Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Onsdagen den 18 oktober 2017

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2017-09-20
Nästa nollställning: 2017-10-20
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

14:48: Roselike.com 14:47: ikristus 14:45: Adamina 14:44: Kristen ungdom 14:39: Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus 14:39: Fakta om jesu svepning 14:37: Ande och Liv - tro och tvivel - en sida för själen

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
47 108
Översikt
2 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
53 91
Översikt
3 European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror,  ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel,  men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen,  det är betryggande,  genomträngande,  ledande och exponerar mörker.
European-American Evangelistic Crusades. - Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
54 86
Översikt
4 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
57 76
Översikt
5 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
61 72
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
44 70
Översikt
7 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
37 65
Översikt
8 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
26 58
Översikt
9 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
39 35
Översikt
10 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
22 35
Översikt
11 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
14 41
Översikt
12 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
17 37
Översikt
13 ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
2 41
Översikt
14 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
15 26
Översikt
15 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
10 27
Översikt
16 Christian Mölk
Bibelkommentarer, blogg och forum.
1 35
Översikt
17 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
6 28
Översikt
18 Hoppet överger oss inte
Jag är en troende kristen tjej, Emmy som skriver om det jag inspireras av och tror på, både små och stora saker. Har ett historieintresse och målar en del så ibland lägger jag upp någon bild.
7 25
Översikt
19 Seriebibeln
SERIEBIBELN - Kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristet; film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar.
5 26
Översikt
20 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Lite om vårt liv som kristna, vardag med mycket av Gud.
4 26
Översikt
21 Bengt Sjöberg -
Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.
5 25
Översikt
22 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
10 20
Översikt
23 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
8 22
Översikt
24 Medianasir.se
Här kan du läsa om vad Gud verkligen förmår.
3 26
Översikt
25 Vem tänder stjärnorna-bloggen
En blogg som behandlar aktuella ämnen, i första hand knutna till någon av de sex stora existentiella frågor som tas upp i boken "Vem tänder stjärnorna?".
7 20
Översikt
26 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
En Kristen blogg som vill förtydliga Guds kärleksbudskap. Här publiceras Dikter, Citat och Berättelser med Guds kärlek.
5 21
Översikt
27 Välkommen!
Välkommen till min personliga hemsida. Min önskan är att den som kommer hit ska få med sig nåt litet frö av uppmuntran. Här finns massor av bibelord, och små enkla förklaringar till en del av dem. Här kan man också finna lite enkel och kortfattad undervisning om varför man borde bli en kristen, och också några rader för den som är alldeles ny tron. Sidan är lite speciellt designad, men clipartbilder i countrygenren, kanske lite tjejigt.....
5 21
Översikt
28 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
9 16
Översikt
29 Apg4, 12
kristen sida, om frälsning, Jesu återkomst, vardagshändelser.
7 18
Översikt
30 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
2 23
Översikt
31 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
9 16
Översikt
32 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
7 18
Översikt
33 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Fadern.se sprider kunskap om Guds villkorslösa kärlek till dig. Beställ gratis cd undervisning.
5 19
Översikt
34 Gud och Jesus
Min avsikt är att presentera för dig, den Jesus som jag lärt känna. Jag vill uppmuntra dig att med ärligt hjärta söka Gud, Han älskar dig! Välkommen att läsa mer / Johan.
4 20
Översikt
35 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
5 18
Översikt
36 Flammende Sværd
Flammende Sværd vill vara med till att utrusta Kristi kropp genom undervisning, studier, böcker och andra produkter.Så att människor blir satt i brand med Guds Ord och Närvaro.
1 22
Översikt
37 Olofamkoff.se
En kristen hemsida av Olof Amkoff som erbjuder bibelstudier, artiklar, kristna affischer, möjlighet att ställa frågor m.m.
