Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Tisdagen den 22 augusti 2017

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2017-08-21
Nästa nollställning: 2017-09-20
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

14:32: Jsajt Göteborg 14:31: En kristens resa 14:28: KristenMammaBloggar 14:28: Korsets hus- studentkollektiv 14:23: Polenmission 14:23: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv 13:56: Köp boken , han kom för att befria de fångna.

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
10 6
Översikt
2 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
6 8
Översikt
3 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
4 6
Översikt
4 Gospel Sam - En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer,  bibelberättelser med färggranna bildspel,  spela memory m.m.
Gospel Sam - En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
4 5
Översikt
5 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
4 4
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
3 4
Översikt
7 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
2 5
Översikt
8 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
2 3
Översikt
9 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Bloggen kommer dagligen att kommentera ett antal kapitel i Bibeln. Hela Bibeln kommer att ha lästs igenom på ett år.
2 3
Översikt
10 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
3 1
Översikt
11 Välkommen!
Välkommen till min personliga hemsida. Min önskan är att den som kommer hit ska få med sig nåt litet frö av uppmuntran. Här finns massor av bibelord, och små enkla förklaringar till en del av dem. Här kan man också finna lite enkel och kortfattad undervisning om varför man borde bli en kristen, och också några rader för den som är alldeles ny tron. Sidan är lite speciellt designad, men clipartbilder i countrygenren, kanske lite tjejigt.....
1 3
Översikt
12 cymbaltv.se
Här kan ni köpa kristna inspelningar.
1 3
Översikt
13 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
En kristen hemsida som står på två ben - Nätverk för folk som studerat IBIOS - Organisation som vill sprida Guds Ord i Sverige. Bjud gärna in oss till din församling. Predikar ett budskap om att följa Jesus på allvar och bli hans lärjungar genom äkta kärlek till varandra som troende.
2 2
Översikt
14 Flammor
Profetisk tidskrift.
2 1
Översikt
15 Tribemission
Stöd av humanitära och Kristna projekt i Filippinerna och i Sydamerika. Erbjuder fadderbarn och enskilda projekt att stödja.
1 2
Översikt
16 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
En Kristen blogg som vill förtydliga Guds kärleksbudskap. Här publiceras Dikter, Citat och Berättelser med Guds kärlek.
1 2
Översikt
17 Bengt Sjöberg -
Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.
2 1
Översikt
18 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
1 2
Översikt
19 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
1 2
Översikt
20 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
1 2
Översikt
21 European-American Evangelistic Crusades.
Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
1 2
Översikt
22 Ny-David i Falun
Ny-David spelar gitarr och munspel, vittnar och sjunger sånger om Jesus. Se Ny-Davids DVD och webbtv.
1 1
Översikt
23 Jesus My LORD
Evangelisationsnätverk, Evenemanget "Hopp för Sverige", Jesus på väg...
1 1
Översikt
24 Gud och Jesus
Min avsikt är att presentera för dig, den Jesus som jag lärt känna. Jag vill uppmuntra dig att med ärligt hjärta söka Gud, Han älskar dig! Välkommen att läsa mer / Johan.
1 1
Översikt
25 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
1 1
Översikt
26 Om Gud Finns
Eftersom jag är kristen och läser Bibeln, så kommer mycket av det jag skriver att präglas av det. Bloggen heter ju Om Gud Finns - och jag vet ju att den frågan ställs ofta och jag kommer att svara efter mina egna erfarenheter.
1 1
Översikt
27 Patrik Risell's Blogg
Jag skriver om min tro mitt liv. Jag älskar livet och Jesus. Livet är spännande och utmanande.
1 1
Översikt
28 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
1 1
Översikt
29 Hoppet överger oss inte
Jag är en troende kristen tjej, Emmy som skriver om det jag inspireras av och tror på, både små och stora saker. Har ett historieintresse och målar en del så ibland lägger jag upp någon bild.
1 1
Översikt
30 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
1 1
Översikt
31 Retreaten
Retreaten.se är en stilla plats där du kan få ett ord på vägen, bli inspirerad till eftertanke och kanske även en fördjupad Gudsrelation...helt enkelt en retreat mitt i vardagen...
1 1
Översikt
32 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
1 1
Översikt
33 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
1 1
Översikt
34 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
1 1
Översikt
35 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
1 1
Översikt
36 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
1 1
Översikt
37 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
1 1
Översikt
38 peppebaron
Kristen blogg med kommentarer och undervisning.
1 0
Översikt
39 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
1 0
Översikt
40 Israels vänner i väster - iviv
Lokal grupp på västkusten i samarbete med Israels Vänner i Malmö. Vi vill väcka intresse och kärlek till landet Israel och det judiska folket, samt öka kunskapen om Mellan Österns svåra frågor. Träffas några gånger per år med inspirerade och entusiasmerande talar/föreläsare. Hemsidan innehåller intressanta länkar samt Dan Johanssons: Fokus Israel nyheter varje vecka.
1 0
Översikt
41 ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
1 0
Översikt
Totala in och ut träffar... 74  83 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Gittans och Knuttes Hemsida | En sida för den som söker meningen i livet.

Gittans och Knuttes Hemsida | En sida för den som söker meningen i livet. - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
lovsång, befrielse., design, Kontakt, skaparen, dagens, bedja, Husförsamling, flickor, Kyrkor, Stuart, rädsla, profeter, ekumeniken, personlig, folkbibeln, armband, Ekman, helgelse, präst, Vänner, Teologi, wilkerson, Katastrofer, straff, assur, frukt, återupprättad, thorsell, Edwards, gruppresor, undervisnig, onani, Sunne, syskon, allianskyrkan, journalistik, lögn, missionsfilm, pastor, Samuel, Radikalt, syrianer, cellgrupper, helbredelse, dödahavsprodukter, evang, Jimmy, ödmjukhet., barnarbete, album, Pingstförsamlingen, Ministry, korset, worship, Presentartiklar, religion, parabolpaket, pojkar, t-shirt, Norge, hampe, sympatisörer, Selander, Håkan, Johnsen, Bibelns, Gemenskap, personliga, överlåtelse, pionjär, lyckas, ladda, ridning, Ecuador, artiklar, vägledning, händer, retreat, jesusfilmen, texter, plakat, barnpro, brink, enklet, Evangeliet, smågrupper,  sirius, Församling, Estetiskt, personligt, jackor, evangeliet, Community, indien, trosfördjupning, Messias, övergrepp, skattkistan,