Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Fredagen den 4 september 2015

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2015-09-01
Nästa nollställning: 2015-10-01
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

16:26: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv 16:19: cymbaltv.se 16:18: McGee Studio 2008 16:01: In My Living Room 15:57: En lisagirlblogg 15:46: Slow train is coming 15:45: Just another day with Jesus...

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
Lyfter på traditionens stenar, för att bjud ljus och livsutrymme till levande Gudsrelation - stundtals begravd under teologiska lärors ok.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
26 23
Översikt
2 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
23 26
Översikt
3 ikristus - Lyfter på traditionens stenar,  för att bjud ljus och livsutrymme till levande Gudsrelation - stundtals begravd under teologiska lärors ok.
ikristus - Lyfter på traditionens stenar, för att bjud ljus och livsutrymme till levande Gudsrelation - stundtals begravd under teologiska lärors ok.
22 26
Översikt
4 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
18 14
Översikt
5 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
16 14
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
11 4
Översikt
7 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
7 7
Översikt
8 Christian Mölk
Bibelkommentarer, blogg och forum.
7 3
Översikt
9 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
5 5
Översikt
10 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
6 4
Översikt
11 Guldstadens Klippa
Guldstadens Klippa: Apostolisk och Profetisk välsignelse till Kristi kropp och alla församlingar. Utbreda Guds rike.
5 4
Översikt
12 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
2 5
Översikt
13 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
4 2
Översikt
14 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Jag heter Annette. På den här bloggen reflekterar jag kring Kyrkan som jag älskar och landet som jag älskar. Och en del annat.
3 3
Översikt
15 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
3 3
Översikt
16 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
2 4
Översikt
17 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Ett antikvariat och förlag med kristen profil samt diverse allmän litteratur. Välkommen in till Eldsflammans Förlag Antikvariat. Klicka här.
3 3
Översikt
18 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
2 4
Översikt
19 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
4 1
Översikt
20 www.uppstandelsen.se
Uppstandelsen.se har som sitt mål att väcka uppståndelse genom att befrämja klassisk kristen tro i reformert anda.
2 3
Översikt
21 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
3 2
Översikt
22 Christfollower.se
En blog som handlar om att följa Jesus och hans nåderika ord genom alla livets skeenden, i tid och otid, i framgång och motgång, ett liv som är byggt på Guds ord och fyllt av Hans Ande. Jag bor i Malmö, make, pappa till två små barn, planterar en församling i Malmö och drömmer om att få se hur Guds kyrka blir allt Han har tänkt med den.
3 2
Översikt
23 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
3 2
Översikt
24 Max Holtz
Följ med på mitt äventyr som nybliven kristen i England tillsammans med Jesus.
2 3
Översikt
25 World Children Need – gör insatser åt fattiga och utstötta barn | World Children Need
World Children Need är en ideell förening vars mål är att hjälpa utsatta barn och unga över hela världen. Föreningen startade i maj 2013 men barnhemmet i Indien invigdes redan i februari 2011. Läs mer på vår hemsida. Bli fadder idag!
2 3
Översikt
26 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
2 2
Översikt
27 T. Austin-Sparks
Introduktion till Theodore Austin-Sparks närmast unika texter, så Kristus-centrerade, till hjälp för församlingens inre liv.
2 2
Översikt
28 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
2 2
Översikt
29 Uppsala kårens dagbok
Vill informera att Uppsala kår skriver en (b)logg om vad som sker på kåren. Oftast så läser man om vad som skall hända men sedan vet man inte vad som har hänt. Så tänkte vi att då skriver vi om vad som händer. Dels för information och dels som inspiration för andra. Vårsågoda att ta del av vad som händer i Frälsningsarmén i Uppsala .
3 1
Översikt
30 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
2 2
Översikt
31 Molingo
Molingo är en kristen webb-tv för barn.
3 1
Översikt
32 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Bloggen kommer dagligen att kommentera ett antal kapitel i Bibeln. Hela Bibeln kommer att ha lästs igenom på ett år.
2 2
Översikt
33 Kristet liv
Här bloggar jag om kristen tro sett uitfrån min horisont. Det kristna budskapet är den enda livsåskådning som kan ge människan hopp, tro, glädje och liv. Om detta vill jag vara ett salt och ett ljus.
3 1
Översikt
34 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
2 2
Översikt
35 Urgamla Stigar
Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16 ”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. Ryle.
1 2
Översikt
36 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
2 1
Översikt
37 Jesus My LORD
Evangelisationsnätverk, Evenemanget "Hopp för Sverige", Jesus på väg...
2 1
Översikt
38 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Fadern.se sprider kunskap om Guds villkorslösa kärlek till dig. Beställ gratis cd undervisning.
1 2
Översikt
39 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
1 2
Översikt
40 En kristens resa
Liten vandringsblogg, med tankar och reflektioner över livet, men även lite annat smått och gott...