3 19
Översikt
38 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
2 20
Översikt
39 Adamina
I Adamina webshop beställer du underbara smycken som uttrycker tro och tillhörighet. Vi säljer smycken i rostfritt stål och du hittar kors, parsmycken och annat vackert. Alla smycken kommer i en fin gåvopåse, perfekta presenter till dig själv eller någon annan.
2 20
Översikt
40 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Bloggen kommer dagligen att kommentera ett antal kapitel i Bibeln. Hela Bibeln kommer att ha lästs igenom på ett år.
7 15
Översikt
41 EllenRock
Tankar till teologi och församlingens uppdrag i vår tid.
3 18
Översikt
42 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
4 17
Översikt
43 Tankar för dagen.....
Här talas och reflekteras kring tro, livet och verkligheten allteftersom - men tron som startpunkt. Reflektion kring bibeltexter allteftersom kyrkoåret går. Bön.
2 18
Översikt
44 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Det här är en kristen blogg som finns för att vi vill lyfta fram Jesus Kristus i bloggvärlden. Här kan du hitta allt från intressant bibelundervisning till tips om de hetaste kristna eventen och bibelskolorna. Vi kommer att lägga upp en del, men det är också meningen att ni som läser ska kunna skicka in dessa saker. Vi har också en frågelåda där vi kommer att svara på olika frågor som ni skickar in. För att skicka något till oss skriver du till: toliveforchrist@live.se. God bless! :).
3 17
Översikt
45 Du är älskad!
Kristen familj som vill sprida ljus, tröst, glädje och kärlek omkring sig!
4 16
Översikt
46 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
6 14
Översikt
47 Tribemission
Stöd av humanitära och Kristna projekt i Filippinerna och i Sydamerika. Erbjuder fadderbarn och enskilda projekt att stödja.
6 13
Översikt
48 Om Gud Finns
Eftersom jag är kristen och läser Bibeln, så kommer mycket av det jag skriver att präglas av det. Bloggen heter ju Om Gud Finns - och jag vet ju att den frågan ställs ofta och jag kommer att svara efter mina egna erfarenheter.
4 15
Översikt
49 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
3 16
Översikt
50 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
5 14
Översikt
51 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Välkommen! Vi är glada att Du hittat fram till vår hemsida. Vi delar med många tron på Jesus Kristus, vi står i den Evangelisk-Lutherska traditi...
4 15
Översikt
52 Anna Kristina Pionting
Ottsjötanten bor strax utanför Åre, skriver och bloggar sedan 1995, bloggar om grå vardagen, att vara Bipolar, Ottsjö och Allt annat som ryms i skallen på en medelålders kärring på kant i tillvaron.
1 18
Översikt
53 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
3 15
Översikt
54 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Jag heter Annette. På den här bloggen reflekterar jag kring Kyrkan som jag älskar och landet som jag älskar. Och en del annat.
3 15
Översikt
55 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Ett antikvariat och förlag med kristen profil samt diverse allmän litteratur. Välkommen in till Eldsflammans Förlag Antikvariat. Klicka här.
1 17
Översikt
56 Korsets hus- studentkollektiv
Ett kristet studentkollektiv mitt bland studentkvarteren i Göteborg. Öppnar inför höstterminen 2010. Är tänkt för dem som vill leva i gemenskap och lärjungaskap under studietiden i Göteborg och samtidigt vinna sina skolor för Jesus Kristus.
2 15
Översikt
57 Evangelisk-Progressiv Adventism
En blogg som vill öppna vägar för en utvecklande dialog inom Adventkyrkan och med våra kristna syskon i andra samfund.
2 15
Översikt
58 The life of a farmer's wife
Om livet på landet som bondfru i en liten liten stuga där äktenskapligheter, tacksamheter, husligheter, felhörningar och roligheter, varvas med viktigheter, dumheter och kristenheter - and a whole lot of other stuff! (de flesta inlägg översätts även till engelska).
