Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Lördagen den 21 oktober 2017

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2017-10-20
Nästa nollställning: 2017-11-19
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

10:07: Kristenbloggen. - 09:53: Slow train is coming 09:34: Ande och Liv - tro och tvivel - en sida för själen 09:29: Commerce Technic 09:22: Välkommen till LIFE IS HERE kristen mission med Livets Ord , Guds Ord BIBELN utan kompromiss !! 09:14: synergetics 08:46: www.streetchurch.se

Senaste upplagda webbplatsen

bibeln.tv
bibeln.tv
Här finns kristen film, dokumentär, vittnesbörd om tro och Jesus. Bibeln online och bibeln som ljudbok. Tips på kristna länkar, tv, radio, tidningar med ett kristet budskap. Kristna långfilmer, Jesusfilmen. Roliga klipp, resetips och tro, Gud och kyrkan.
http://bibeln.tv
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror,  ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel,  men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen,  det är betryggande,  genomträngande,  ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
3 4
Översikt
2 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
4 3
Översikt
3 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
2 4
Översikt
4 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
4 2
Översikt
5 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
3 2
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
1 4
Översikt
7 Olofamkoff.se
En kristen hemsida av Olof Amkoff som erbjuder bibelstudier, artiklar, kristna affischer, möjlighet att ställa frågor m.m.
1 3
Översikt
8 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
2 1
Översikt
9 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
1 2
Översikt
10 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
2 1
Översikt
11 Jesusmissionen
Försvarar och Befäster Klassisk Väckelsekristendom. Verkar för andlig förnyelse för de troende och församlingarna samt att folkskarorna ska ta emot Jesus och frälsningen.
1 1
Översikt
12 Urgamla Stigar
Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16 ”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. Ryle.
1 1
Översikt
13 Bönehuset
En blogg som skaffar känsla för gemenskap och bedjande.
1 1
Översikt
14 Om Gud Finns
Eftersom jag är kristen och läser Bibeln, så kommer mycket av det jag skriver att präglas av det. Bloggen heter ju Om Gud Finns - och jag vet ju att den frågan ställs ofta och jag kommer att svara efter mina egna erfarenheter.
1 1
Översikt
15 bibeln.tv
Här finns kristen film, dokumentär, vittnesbörd om tro och Jesus. Bibeln online och bibeln som ljudbok. Tips på kristna länkar, tv, radio, tidningar med ett kristet budskap. Kristna långfilmer, Jesusfilmen. Roliga klipp, resetips och tro, Gud och kyrkan.
1 1
Översikt
16 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
1 0
Översikt
17 Gud och Jesus
Min avsikt är att presentera för dig, den Jesus som jag lärt känna. Jag vill uppmuntra dig att med ärligt hjärta söka Gud, Han älskar dig! Välkommen att läsa mer / Johan.
1 0
Översikt
18 cymbaltv.se
Här kan ni köpa kristna inspelningar.
1 0
Översikt
19 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Jag heter Annette. På den här bloggen reflekterar jag kring Kyrkan som jag älskar och landet som jag älskar. Och en del annat.
1 0
Översikt
20 Rabnor tycker o tänker
En blogg först och främst om mitt hjärteland, Israel. Även lite annat slinker med nu och då.
1 0
Översikt
21 Tankar från Klarbärsträdet
En blogg mitt i mitt kristna liv som hustru, mamma, arbetskamrat, väninna och mina försök att vara medmänniska och ett kristusbrev. Lyckas ibland och misslyckas lika ofta men ger ändå inte upp :).
1 0
Översikt
22 Rebecka Eklund
Min blogg handlar en del om min jobbiga period under tonåren och de förflutna som finns bakom mig som ledde till ett kristet liv. Men även egen musik, foto, vardag och lite annat som svävar runt i mitt huvud!
1 0
Översikt
23 Himmelsbrud
det är en dag i morgon också...
1 0
Översikt
24 Anna Kristina Pionting
Ottsjötanten bor strax utanför Åre, skriver och bloggar sedan 1995, bloggar om grå vardagen, att vara Bipolar, Ottsjö och Allt annat som ryms i skallen på en medelålders kärring på kant i tillvaron.
1 0
Översikt
25 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
1 0
Översikt
Totala in och ut träffar... 38  31 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
cymbaltv.se

cymbaltv.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
bostad, hosting, Junia, hjälp, lammets, moral, musiker, keyboard, sponsor, maxholtz, Hjälpare, räddning, upplevelser, pussel, Herren, söka, christ, församlingsplantering, sökare, Billdal, tidens, apokalyps, bibeln, profetik, bibellinje, church, rasism, kvinna, fundamentalism, upprättelse, änglar, ordet, Anders, bible, Bibelvers, evangelist, vatten, döda, Johnsen, funderingar, medarbetare, Daglig, älskar, Kläder, Västmanland, pietism, ungdom, gudsanden, sjukdomar, lemmar, Missional, Kurser, ungdomsarbete, stillhet, helig, tryck, spelfilm, Baptist, danmark, again, stöd, downloads, uppståndelsen, nyköping, armband, jeriko, bibelläsningsplan, mörkret, butik, Christian, efterföljelse, Gospel, bibelfrågor, hedin, trycksaker, house, topplista, Uppståndelsen, Sångare, frälsning, bloggen, polisen, Church, hingsten, astor, Bipolär, ministry, mirakler., döden, homosexualitet, abort/infanti, Hardeström, troende, helga, singellivet, Nichlas, lärljungarna, delgivning, producent,