Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Tisdagen den 1 december 2015

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2015-11-30
Nästa nollställning: 2015-12-30
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

01:59: Exodus Resor - Pilgrimsresor, Församlingsresor, Pilgrimsvandringar, Studieresor, Gruppresor 01:42: Pastorn har ordet 01:35: Församlingen Basunen 01:25: Emelkei 01:24: Edebols hemsida - Edebols hemsida 00:48: En lisagirlblogg 00:46: Molingo

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
Om en levande Gudsrelation - Kort betraktelser i menyn "Rastplats" - Om aktuella händelser i menyn "Klockarn"
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
19 21
Översikt
2 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
6 6
Översikt
3 ikristus - Om en levande Gudsrelation -
Kort betraktelser i menyn
ikristus - Om en levande Gudsrelation - Kort betraktelser i menyn "Rastplats" - Om aktuella händelser i menyn "Klockarn".
4 6
Översikt
4 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
4 4
Översikt
5 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror,  ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel,  men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen,  det är betryggande,  genomträngande,  ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
2 3
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
2 3
Översikt
7 Guldstadens Klippa
Guldstadens Klippa: Apostolisk och Profetisk välsignelse till Kristi kropp och alla församlingar. Utbreda Guds rike.
2 2
Översikt
8 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
2 1
Översikt
9 Bönehuset
En blogg som skaffar känsla för gemenskap och bedjande.
1 2
Översikt
10 Vem tänder stjärnorna-bloggen
En blogg som behandlar aktuella ämnen, i första hand knutna till någon av de sex stora existentiella frågor som tas upp i boken "Vem tänder stjärnorna?".
2 1
Översikt
11 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Välkommen! Vi är glada att Du hittat fram till vår hemsida. Vi delar med många tron på Jesus Kristus, vi står i den Evangelisk-Lutherska traditi...
3 0
Översikt
12 A Sela Moment
Sela - ögonblick att stanna upp vid och tänka till och begrunda.
1 1
Översikt
13 Korsets hus- studentkollektiv
Ett kristet studentkollektiv mitt bland studentkvarteren i Göteborg. Öppnar inför höstterminen 2010. Är tänkt för dem som vill leva i gemenskap och lärjungaskap under studietiden i Göteborg och samtidigt vinna sina skolor för Jesus Kristus.
1 1
Översikt
14 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
1 1
Översikt
15 bibelskola.nu
Välkommen till en sida för dig som är sugen på att gå bibelskola. Här kan du, så småningom, hitta bibelskolor från alla kristna samfund och organisationer som finns i Sverige.
2 0
Översikt
16 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Uppslagsverket: Bibeln. Sidan handlar om en tro på Gud, Jesus kristus och den Helige Ande, kristen musik(musikvideos) mer trafik till bloggen/hemsidan m.m. Föresten så driver jag även en webbring som kallas frälsarens webbring m.m.
1 1
Översikt
17 Patrik Risell's Blogg
Jag skriver om min tro mitt liv. Jag älskar livet och Jesus. Livet är spännande och utmanande.
1 1
Översikt
18 cymbaltv.se
Här kan ni köpa kristna inspelningar.
1 1
Översikt
19 Apg4, 12
kristen sida, om frälsning, Jesu återkomst, vardagshändelser.
1 1
Översikt
20 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
1 1
Översikt
21 Christfollower.se
En blog som handlar om att följa Jesus och hans nåderika ord genom alla livets skeenden, i tid och otid, i framgång och motgång, ett liv som är byggt på Guds ord och fyllt av Hans Ande. Jag bor i Malmö, make, pappa till två små barn, planterar en församling i Malmö och drömmer om att få se hur Guds kyrka blir allt Han har tänkt med den.
1 1
Översikt
22 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
1 1
Översikt
23 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Bloggen kommer dagligen att kommentera ett antal kapitel i Bibeln. Hela Bibeln kommer att ha lästs igenom på ett år.
1 1
Översikt
24 Jim Hultman vittnebörd sång dikter
Personligt vittnesbörd med sånger och dikter. Att bemästra en svår barndom. Besöker kyrkor och församlingar.