2 1
Översikt
41 Du är älskad!
Kristen familj som vill sprida ljus, tröst, glädje och kärlek omkring sig!
1 2
Översikt
42 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
3 0
Översikt
43 Esra
Esra är en kristen sida för alla. Här vill jag förmedla min tro genom mina målningar. Till varje målning har jag en personlig bakgrund berättad, samt koppling till en aktuell bibelvers. Min bön och tanke med Esra är att dela med mig. Kanske någon annan får upp ögonen för Guds ord via mina bilder med berättelse.
1 2
Översikt
44 cymbaltv.se
Här kan ni köpa kristna inspelningar.
1 2
Översikt
45 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
1 2
Översikt
46 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
1 2
Översikt
47 Soli Deo Gloria
En blogg med reflektioner kring tro och kyrka. "Hör någon säger: "Predika!" Och en annan svarar: "Vad skall jag predika?" "Allt kött är gräs och all dess härlighet är som blomster på marken. Gräs torkar, blomster vissnar, när HERRENS Ande blåser på det." Jes 40:6.
2 1
Översikt
48 European-American Evangelistic Crusades.
Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
2 1
Översikt
49 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
2 1
Översikt
50 Flammende Sværd
Flammende Sværd vill vara med till att utrusta Kristi kropp genom undervisning, studier, böcker och andra produkter.Så att människor blir satt i brand med Guds Ord och Närvaro.
1 2
Översikt
51 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Välkommen! Vi är glada att Du hittat fram till vår hemsida. Vi delar med många tron på Jesus Kristus, vi står i den Evangelisk-Lutherska traditi...
2 1
Översikt
52 Vägen vet vart du skall gå
Vad är meningen med en människas liv? Jag trodde jag visste. Men jag har inte den blekaste aning.
1 2
Översikt
53 Himmelsbrud
det är en dag i morgon också...
2 1
Översikt
54 Slow train is coming
Tider av förändring eller tider av inget alls? Själv väljer jag att följa med och leva i vår tid så kreativt som det bara är möjligt, därför bloggar jag. Är du feg är du inte värdig att gå i Jesu fotspår. Är du ljummen är du inte kristen. Vill du läsa mer? Besök då min blogg.
2 1
Översikt
55 Mina Fötters Lyktas Webförsamling
Det här en webförsamling för alla som har en grundläggande tro på Jesus Kristus som Guds Son.
1 1
Översikt
56 Tankar för dagen.....
Här talas och reflekteras kring tro, livet och verkligheten allteftersom - men tron som startpunkt. Reflektion kring bibeltexter allteftersom kyrkoåret går. Bön.
1 1
Översikt
57 Medianasir.se
Här kan du läsa om vad Gud verkligen förmår.
1 1
Översikt
58 EllenRock
Tankar till teologi och församlingens uppdrag i vår tid.
1 1
Översikt
59 bibelskola.nu
Välkommen till en sida för dig som är sugen på att gå bibelskola. Här kan du, så småningom, hitta bibelskolor från alla kristna samfund och organisationer som finns i Sverige.
1 1
Översikt
60 Bönehuset
En blogg som skaffar känsla för gemenskap och bedjande.
2 0
Översikt
61 Ängelholmspastorn - Mikael Karlendal tycker till
Pingstpastorn i Ängelholm tycker till om det mesta, aktuella händelser, teologiska debatter, tro, Bibeln, andra religioner, mm.
1 1
Översikt
Plats 62 - 101 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Stefan Sturessons Blog
Översikt
2 0
63 SISTA TIDEN
Översikt
1 1
64 Vem tänder stjärnorna-bloggen
Översikt
1 1
65 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Översikt
1 1
66 Patrik Risell's Blogg
Översikt
2 0
67 MissionJesus.se
Översikt
1 1
68 Pingstkyrkan Elim i Billdal
Översikt
2 0
69 Välkommen!
Översikt
1 1
70 i Jesus | vårt liv i Sonen
Översikt
1 1
71 Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus
Översikt
1 1
72 Ephron
Översikt
1 1
73 Adamina
Översikt
1 1
74 Nätmagasinet Hans hus av levande stenar
Översikt
2 0
75 skånebloggaren
Översikt
1 1
76 kyrksyster
Översikt
1 1
77 Troende – släpp taget lita på Gud
Översikt
1 1
78 Sjungande Aposteln
Översikt
1 1
79 Himmelriket är nära
Översikt
1 1
80 vägen och livet
Översikt
1 1
81 Himlatoner med Bosse Grevinger - hemsida med musik och video
Översikt
1 1
82 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Översikt
1 1
83 bibeln.tv
Översikt
1 1
84 A Sela Moment
Översikt
1 0
85 Kyrksajten.se
Översikt
1 0
86 Tribemission
Översikt
1 0
87 Vax & Vox
Översikt
1 0
88 På spaning efter livets mening
Översikt
1 0
89 Dagens bild
Översikt
1 0
90 De Stilla i Landet
Översikt
1 0
91 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
Översikt
1 0
92 REMIX DUO - KRISTEN MUSIK
Översikt
1 0
93 Niclas Strindell om tro och liv
Översikt
1 0
94 Hemma i Husen
Översikt
1 0
95 Leva: vara & tanke
Översikt
1 0
96 Retreaten
Översikt
1 0
97 Rening av Kyrkan
Översikt
1 0
98 Israels vänner i väster - iviv
Översikt
1 0
99 livetmedGud.blogg.se - Här, på denna bloggen, vill jag presentera den kristna tron.Och jag vill ha
Översikt
1 0
100 Anna Kristina Pionting
Översikt
1 0
101 Seriebibeln
Översikt
1 0
Totala in och ut träffar... 288  238 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
trosfördjupning, ungdomsakuten, filmer, sykarsbrunn, ödmjukhet., kaktus, kristenheten, bibelord, webbsidor, cellgrupper, göteborg, Christianity, vägledning, romansk, vittn, stöd, religion, Ortodoxa, kunskap, arkeologi, tonår, adventkyrkan, online, efterföljelse, Hardeström, kristi, dikter, intelligens, Poesi, bibelstudiegrupp, frågelåda, kalender, Rasmus, församling, Kristenheten, humor., utjämning, Församlingar, elektronik, sakral, översättning, skivor, uteliv, färglägg, Hallsberg, storfiskare, färd, mentor, kanaler, upprättar, downloads, videodagbok, lärljungarna, event, sponsor, Bible, Pappa, Washer, Internet, lösenord, Evangelikalska, mirakel, agape, Skriften, