Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Lördagen den 16 december 2017

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2017-11-19
Nästa nollställning: 2017-12-19
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

20:24: Christian Mölk 20:23: Mariannelunds folkhögskola 20:21: Israels vänner i väster - iviv 20:10: i Jesus | vårt liv i Sonen 20:08: bibelskola.nu 19:59: Tankar från Klarbärsträdet 19:46: Vax & Vox

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
287 26
Översikt
2 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
30 98
Översikt
3 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
60 61
Översikt
4 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
42 71
Översikt
5 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror,  ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel,  men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen,  det är betryggande,  genomträngande,  ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
38 57
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
34 50
Översikt
7 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
26 47
Översikt
8 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
31 40
Översikt
9 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
29 25
Översikt
10 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
4 46
Översikt
11 ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
2 46
Översikt
12 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
17 24
Översikt
13 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
13 27
Översikt
14 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
12 20
Översikt
15 Seriebibeln
SERIEBIBELN - Kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristet; film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar.
4 28
Översikt
16 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
16 15
Översikt
17 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
10 19
Översikt
18 Hoppet överger oss inte
Jag är en troende kristen tjej, Emmy som skriver om det jag inspireras av och tror på, både små och stora saker. Har ett historieintresse och målar en del så ibland lägger jag upp någon bild.
4 24
Översikt
19 Välkommen!
Välkommen till min personliga hemsida. Min önskan är att den som kommer hit ska få med sig nåt litet frö av uppmuntran. Här finns massor av bibelord, och små enkla förklaringar till en del av dem. Här kan man också finna lite enkel och kortfattad undervisning om varför man borde bli en kristen, och också några rader för den som är alldeles ny tron. Sidan är lite speciellt designad, men clipartbilder i countrygenren, kanske lite tjejigt.....
6 21
Översikt
20 Tribemission
Stöd av humanitära och Kristna projekt i Filippinerna och i Sydamerika. Erbjuder fadderbarn och enskilda projekt att stödja.
8 18
Översikt
21 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
5 21
Översikt
22 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
4 21
Översikt
23 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
6 18
Översikt
24 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
6 18
Översikt
25 Tankar för dagen.....
Här talas och reflekteras kring tro, livet och verkligheten allteftersom - men tron som startpunkt. Reflektion kring bibeltexter allteftersom kyrkoåret går. Bön.
4 19
Översikt
26 Pingstkyrkan Elim i Billdal
En av de äldsta pingst församlingarna på västkusten grundad av Johannes Waern.
1 22
Översikt
27 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
9 14
Översikt
28 bibeln.tv
Här finns kristen film, dokumentär, vittnesbörd om tro och Jesus. Bibeln online och bibeln som ljudbok. Tips på kristna länkar, tv, radio, tidningar med ett kristet budskap. Kristna långfilmer, Jesusfilmen. Roliga klipp, resetips och tro, Gud och kyrkan.
2 21
Översikt
29 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Lite om vårt liv som kristna, vardag med mycket av Gud.
2 20
Översikt
30 Vem tänder stjärnorna-bloggen
En blogg som behandlar aktuella ämnen, i första hand knutna till någon av de sex stora existentiella frågor som tas upp i boken "Vem tänder stjärnorna?".
9 13
Översikt
31 Pontus J. Back - officiell hemsida och blogg
Här delar jag med mig om vad Jesus har gjort och gör i mitt liv. Det mesta är på engelska men sidan är alltid upp to date och länkar till mina svenska bloggar finns också.
2 20
Översikt
32 Beraka
En enkel blogg men förhoppningsvis till välsignelse för någon. Svenska och engelska.
1 21
Översikt
33 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
5 17
Översikt
34 Jesusmissionen
Försvarar och Befäster Klassisk Väckelsekristendom. Verkar för andlig förnyelse för de troende och församlingarna samt att folkskarorna ska ta emot Jesus och frälsningen.
1 20
Översikt
35 Patrik Risell's Blogg
Jag skriver om min tro mitt liv. Jag älskar livet och Jesus. Livet är spännande och utmanande.
4 17
Översikt
36 confessions of a rosengard pastor
Jag är gripen av Jesus och vill leva för honom. Jag leder en församling i Malmö och jag älskar min familj, min kyrka och min stad och allt annat som hör till livet. Min blog är en plats där jag delar med mig av tankar, drömmar, resurser, bibelundervisning och mitt liv.
1 20
Översikt
37 Israels vänner i väster - iviv
Lokal grupp på västkusten i samarbete med Israels Vänner i Malmö. Vi vill väcka intresse och kärlek till landet Israel och det judiska folket, samt öka kunskapen om Mellan Österns svåra frågor. Träffas några gånger per år med inspirerade och entusiasmerande talar/föreläsare. Hemsidan innehåller intressanta länkar samt Dan Johanssons: Fokus Israel nyheter varje vecka.
3 18
Översikt
38 bibelskola.nu
Välkommen till en sida för dig som är sugen på att gå bibelskola. Här kan du, så småningom, hitta bibelskolor från alla kristna samfund och organisationer som finns i Sverige.
