Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Fredagen den 26 augusti 2016

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2016-08-26
Nästa nollställning: 2016-09-25
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

08:20: Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman 08:16: T. Austin-Sparks 08:13: Letssnacka.com 07:56: Lilly  Grahn 07:51: Gammeddehewas Cyber Home 07:49: Gittans och Knuttes Hemsida | En sida för den som söker meningen i livet. 07:38: iamsure -

Senaste upplagda webbplatsen

Slow train is coming
Slow train is coming
Tider av förändring eller tider av inget alls? Själv väljer jag att följa med och leva i vår tid så kreativt som det bara är möjligt, därför bloggar jag. Är du feg är du inte värdig att gå i Jesu fotspår. Är du ljummen är du inte kristen. Vill du läsa mer? Besök då min blogg
http://slowtrainiscoming.wordpress.com
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
1 3
Översikt
2 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
2 0
Översikt
3 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror,  ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel,  men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen,  det är betryggande,  genomträngande,  ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
1 1
Översikt
4 Troende – släpp taget lita på Gud
Personliga tankar från livets berg och dalbana, jag skriver utifrån min kristna tro, mitt konstnärskap och hur min högkänslighet påverkar min vardag.
1 1
Översikt
5 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
1 1
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
2 0
Översikt
7 Slow train is coming
Tider av förändring eller tider av inget alls? Själv väljer jag att följa med och leva i vår tid så kreativt som det bara är möjligt, därför bloggar jag. Är du feg är du inte värdig att gå i Jesu fotspår. Är du ljummen är du inte kristen. Vill du läsa mer? Besök då min blogg.
1 1
Översikt
8 Rabnor tycker o tänker
En blogg först och främst om mitt hjärteland, Israel. Även lite annat slinker med nu och då.
1 0
Översikt
9 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
1 0
Översikt
Totala in och ut träffar... 11  7 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
mission, litteratur, Kristen, pingströrelsen, modersmål, digitalmotagare, upprättar, depression, Trubadur, ungdom, politiskt, hillsong, sakral, pastor, Katastrofer, Profetiskt, samhälle, nyköping, lärjungar, Cowboyen, krigföring, Lutherresor, eldsflamman, SexRevolution, webbdesign, maggan, poesi, Johnsen, nyheter, skapare, sydindien, archangel, scrapbooking, bibeltexter, clothes, webshop, konfirmationspresenter, kristet, församlingsblad, Heawenson, Bönesvar, Prayer, biblicum, hemgrupp, döpta, husförsamling, Frälsning, molingo, kraft, hosting, salvation, evolution, nätmagasin, antikrist, alkoholism, video, kultur, människor, Watchman, webdesign, demoner, vardag, fasta, reportage, frisk, adoption, tillbedjare, halsband, profeter, piano, online, mikael, livet, psalmer, Förlåtelse, Kronoberg, radio, från, datortillbehör, möte, byggenkyrka, köpa, Bibeln, maranata, johnson, Leonar, husmöten, Vittnesbörd, nasaret, kompis, Statskyrkan, missionskyrkan, Luther, Personliga, missionera, texter, Politik, England, målningar,