1 16
Översikt
59 Tankar från Klarbärsträdet
En blogg mitt i mitt kristna liv som hustru, mamma, arbetskamrat, väninna och mina försök att vara medmänniska och ett kristusbrev. Lyckas ibland och misslyckas lika ofta men ger ändå inte upp :).
1 16
Översikt
60 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
4 12
Översikt
61 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
3 13
Översikt
Plats 62 - 101 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Heawenson
Översikt
2 14
63 Lilly  Grahn
Översikt
5 11
64 Exodus Resor - Pilgrimsresor, Församlingsresor, Pilgrimsvandringar, Studieresor, Gruppresor
Översikt
1 15
65 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Översikt
3 12
66 Patrik Risell's Blogg
Översikt
4 11
67 Borgeatbonehuset
Översikt
3 12
68 Ephron
Översikt
2 13
69 Hjärtats galleri
Översikt
2 13
70 Urgamla Stigar
Översikt
2 12
71 SISTA TIDEN
Översikt
2 12
72 Tro-likt & Rim-likt
Översikt
3 11
73 Molingo
Översikt
4 10
74 Deborah7
Översikt
1 12
75 En kristens resa
Översikt
2 11
76 bibeln.tv
Översikt
1 12
77 Ny-David i Falun
Översikt
2 10
78 Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus
Översikt
1 11
79 Vandra i Ljuset...
Översikt
1 11
80 www.uppstandelsen.se
Översikt
4 7
81 Troende – släpp taget lita på Gud
Översikt
1 10
82 Sjungande Aposteln
Översikt
3 8
83 Guld, rökelse och myrra
Översikt
1 9
84 GLOWING VIBE
Översikt
1 9
85 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
Översikt
1 8
86 bibelskola.nu
Översikt
1 7
87 Bönehuset
Översikt
2 6
88 En Församling På Nätet
Översikt
1 7
89 Leva: vara & tanke
Översikt
1 7
90 Rening av Kyrkan
Översikt
1 7
91 Israels vänner i väster - iviv
Översikt
2 6
92 Commerce Technic
Översikt
1 6
93 Rose-Maries kristna blogghörna
Översikt
2 5
94 En Kropp
Översikt
1 6
95 Varifrån kom allt?
Översikt
1 5
96 Retreaten
Översikt
1 5
97 systersigne - din frikyrklige vän i etern
Översikt
1 5
98 Jesusmissionen
Översikt
1 4
99 Jerkblog | I-landsproblem och Vardagstro
Översikt
1 4
100 Jesus My LORD
Översikt
1 3
101 Gudslängtan.se - för den andligt hungrige!
Översikt
1 2
Totala in och ut träffar... 763  2081 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
Armenien, Leonar, bönbok, marknadsföring, kyrka, socialtjänsten, humanismen, bibelstudium, Gräve, Jerusalem, animation, Undersåker, Bibeln, välsignelse, Ådahl, ortodox, Bibelstudium, arbetet, Pingst, Baptist, bedjare, Watchman, klistermärken, Försvar, maxholtz, Poesi, helanden, bilder, livskällan, Lödöse, ådahl, Församlingar, Ottsjö, läger, astor, evenemang, ängeln, antikrist, seriebibeln, statue, städ, christian, skapelse/evolution, missionsresor, hebreiska, Fader, häst, Ekman, ängelholm, rening, nykter, Döva, presentation, artist, sökare, diakon, Evangelisation, multi-cultural, Husförsamling, livsfrågor, Kristenheten, kalvinism, jonatan, Scandinavia, avgiftning, Bön, utmattningsdepression, intelligens, pannkakor, Augustinus, befrielse, försoningslära, Cowboytvillingen, fadderbarn, Församling, Ungdomsalpha, pietism, missmod, Länkbyten, Länk, Kläder, reformation, Ortodoxa, onådda, Breskic, Videos, letssnacka.com, fiskare, Porten, Urban, Gudsbild, bibellinje, konst, Personligt, kärleken, michael, snart, kontaktförbud, Maranata,