4 16
Översikt
39 Bengt Sjöberg -
Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.
4 16
Översikt
40 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
3 17
Översikt
41 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
9 11
Översikt
42 TILL FYRBÅKEN
En mötesplats där mycket handlar om den kristna tron, men även om vardagliga saker, tankar som vi behöver få dela med varandra, både glädje och sorg, tvivel och tro. I varje inlägg blinkar Fyrbåken ut en hälsning direkt från Guds ord! Tidens tecken är också i fokus!
1 19
Översikt
43 Kristet liv
Här bloggar jag om kristen tro sett uitfrån min horisont. Det kristna budskapet är den enda livsåskådning som kan ge människan hopp, tro, glädje och liv. Om detta vill jag vara ett salt och ett ljus.
1 19
Översikt
44 Uppsala kårens dagbok
Vill informera att Uppsala kår skriver en (b)logg om vad som sker på kåren. Oftast så läser man om vad som skall hända men sedan vet man inte vad som har hänt. Så tänkte vi att då skriver vi om vad som händer. Dels för information och dels som inspiration för andra. Vårsågoda att ta del av vad som händer i Frälsningsarmén i Uppsala .
2 17
Översikt
45 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
5 14
Översikt
46 Kyrkforum.se - Kristet Forum
Kyrkforum.se är ett kristet forum där man kan diskutera Bibeln och den kristna tron i allmänhet.
1 17
Översikt
47 Om Gud Finns
Eftersom jag är kristen och läser Bibeln, så kommer mycket av det jag skriver att präglas av det. Bloggen heter ju Om Gud Finns - och jag vet ju att den frågan ställs ofta och jag kommer att svara efter mina egna erfarenheter.
2 16
Översikt
48 Tro-likt & Rim-likt
Välkommen till min lilla vrå av poesi, humor och livsfrågor. En poesi-blogg, där jag skriver dikter och texter som varvas med bibelord. Mina frågor och aha-upplevelser i relationen och livet med Jesus och människor. Humor och allvar i en salig blandning.
4 14
Översikt
49 Leva: vara & tanke
Vardaglig livsfilosofi från livets skrymslen och vrår. Reflektioner om de små och stora frågorna i livet och tron. Och så en del annat från livets söcken och helg.
4 14
Översikt
50 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Jag heter Annette. På den här bloggen reflekterar jag kring Kyrkan som jag älskar och landet som jag älskar. Och en del annat.
6 12
Översikt
51 Kristen ungdom
Jag är en kristen ungdom som vill sprida Guds kärlek till ungdomar i Sverige. Jag skriver mycket om bl.a bön, Jesus, lovsång och tankar. Jag vill uppmuntra unga att stå upp för sin tro. Ha det gött!
1 17
Översikt
52 Missionsfilm
Här kan du gratis tanka ner seriös undervisning samt humoristiska kortfilmer.
1 16
Översikt
53 brefvet.com
Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.
4 13
Översikt
54 Gud och Jesus
Min avsikt är att presentera för dig, den Jesus som jag lärt känna. Jag vill uppmuntra dig att med ärligt hjärta söka Gud, Han älskar dig! Välkommen att läsa mer / Johan.
3 14
Översikt
55 www.uppstandelsen.se
Uppstandelsen.se har som sitt mål att väcka uppståndelse genom att befrämja klassisk kristen tro i reformert anda.
6 11
Översikt
56 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
3 14
Översikt
57 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Uppslagsverket: Bibeln. Sidan handlar om en tro på Gud, Jesus kristus och den Helige Ande, kristen musik(musikvideos) mer trafik till bloggen/hemsidan m.m. Föresten så driver jag även en webbring som kallas frälsarens webbring m.m.
4 12
Översikt
58 Vårt Dagliga Bröd
Herrens folk går under i brist på kunskap. (Hos. 4:6) Denna blogg vill inspirera till ett ökat intresse för Guds Ord, Bibeln, det bröd som ger Liv. Jesus sa: "Jag är livets bröd. Den som kommer till mig skall aldrig hungra, och den som tror på mig skall aldrig någonsin törsta.” (Joh. 6:35).
1 15
Översikt
59 i Jesus | vårt liv i Sonen
Förhoppningsvis kan jag varje gång skriva någonting gott om Jesus och Guds oförtjänta nåd till trasiga människor. Det behövs idag. Jag är övertygad om att Guds kyrka (mig inkluderad) har detta gemensamt med alla kristna överallt: Vi tenderar att byta ut Guds nåd mot mänskliga gärningar, Guds plan mot vår egen, Guds härlighet mot en jordisk och Guds tankar mot våra egna. Vi behöver Guds evangelium lika mycket idag som någonsin. Titeln vill visa på den fantastiska läran om vår förening med Jesus.
3 13
Översikt
60 Adamina
I Adamina webshop beställer du underbara smycken som uttrycker tro och tillhörighet. Vi säljer smycken i rostfritt stål och du hittar kors, parsmycken och annat vackert. Alla smycken kommer i en fin gåvopåse, perfekta presenter till dig själv eller någon annan.
