Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Fredagen den 21 juli 2017

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2017-06-22
Nästa nollställning: 2017-07-22
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

22:41: Radikalt Liv Med Jesus 22:36: Mikael Nordins blogg 22:36: Exodus Resor - Pilgrimsresor, Församlingsresor, Pilgrimsvandringar, Studieresor, Gruppresor 22:18: brefvet.com 22:17: Metamorfos 22:14: Om Gud Finns 22:08: Jesus My LORD

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
87 101
Översikt
2 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
65 121
Översikt
3 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
94 86
Översikt
4 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
44 91
Översikt
5 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
51 80
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
34 65
Översikt
7 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
59 34
Översikt
8 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
22 62
Översikt
9 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
12 62
Översikt
10 European-American Evangelistic Crusades.
Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
23 46
Översikt
11 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
40 25
Översikt
12 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
26 37
Översikt
13 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
18 35
Översikt
14 Bengt Sjöberg -
Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.
20 26
Översikt
15 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
21 25
Översikt
16 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
14 29
Översikt
17 ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
3 40
Översikt
18 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Välkommen! Vi är glada att Du hittat fram till vår hemsida. Vi delar med många tron på Jesus Kristus, vi står i den Evangelisk-Lutherska traditi...
9 31
Översikt
19 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
10 29
Översikt
20 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
11 28
Översikt
21 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
15 23
Översikt
22 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Lite om vårt liv som kristna, vardag med mycket av Gud.
9 28
Översikt
23 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
12 24
Översikt
24 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
10 25
Översikt
25 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
9 26
Översikt
26 Seriebibeln
SERIEBIBELN - Kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristet; film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar.
4 29
Översikt
27 Patrik Risell's Blogg
Jag skriver om min tro mitt liv. Jag älskar livet och Jesus. Livet är spännande och utmanande.
3 28
Översikt
28 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
6 25
Översikt
29 bibeln.tv
Här finns kristen film, dokumentär, vittnesbörd om tro och Jesus. Bibeln online och bibeln som ljudbok. Tips på kristna länkar, tv, radio, tidningar med ett kristet budskap. Kristna långfilmer, Jesusfilmen. Roliga klipp, resetips och tro, Gud och kyrkan.
6 25
Översikt
30 Olofamkoff.se
En kristen hemsida av Olof Amkoff som erbjuder bibelstudier, artiklar, kristna affischer, möjlighet att ställa frågor m.m.
9 21
Översikt
31 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
8 22
Översikt
32 www.uppstandelsen.se
Uppstandelsen.se har som sitt mål att väcka uppståndelse genom att befrämja klassisk kristen tro i reformert anda.
10 19
Översikt
33 Välkommen!
Välkommen till min personliga hemsida. Min önskan är att den som kommer hit ska få med sig nåt litet frö av uppmuntran. Här finns massor av bibelord, och små enkla förklaringar till en del av dem. Här kan man också finna lite enkel och kortfattad undervisning om varför man borde bli en kristen, och också några rader för den som är alldeles ny tron. Sidan är lite speciellt designad, men clipartbilder i countrygenren, kanske lite tjejigt.....
6 23
Översikt
34 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
9 20
Översikt
35 Israels vänner i väster - iviv
Lokal grupp på västkusten i samarbete med Israels Vänner i Malmö. Vi vill väcka intresse och kärlek till landet Israel och det judiska folket, samt öka kunskapen om Mellan Österns svåra frågor. Träffas några gånger per år med inspirerade och entusiasmerande talar/föreläsare. Hemsidan innehåller intressanta länkar samt Dan Johanssons: Fokus Israel nyheter varje vecka.
3 26
Översikt
36 Borgeatbonehuset
Kristen vardagsblogg med tankar kring tro och liv. Eftersom jag verkar som förebedjare så finns detta i grunden. Namnet kommer från en hemsida jag haft sedan 2006 och som kommer nystarta enligt en ny vision. Jag är verksam på Österlen och på Costa del Sol u Spanien.
8 20
Översikt
37 Sjungande Aposteln
Vi är kallade att vara sändebud från Gud och föra vidare det goda vi fått! Jag kommer skriva om tankar, undervisning och profetior osv till dig och mig som kristen och till Guds församling i denna tid. Men sidan är också för dig som ännu inte mött Jesus i ditt liv.
9 19
Översikt
38 Tribemission
Stöd av humanitära och Kristna projekt i Filippinerna och i Sydamerika. Erbjuder fadderbarn och enskilda projekt att stödja.
4 23
Översikt
39 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Fadern.se sprider kunskap om Guds villkorslösa kärlek till dig. Beställ gratis cd undervisning.
3 24
Översikt
40 brefvet.com
Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.
4 23
Översikt
41 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
12 15
Översikt
42 cymbaltv.se
Här kan ni köpa kristna inspelningar.
2 25
Översikt
43 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
5 22
Översikt
44 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
8 18
