Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Lördagen den 6 februari 2016

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2016-01-29
Nästa nollställning: 2016-02-28
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

08:57: Kristen ungdom 08:46: Maries Hemsida 08:41: www.uppstandelsen.se 08:38: Metodistpastor Berndt Isaksson 08:26: Kristinas Evangelium ? Punkaren som blev kvar i Ottsjö -F .D http://ottsjopunkten.tk - ej förnyad! 08:21: Andreassv79’s Blog 08:19: Bibelkunskap.se - kristet forum - kristna vänner

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
Om en levande Gudsrelation - Kort betraktelser i menyn "Rastplats" - Om aktuella händelser i menyn "Klockarn"
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
82 89
Översikt
2 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
36 48
Översikt
3 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
39 33
Översikt
4 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
36 32
Översikt
5 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror,  ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel,  men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen,  det är betryggande,  genomträngande,  ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
28 30
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 ikristus
Om en levande Gudsrelation - Kort betraktelser i menyn "Rastplats" - Om aktuella händelser i menyn "Klockarn".
26 29
Översikt
7 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
16 11
Översikt
8 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
11 12
Översikt
9 Guldstadens Klippa
Guldstadens Klippa: Apostolisk och Profetisk välsignelse till Kristi kropp och alla församlingar. Utbreda Guds rike.
4 17
Översikt
10 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
10 10
Översikt
11 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
9 10
Översikt
12 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
7 11
Översikt
13 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
6 10
Översikt
14 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
7 6
Översikt
15 Flammende Sværd
Flammende Sværd vill vara med till att utrusta Kristi kropp genom undervisning, studier, böcker och andra produkter.Så att människor blir satt i brand med Guds Ord och Närvaro.
3 10
Översikt
16 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
3 8
Översikt
17 Ny-David i Falun
Ny-David spelar gitarr och munspel, vittnar och sjunger sånger om Jesus. Se Ny-Davids DVD och webbtv.
3 7
Översikt
18 Urgamla Stigar
Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16 ”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. Ryle.
4 6
Översikt
19 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
4 6
Översikt
20 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
2 8
Översikt
21 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
2 7
Översikt
22 Tro-likt & Rim-likt
Välkommen till min lilla vrå av poesi, humor och livsfrågor. En poesi-blogg, där jag skriver dikter och texter som varvas med bibelord. Mina frågor och aha-upplevelser i relationen och livet med Jesus och människor. Humor och allvar i en salig blandning.
1 8
Översikt
23 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
3 6
Översikt
24 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
5 4
Översikt
25 Missio Dei Scandia
Mission of God Scandinavia, Discussing what it means to be an Emerging Missional Church in a postmodern culture.
3 5
Översikt
26 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Lite om vårt liv som kristna, vardag med mycket av Gud.
3 5
Översikt
27 brefvet.com
Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.
3 5
Översikt
28 www.uppstandelsen.se
Uppstandelsen.se har som sitt mål att väcka uppståndelse genom att befrämja klassisk kristen tro i reformert anda.
3 5
Översikt
29 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
5 3
Översikt
30 Guld, rökelse och myrra
Hur finner jag hoppets källa? Genom att våga leva i gemenskap med Gud säger en del. Och hur är en sådan gemenskap möjlig?
2 6
Översikt
31 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
3 5
Översikt
32 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Ett antikvariat och förlag med kristen profil samt diverse allmän litteratur. Välkommen in till Eldsflammans Förlag Antikvariat. Klicka här.
5 3
Översikt
33 Pingstkyrkan Tyresö
Pingstförsamling med vision att göra Jesus känd, älskad och efterföljd i Tyresö och Haninge.
2 5
Översikt
34 Tankar för dagen.....
Här talas och reflekteras kring tro, livet och verkligheten allteftersom - men tron som startpunkt. Reflektion kring bibeltexter allteftersom kyrkoåret går. Bön.
3 4
Översikt
35 Medianasir.se
Här kan du läsa om vad Gud verkligen förmår.
3 4
Översikt
36 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
2 5
Översikt
37 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
3 4
Översikt
38 skånebloggaren
En blogg som vill förmedla sanning och frihet. Reflektektioner och belysning kring lärofrågor som jag anser är viktiga i den kristna tron!
3 4
Översikt
39 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
2 5
Översikt
40 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
5 2
Översikt
41 Slow train is coming
Tider av förändring eller tider av inget alls? Själv väljer jag att följa med och leva i vår tid så kreativt som det bara är möjligt, därför bloggar jag. Är du feg är du inte värdig att gå i Jesu fotspår. Är du ljummen är du inte kristen. Vill du läsa mer? Besök då min blogg.
3 4
Översikt
42 Jim Hultman vittnebörd sång dikter
Personligt vittnesbörd med sånger och dikter. Att bemästra en svår barndom. Besöker kyrkor och församlingar.
1 5
Översikt
43 Commerce Technic
Kristen TV via Parabol.
1 5
Översikt
44 Michael's Blogg
Blogg som handlar om livets stora och små frågor, vill dela med mig några funderingar kring den kristna sfären.
1 5
Översikt
45 peppebaron
Kristen blogg med kommentarer och undervisning.
1 5
Översikt
46 Bergmans Bryderier
Bergmans Bryderier går gärna på djupet i de stora, livsavgörande frågorna - oftast med en personlig touch. Du som är på jakt efter svar ska åtminstone kunna hitta en och annan pusselbit här, det är förhoppningen. Några garantier mot lättsammare inlägg kan dock inte lämnas ...
2 4
Översikt
47 sykarsbrunn.se
Vittnesbörd och undervisning till uppmuntran och uppbyggelse.
2 4
Översikt
48 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Det här är en kristen blogg som finns för att vi vill lyfta fram Jesus Kristus i bloggvärlden. Här kan du hitta allt från intressant bibelundervisning till tips om de hetaste kristna eventen och bibelskolorna. Vi kommer att lägga upp en del, men det är också meningen att ni som läser ska kunna skicka in dessa saker. Vi har också en frågelåda där vi kommer att svara på olika frågor som ni skickar in. För att skicka något till oss skriver du till: toliveforchrist@live.se. God bless! :).
3 3
Översikt
49 Du är älskad!
Kristen familj som vill sprida ljus, tröst, glädje och kärlek omkring sig!
1 5
Översikt
50 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
2 4
Översikt
51 Pingstkyrkan Elim i Billdal
En av de äldsta pingst församlingarna på västkusten grundad av Johannes Waern.
1 5
Översikt
52 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
2 4
Översikt
53 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
3 3
Översikt
54 garansblogg
tar upp kristen tro, meningen med livet, vardagshändelser, musik mm.
2 4
Översikt
55 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Jag heter Annette. På den här bloggen reflekterar jag kring Kyrkan som jag älskar och landet som jag älskar. Och en del annat.
1 5
Översikt
56 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
4 2
Översikt
57 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
3 3
Översikt
58 Sjungande Aposteln
Vi är kallade att vara sändebud från Gud och föra vidare det goda vi fått! Jag kommer skriva om tankar, undervisning och profetior osv till dig och mig som kristen och till Guds församling i denna tid. Men sidan är också för dig som ännu inte mött Jesus i ditt liv.
4 2
Översikt
59 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
2 4
Översikt
60 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
En kristen hemsida som står på två ben - Nätverk för folk som studerat IBIOS - Organisation som vill sprida Guds Ord i Sverige. Bjud gärna in oss till din församling. Predikar ett budskap om att följa Jesus på allvar och bli hans lärjungar genom äkta kärlek till varandra som troende.
3 3
Översikt
61 Olofamkoff.se
En kristen hemsida av Olof Amkoff som erbjuder bibelstudier, artiklar, kristna affischer, möjlighet att ställa frågor m.m.
1 4
Översikt
Plats 62 - 105 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Jesusmissionen
Översikt
2 3
63 Kyrksajten.se
Översikt
2 3
64 Jesus My LORD
Översikt
1 4
65 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Översikt
2 3
66 bibelskola.nu
Översikt
1 4
67 Bönehuset
Översikt
2 3
68 Om Gud Finns
Översikt
1 4
69 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Översikt
2 3
70 confessions of a rosengard pastor
Översikt
2 3
71 cymbaltv.se
Översikt
1 4
72 Molingo
Översikt
2 3
73 Seriebibeln
Översikt
1 4
74 Tribemission
Översikt
2 2
75 Rose-Maries kristna blogghörna
Översikt
1 3
76 T. Austin-Sparks
Översikt
1 3
77 Masken
Översikt
2 2
78 Uppsala kårens dagbok
Översikt
2 2
79 Vem tänder stjärnorna-bloggen
Översikt
3 1
80 MissionJesus.se
Översikt
1 3
81 Hemma i Husen
Översikt
1 3
82 Välkommen!
Översikt
1 3
83 Ephron
Översikt
2 2
84 Adamina
Översikt
1 3
85 Tankar från Klarbärsträdet
Översikt
2 2
86 Max Holtz
Översikt
3 1
87 Polaritet, politik och religion
Översikt
1 2
88 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
Översikt
1 2
89 Bengt Sjöberg -
Översikt
1 2
90 En kristens resa
Översikt
1 2
91 Andreassv79’s Blog
Översikt
1 2
92 Pastorn har ordet
Översikt
1 2
93 dagenreflektion
Översikt
1 2
94 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Översikt
1 2
95 Fridens Furste Jesus Kristus
Översikt
1 2
96 In My Living Room
Översikt
1 2
97 bibeln.tv
Översikt
1 2
98 Dagens bild
Översikt
1 1
99 Konventiklar och väckelser förr och nu
Översikt
1 1
100 Esra
Översikt
1 1
101 Retreaten
Översikt
1 1
102 Soli Deo Gloria
Översikt
1 1
103 Radikalt Liv Mission | Ett hjärta för Indiens folk
Översikt
1 1
104 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Översikt
1 1
105 Junia Tronestams skrivstuga
Översikt
1 0
Totala in och ut träffar... 500  671 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Kristen-Webbdesign