1 0
Översikt
25 Kyrksajten.se
Kyrksajten - Din allkristliga resurs!
1 0
Översikt
26 Tankar för dagen.....
Här talas och reflekteras kring tro, livet och verkligheten allteftersom - men tron som startpunkt. Reflektion kring bibeltexter allteftersom kyrkoåret går. Bön.
1 0
Översikt
27 Jesus My LORD
Evangelisationsnätverk, Evenemanget "Hopp för Sverige", Jesus på väg...
1 0
Översikt
28 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
1 0
Översikt
29 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
1 0
Översikt
30 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
1 0
Översikt
31 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
1 0
Översikt
32 Esra
Esra är en kristen sida för alla. Här vill jag förmedla min tro genom mina målningar. Till varje målning har jag en personlig bakgrund berättad, samt koppling till en aktuell bibelvers. Min bön och tanke med Esra är att dela med mig. Kanske någon annan får upp ögonen för Guds ord via mina bilder med berättelse.
1 0
Översikt
33 i Jesus | vårt liv i Sonen
Förhoppningsvis kan jag varje gång skriva någonting gott om Jesus och Guds oförtjänta nåd till trasiga människor. Det behövs idag. Jag är övertygad om att Guds kyrka (mig inkluderad) har detta gemensamt med alla kristna överallt: Vi tenderar att byta ut Guds nåd mot mänskliga gärningar, Guds plan mot vår egen, Guds härlighet mot en jordisk och Guds tankar mot våra egna. Vi behöver Guds evangelium lika mycket idag som någonsin. Titeln vill visa på den fantastiska läran om vår förening med Jesus.
1 0
Översikt
34 Hoppet överger oss inte
Jag är en troende kristen tjej, Emmy som skriver om det jag inspireras av och tror på, både små och stora saker. Har ett historieintresse och målar en del så ibland lägger jag upp någon bild.
1 0
Översikt
35 Ephron
Tänk själv, men tro inte på allt du tänker.
1 0
Översikt
36 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
1 0
Översikt
37 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
1 0
Översikt
38 Adamina
I Adamina webshop beställer du underbara smycken som uttrycker tro och tillhörighet. Vi säljer smycken i rostfritt stål och du hittar kors, parsmycken och annat vackert. Alla smycken kommer i en fin gåvopåse, perfekta presenter till dig själv eller någon annan.
1 0
Översikt
39 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
1 0
Översikt
40 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
En kristen hemsida som står på två ben - Nätverk för folk som studerat IBIOS - Organisation som vill sprida Guds Ord i Sverige. Bjud gärna in oss till din församling. Predikar ett budskap om att följa Jesus på allvar och bli hans lärjungar genom äkta kärlek till varandra som troende.
1 0
Översikt
41 vägen och livet
Vägen och livet handlar om min relation till Jesus i vardagen. Jag skriver för att inspirera och att få ut min egen längtan att komma Gud närmare.
1 0
Översikt
42 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
1 0
Översikt
43 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
1 0
Översikt
Totala in och ut träffar... 80  60 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Missio Dei Scandia

Missio Dei Scandia - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
helgelse, Urban, jorden, skrivandeprocess, starta, pingst, Kristna, Bloggare, mening, Credoakademin, Gabriel, uppleva, dagens, Fader, plakat, medicin, produktion, t-shirts, England, Västmanland, homosexualitet, abort, molnen, Samfund, modersmål, helders, jerusalem, Teologi, skivor, kaktus, mörker, again, Finns, Daniel, skrivande, förhör, evangelisation, färg, apostlar, kontorsmaterial, Christian, internet, Norden, Galle, e-zine, Yindee, ungdom, personliga, helandemirakler, hampeveckan, kosmologi, Gräve, ängelholm, SexRevolution, pastorn, tvivel, Olivia, Bönehus, Dagens, Street, fadern, alkohol, riders, himlatoner, journalist, baptism, Profetiskt, Kontakt, allmän, församlingen, mörkret, politiskt, Washer, church, poesi, judar, Vajda, studentkollektiv, sexuella, Kristet, trossamfund, Frälsare, jönsson, färd, intelligent, Smyrna, författare, herren, tecknad, diakon, sykarsbrunn, statue, vägledning, Pontus, fiskare, harmoniskt, evangeliet, utjämning, katolska,