Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Lördagen den 30 april 2016

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2016-04-28
Nästa nollställning: 2016-05-28
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

07:02: Församlingen Klippan 06:54: livetmedGud.blogg.se - Här, på denna bloggen, vill jag presentera den kristna tron.Och jag vill ha 06:49: Pingstkyrkan Elim i Billdal 06:48: Startsida | Design och Hjärta 06:45: Scrapido | Fun it is! 06:25: Välkommen till LIFE IS HERE kristen mission med Livets Ord , Guds Ord BIBELN utan kompromiss !! 06:22: Hela Pingsten

Senaste upplagda webbplatsen

In My Living Room
In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
http://inmylivingroom.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
14 15
Översikt
2 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
11 12
Översikt
3 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
8 5
Översikt
4 Gospel Sam - En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer,  bibelberättelser med färggranna bildspel,  spela memory m.m.
Gospel Sam - En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
7 3
Översikt
5 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
5 4
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Guldstadens Klippa
Guldstadens Klippa: Apostolisk och Profetisk välsignelse till Kristi kropp och alla församlingar. Utbreda Guds rike.
4 4
Översikt
7 Troende – släpp taget lita på Gud
Personliga tankar från livets berg och dalbana, jag skriver utifrån min kristna tro, mitt konstnärskap och hur min högkänslighet påverkar min vardag.
2 6
Översikt
8 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
3 3
Översikt
9 European-American Evangelistic Crusades.
Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
2 3
Översikt
10 Urgamla Stigar
Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16 ”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. Ryle.
2 2
Översikt
11 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
2 2
Översikt
12 Du är älskad!
Kristen familj som vill sprida ljus, tröst, glädje och kärlek omkring sig!
2 2
Översikt
13 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
1 3
Översikt
14 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
1 3
Översikt
15 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
2 2
Översikt
16 Christian Mölk
Bibelkommentarer, blogg och forum.
1 2
Översikt
17 Tribemission
Stöd av humanitära och Kristna projekt i Filippinerna och i Sydamerika. Erbjuder fadderbarn och enskilda projekt att stödja.
2 1
Översikt
18 Medianasir.se
Här kan du läsa om vad Gud verkligen förmår.
1 2
Översikt
19 Jesus My LORD
Evangelisationsnätverk, Evenemanget "Hopp för Sverige", Jesus på väg...
1 2
Översikt
20 Commerce Technic
Kristen TV via Parabol.
1 2
Översikt
21 bibelskola.nu
Välkommen till en sida för dig som är sugen på att gå bibelskola. Här kan du, så småningom, hitta bibelskolor från alla kristna samfund och organisationer som finns i Sverige.
1 2
Översikt
22 Evangelisk-Progressiv Adventism
En blogg som vill öppna vägar för en utvecklande dialog inom Adventkyrkan och med våra kristna syskon i andra samfund.
1 2
Översikt
23 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Det här är en kristen blogg som finns för att vi vill lyfta fram Jesus Kristus i bloggvärlden. Här kan du hitta allt från intressant bibelundervisning till tips om de hetaste kristna eventen och bibelskolorna. Vi kommer att lägga upp en del, men det är också meningen att ni som läser ska kunna skicka in dessa saker. Vi har också en frågelåda där vi kommer att svara på olika frågor som ni skickar in. För att skicka något till oss skriver du till: toliveforchrist@live.se. God bless! :).
2 1
Översikt
24 Borgeatbonehuset
Kristen vardagsblogg med tankar kring tro och liv. Eftersom jag verkar som förebedjare så finns detta i grunden. Namnet kommer från en hemsida jag haft sedan 2006 och som kommer nystarta enligt en ny vision. Jag är verksam på Österlen och på Costa del Sol u Spanien.
1 2
Översikt
25 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
2 1
Översikt
26 Guld, rökelse och myrra
Hur finner jag hoppets källa? Genom att våga leva i gemenskap med Gud säger en del. Och hur är en sådan gemenskap möjlig?
2 1
Översikt
27 Hoppet överger oss inte
Jag är en troende kristen tjej, Emmy som skriver om det jag inspireras av och tror på, både små och stora saker. Har ett historieintresse och målar en del så ibland lägger jag upp någon bild.
2 1
Översikt
28 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
1 2
Översikt
29 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
2 1
Översikt
30 systersigne - din frikyrklige vän i etern
ung kristen frikyrkofjant som brinner för jesus, kyrkkaffe, longboard och församlingen. att lära känna gud ska inte vara svårt, inte heller att läsa om honom och vad han gjort för oss. välkommen in.
1 2
Översikt
31 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
1 2
Översikt
32 Missio Dei Scandia
Mission of God Scandinavia, Discussing what it means to be an Emerging Missional Church in a postmodern culture.