Kristen-Webbdesign - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
skrivande, mcklubbar, bekännelse, piano, hampe, halsen, vilddjuret, uppkomst, domän, onådda, Karoline, wallpaper, Kompisar, korsfäst, web-tv, sökande, Håkan, kollegieblock, tillfällen, bibeltermin, sjukdomar, Kronoberg, evangelisera, Norden, Reflektion, Leonard, Humanitärt, dödahavsprodukter, livet, vykort, post-it, Förbön, Celia, överbyggnad., bönemuren, Apologetik, Vardagen, Livsord, rambo, Artist, undervisningar, frontiers, högtider, journalistik, t-shirts, budskapet, hemsidor, maxholtz, evang, levande, rasism, astor, Motorcykel, återkomst, frågor, Kristet, efterföljelse, Philipson, göra, reportage, fiskare, Webbtv, Ravenhill, helders, newage, förbön, media, indoktrinering, Väckelse, rening, platser, kultur, Nygren, bostad, frikyrka, psalmböcker, pilgrimsvandringar, swedish, Events, från, lögn, Sanning, Bibelskola, studentkollektiv, country, avgiftning, alpha, jildwi, halsband, Matthias, stigar, husmöten, äktenskapet, Gitarr, missionsfilm, profetsia, författarskap, trosförmedling, Högre,