 0
127 Molingo
Översikt
2 2 0
128 En lisagirlblogg
Översikt
1 3 0
129 Himmelriket Är Nära
Översikt
2 2 0
130 Vandra i Ljuset...
Översikt
1 3 0
131 Den Profetiska Sången | Profetisk sång i den sista tiden
Översikt
3 1 0
132 World Children Need – gör insatser åt fattiga och utstötta barn | World Children Need
Översikt
2 2 0
133 livetmedGud.blogg.se - Här, på denna bloggen, vill jag presentera den kristna tron.Och jag vill ha
Översikt
1 3 0
134 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Översikt
2 2 0
135 Roselike.com
Översikt
2 1 0
136 Jim Hultman vittnebörd sång dikter
Översikt
1 2 0
137 Tankar för dagen.....
Översikt
1 2 0
138 Commerce Technic
Översikt
1 2 0
139 Oasenkyrkan
Översikt
1 2 0
140 Rose-Maries kristna blogghörna
Översikt
1 2 0
141 De Stilla i Landet
Översikt
1 2 0
142 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
Översikt
1 2 0
143 Evangelisk-Progressiv Adventism
Översikt
1 2 2
144 Borgeatbonehuset
Översikt
1 2 0
145 En Församling På Nätet
Översikt
1 2 0
146 Välkommen!
Översikt
2 1 0
147 Apg4, 12
Översikt
1 2 0
148 guds hjärta
Översikt
1 2 0
149 Evangelium på svenska
Översikt
1 2 1
150 Rening av Kyrkan
Översikt
1 2 0
151 Sjungande Aposteln
Översikt
2 1 0
152 cirkusgangetsanjoe
Översikt
1 2 0
153 Max Holtz
Översikt
1 2 0
154 Flammende Sværd
Översikt
1 2 0
155 A Sela Moment
Översikt
1 1 0
156 Allt förmår den som tror
Översikt
1 1 0
157 Arameiska.nu - allt om arameiska
Översikt
1 1 0
158 peppebaron
Översikt
1 1 0
159 i Jesus | vårt liv i Sonen
Översikt
1 1 0
160 Sanningens Röst i Den Sista Tiden » Aktuella nyheter i Bibelns ljus
Översikt
1 1 0
161 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
Översikt
1 1 0
Totala in och ut träffar... 559  810   

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
agape, Matfors, Centrumkyrkan, Syner, fiming, journalistik, simba, meditera, politiskt, bibelvers, malmö, apostlar, profeter, vetande, Bibelstudium, Evangelium, mörker, sermon, evolutionsteorin, dating, webbdesigner, andakt, befrielse, golgata, kristus, kontorsmaskiner, olivberget, artiklar, alkoholister, husligt, Svenska, sponsor, partipolitik, progressiv, biblicum, vatten, linjer.animationer, uddevalla, onani, jesus, kropp, dejtingsida, together, kunskapsfakta.se, verktygslådan, relevant, Tillbedjan, pastorn, demoner, andliga, phonelist.se, rättigheter, lärljungarna, himlen, Katastrofer, strömmen, webbdesiner, götene, recept, Staffanstorp, butik, Bibel, grevinger, dejtingsajt, jerusalem, Kompisar, författarskap, mission, bedjade, Kläder, Kyrkor, väckelse, fader, Missionary, droger, Non-protit, Jerusalem, Philipson, galleri, hillsong, eriksson, Bön, gemensam, notisblock, meningen, psykologi, Pihlström, oskuld, elektronik, Rasmus, utjämning, tröst, allmän, james, Pontus, Livsord, rättfärdighet, bibelord, Bibelns,