1 15
Översikt
61 Soli Deo Gloria
En blogg med reflektioner kring tro och kyrka. "Hör någon säger: "Predika!" Och en annan svarar: "Vad skall jag predika?" "Allt kött är gräs och all dess härlighet är som blomster på marken. Gräs torkar, blomster vissnar, när HERRENS Ande blåser på det." Jes 40:6.
3 13
Översikt
Plats 62 - 124 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Bergsjö Bloggen
Översikt
2 14
63 Heawenson
Översikt
3 13
64 Himmelriket Är Nära
Översikt
2 14
65 Korsets hus- studentkollektiv
Översikt
1 14
66 Fridens pensionat
Översikt
4 11
67 RESAN
Översikt
1 14
68 Borgeatbonehuset
Översikt
3 12
69 Esra
Översikt
1 14
70 garansblogg
Översikt
4 11
71 Lilly  Grahn
Översikt
2 13
72 SUB UMBRA
Översikt
4 11
73 Christian Mölk
Översikt
1 13
74 Urgamla Stigar
Översikt
5 9
75 Polenmission
Översikt
1 13
76 Torgkyrkan
Översikt
1 13
77 Masken
Översikt
2 12
78 Du är älskad!
Översikt
3 11
79 Evangeliet.se
Översikt
1 13
80 Ephron
Översikt
2 12
81 Mikael Nordins blogg
Översikt
1 13
82 MONY .:. proud to be latina
Översikt
1 13
83 Troende – släpp taget lita på Gud
Översikt
1 13
84 World Children Need – gör insatser åt fattiga och utstötta barn | World Children Need
Översikt
1 13
85 Himmelsbrud
Översikt
2 12
86 Roselike.com
Översikt
1 12
87 Olofamkoff.se
Översikt
3 10
88 Polaritet, politik och religion
Översikt
1 12
89 Himmel möter Jord
Översikt
1 12
90 En kristens resa
Översikt
3 10
91 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Översikt
1 12
92 Själaspis
Översikt
2 11
93 Charisma kultur och media senter - WEB TV
Översikt
1 12
94 Startsida | JESUOMSORG
Översikt
1 12
95 Sjungande Aposteln
Översikt
3 10
96 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Översikt
2 11
97 Dagens bild
Översikt
1 11
98 Bönehuset
Översikt
2 10
99 Ängelholmspastorn - Mikael Karlendal tycker till
Översikt
1 11
100 Retreaten
Översikt
1 11
101 Jesuskramen
Översikt
2 10
102 Gudstro Sverige idag m.m
Översikt
1 11
103 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Översikt
1 11
104 Medianasir.se
Översikt
1 10
105 Guld, rökelse och myrra
Översikt
1 10
106 Ann-Sofie
Översikt
1 10
107 Molingo
Översikt
2 9
108 Jesus My LORD
Översikt
1 9
109 Rose-Maries kristna blogghörna
Översikt
1 9
110 Apg4, 12
Översikt
1 8
111 skånebloggaren
Översikt
4 5
112 vägen och livet
Översikt
1 7
113 Konventiklar och väckelser förr och nu
Översikt
1 6
114 Tankar från Klarbärsträdet
Översikt
1 6
115 Flammende Sværd
Översikt
1 6
116 finlandsgullet på WordPress.com
Översikt
1 5
117 Hjärtats galleri
Översikt
1 5
118 Guldstadens Klippa
Översikt
1 4
119 predikoindex.com
Översikt
1 4
120 dagenreflektion
Översikt
1 4
121 EllenRock
Översikt
1 3
122 Evangelisk-Progressiv Adventism
Översikt
1 3
123 The life of a farmer's wife
Översikt
1 3
124 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
Översikt
1 0
Lägg till din webbplats eller blogg helt gratis här!
Totala in och ut träffar... 916  2064 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
livets, spirit, skapelse, christ, Predikan, reklam, roman, ambassadörer, församlingar, själavårt, spelfilm, Skola, mcklubbar, newbigin, Böner, bussresor, Austin-Sparks, Apologetik, sponsor, ekuminiken, Roparna, sambo, ändens, Finland, litteratur, Cowboytvillingene, korset, tonår, bibeltext, Bibelstudie, Allah, sparkar, konst, tvkanaler, trosrörelsen, Dennis, Bosse, sjuka, gotisk, allmän, sexuella, Putte, Kontakt, uppkomst, arkivpärm, grace, Osorterade, t-shirt, profetik, t-shirts, döden, kommunikation, TeenStreet, simba, gemensam, bibliska, Freak, Kyrkan, homosexualitet, knappar, sjundedagsadventist, internationell, Marie, sanning, Conway, bibelverser, Gudsgemenskap, trycksaker, michael, utmattningsdepression, barnatro, biblicum, parabol, Evangelisation, bedjade, göteborg, urgamla, evang, arameiska, nyheter, Nykterist, poesi, Bergsjön, Breskic, Väckelse, vardag, child, indien, Akademin, helande, kompis, söndagar, utrustn, Sunne, digitalmotagare, välmående, agape, t-shirts, Jerkblog,