Översikt
45 TILL FYRBÅKEN
En mötesplats där mycket handlar om den kristna tron, men även om vardagliga saker, tankar som vi behöver få dela med varandra, både glädje och sorg, tvivel och tro. I varje inlägg blinkar Fyrbåken ut en hälsning direkt från Guds ord! Tidens tecken är också i fokus!
1 24
Översikt
46 GLOWING VIBE
Vill du hitta ny schysst musik? Bra! Glowing Vibe är bloggen som guidar dig bland den bästa nya musiken. Däremellan bjuder vi på sköna spellistor och gamla hits som står sig lika bra än idag. Lyssna och njut!
3 22
Översikt
47 En kristens resa
Liten vandringsblogg, med tankar och reflektioner över livet, men även lite annat smått och gott...
3 21
Översikt
48 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
4 20
Översikt
49 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Bloggen kommer dagligen att kommentera ett antal kapitel i Bibeln. Hela Bibeln kommer att ha lästs igenom på ett år.
8 16
Översikt
50 Jesus My LORD
Evangelisationsnätverk, Evenemanget "Hopp för Sverige", Jesus på väg...
4 18
Översikt
51 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
3 19
Översikt
52 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Jag heter Annette. På den här bloggen reflekterar jag kring Kyrkan som jag älskar och landet som jag älskar. Och en del annat.
5 17
Översikt
53 Molingo
Molingo är en kristen webb-tv för barn.
5 17
Översikt
54 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
En kristen hemsida som står på två ben - Nätverk för folk som studerat IBIOS - Organisation som vill sprida Guds Ord i Sverige. Bjud gärna in oss till din församling. Predikar ett budskap om att följa Jesus på allvar och bli hans lärjungar genom äkta kärlek till varandra som troende.
7 15
Översikt
55 Tankar för dagen.....
Här talas och reflekteras kring tro, livet och verkligheten allteftersom - men tron som startpunkt. Reflektion kring bibeltexter allteftersom kyrkoåret går. Bön.
2 19
Översikt
56 EllenRock
Tankar till teologi och församlingens uppdrag i vår tid.
2 19
Översikt
57 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
7 14
Översikt
58 bibelskola.nu
Välkommen till en sida för dig som är sugen på att gå bibelskola. Här kan du, så småningom, hitta bibelskolor från alla kristna samfund och organisationer som finns i Sverige.
2 18
Översikt
59 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
4 16
Översikt
60 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
6 14
Översikt
61 Himmelsbrud
det är en dag i morgon också...
4 16
Översikt
Plats 62 - 109 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Om Gud Finns
Översikt
7 12
63 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Översikt
3 16
64 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Översikt
4 15
65 Guld, rökelse och myrra
Översikt
7 12
66 Troende – släpp taget lita på Gud
Översikt
2 17
67 Leva: vara & tanke
Översikt
5 13
68 Fridens pensionat
Översikt
3 14
69 Gud och Jesus
Översikt
2 15
70 Tro-likt & Rim-likt
Översikt
3 14
71 Apg4, 12
Översikt
4 13
72 garansblogg
Översikt
4 13
73 Tankar från Klarbärsträdet
Översikt
3 14
74 Urgamla Stigar
Översikt
2 14
75 Deborah7
Översikt
2 14
76 Du är älskad!
Översikt
2 14
77 The life of a farmer's wife
Översikt
2 14
78 World Children Need – gör insatser åt fattiga och utstötta barn | World Children Need
Översikt
1 15
79 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Översikt
1 15
80 Christian Mölk
Översikt
1 14
81 Ephron
Översikt
2 13
82 Nätmagasinet Hans hus av levande stenar
Översikt
2 13
83 Varifrån kom allt?
Översikt
2 12
84 Hoppet överger oss inte
Översikt
2 12
85 systersigne - din frikyrklige vän i etern
Översikt
1 13
86 Exodus Resor - Pilgrimsresor, Församlingsresor, Pilgrimsvandringar, Studieresor, Gruppresor
Översikt
1 13
87 Guldstadens Klippa
Översikt
2 11
88 T. Austin-Sparks
Översikt
1 12
89 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
Översikt
4 9
90 Vem tänder stjärnorna-bloggen
Översikt
2 11
91 Vårt Dagliga Bröd
Översikt
1 12
92 Adamina
Översikt
1 12
93 maxholtz -
Översikt
3 10
94 Flammende Sværd
Översikt
1 12
95 Konventiklar och väckelser förr och nu
Översikt
1 11
96 Rose-Maries kristna blogghörna
Översikt
1 11
97 kyrksyster
Översikt
3 9
98 Himmelriket Är Nära
Översikt
1 11
99 peppebaron
Översikt
2 9
100 Vandra i Ljuset...
Översikt
1 10
101 Korsets hus- studentkollektiv
Översikt
2 8
102 dagenreflektion
Översikt
2 8
103 Anna Kristina Pionting
Översikt
1 9
104 Ny-David i Falun
Översikt
1 7
105 Uppsala kårens dagbok
Översikt
1 7
106 Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus
Översikt
1 6
107 Pingstkyrkan Elim i Billdal
Översikt
1 5
108 Soli Deo Gloria
Översikt
1 3
109 skånebloggaren
Översikt
1 2
Totala in och ut träffar... 1010  2460 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
Children, kalender, tillbedjan, ekumeniken, väckelse, deborah7, statue, kyrkblad, himmel, Urban, Frikyrkan, Kristi, bedjare, Lundström, Krister, dagen, metodistkyrkan, Austin-Sparks, villolärare/läror, stigar, bibelstudiegrupp, Mirakel, Anden, evenemang, hemsideskaparen, vardagsliv, intelligent, fundering, Fadern, Pappa, Hultsfred, e-zine, bakning, webbhotell, Freak, Katolsk, ändens, archangel, TeenStreet, utmattningsdepression, trygghet, lisagirl, föräldralös, förhör, livssyn, reformation, shabbat, island, kristet, maggan, köpa, sjuka, helig, teologi, bibeltrogna, hemsida, kristendom, Trosrörelsen, bibelskola, journalist, Smyrna, balsam, bröd, under, polisen, nybliven, Chile, budskapet, Entertainment, konfliktlösning, Segerstad, Tecken, malmö, t-shirts, healing, anteckningsblock, Apostel, mirakel, konfirmationsavslutning, Predikan, hampe, Hallsberg, bibelkommentarer, botar, Porten, pietism, heavy, konfaridläger, Gräve, datorer, trosfördjupning, bibelskolor, keyboard, bibel, Daniel, Bipolär, ekuminiken, ängelholmspastorn, Internet,