1 1
Översikt
33 Varifrån kom allt?
En liten film om en stor fråga, välkommen!
1 1
Översikt
34 peppebaron
Kristen blogg med kommentarer och undervisning.
1 1
Översikt
35 Patrik Risell's Blogg
Jag skriver om min tro mitt liv. Jag älskar livet och Jesus. Livet är spännande och utmanande.
1 1
Översikt
36 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
1 1
Översikt
37 garansblogg
tar upp kristen tro, meningen med livet, vardagshändelser, musik mm.
1 1
Översikt
38 Vandra i Ljuset...
Guds stora och eviga kärlek för mänskligheten är grunden till denna blogg… därför att Han är nyckeln till kunskap och källan till visdom. David säger att ingen kan definiera Hans gränslösa kärlek. Han är den store Mästaren som förvandlar liv och uppfyller alla dina behov. Oavsett din bakgrund, så är du alltid välkommen! Ha Ljuset framför dig och mörkret kommer att alltid ligga bakom dig!
1 1
Översikt
39 Israels vänner i väster - iviv
Lokal grupp på västkusten i samarbete med Israels Vänner i Malmö. Vi vill väcka intresse och kärlek till landet Israel och det judiska folket, samt öka kunskapen om Mellan Österns svåra frågor. Träffas några gånger per år med inspirerade och entusiasmerande talar/föreläsare. Hemsidan innehåller intressanta länkar samt Dan Johanssons: Fokus Israel nyheter varje vecka.
1 1
Översikt
40 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
1 1
Översikt
41 Jerkblog | I-landsproblem och Vardagstro
Mathias tankar kring livet, Jesus, förlåtelse mm.. Följer även Mathias privatliv och allt intressant som händer där.
1 0
Översikt
42 A Sela Moment
Sela - ögonblick att stanna upp vid och tänka till och begrunda.
1 0
Översikt
43 Kyrksajten.se
Kyrksajten - Din allkristliga resurs!
1 0
Översikt
44 På spaning efter livets mening
Det här är för dig som söker. För dig som upptäckt sprickorna och börjat ana oråd, och som längtar efter hållbarhet och trygghet. Längtar hem...
1 0
Översikt
45 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
1 0
Översikt
46 StuderaBibeln
Undervisning kring grunderna i den kristna läran men också bibelstudier för dig som vill fördjupa dig i t ex Israel, tro, bön eller församlingen. Kan användas vid självstudier men också som inspiration för den som leder bibelgrupper.
1 0
Översikt
47 Vårt Dagliga Bröd
Herrens folk går under i brist på kunskap. (Hos. 4:6) Denna blogg vill inspirera till ett ökat intresse för Guds Ord, Bibeln, det bröd som ger Liv. Jesus sa: "Jag är livets bröd. Den som kommer till mig skall aldrig hungra, och den som tror på mig skall aldrig någonsin törsta.” (Joh. 6:35).
1 0
Översikt
48 Evangelium på svenska
Vi är en sida som publicerar videos med svensk text på. Vi översätter videos i gammal väckelse anda. Många av våra videos är sådant man inte hör talas om i dagens kyrkor. Ord som synd, omvändelse och dom är budskapet. Vi har predikanter så som Charles Wesley, Paul Washer, David wilkerson, Zac Poonen, Tim Conway, Jeff Noblit, Thomas Brooks och Leonard Ravenhill.
1 0
Översikt
49 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
1 0
Översikt
50 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
1 0
Översikt
51 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
En kristen hemsida som står på två ben - Nätverk för folk som studerat IBIOS - Organisation som vill sprida Guds Ord i Sverige. Bjud gärna in oss till din församling. Predikar ett budskap om att följa Jesus på allvar och bli hans lärjungar genom äkta kärlek till varandra som troende.
1 0
Översikt
52 KristenMammaBloggar
Kristen mamma bloggar om livet, vår kristna värdegrund och om att vara kristen förälder. Reflekterar kring dagens bibelord och framförallt kring bönens väg och hur du kan be för dina barn eller barnbarn. (av MariaM).
1 0
Översikt
53 Den Profetiska Sången | Profetisk sång i den sista tiden
Ett starkt budskap om den tid vi lever i. Och den nya musiken som kommer från himlen.
1 0
Översikt
Totala in och ut träffar... 110  104 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
plakat, ladda, äventyr, lärjungar, Finland, Arvid, Sanning, video, Fishpond, kopieringspapper, ondska, Comfort, james, trosfördjupning, statens, församlingen, ångest, Leonard, peronligt, lovers, Leonar, trosrörelsen, engelska, messias, Lutherresor, hemmahosjonas, sudoku, Sweden, Undervisning, Country, Gabriel, pictures, Amkoff, karismatik, topplista, Pihlström, evolution, archangel, internet, förebedjare, bibel, johnson, batolomeus, Katastrofer, tvkanaler, deborah7, frihet, seriefigurer, Länk, bibelberättelser, mirakler., tillfällen, livskällan, parabolpaket, frikyrka, påven, grundpelaren, väntan, teens, Adeström, adoption, konfirmationspresenter, salvation, Kronoberg, brink, betraktelser, predikningar, grundläggande, sanning, apostlar, ådahl, ändetiden, bibeltext, kvittensblock, villfarelse, ravenhill, Kristus, vägledning, fiskare, Ravenhill, metodistkyrkan, pilgrim, lovsång, Helige, Ungdomsverksamhet, budskap, bosse, jönsson, Christian, helandemirakler, kommunitet, frukt, Kyrka, pingströrelsen, Katolsk, nature, David, Presentartiklar, profetior,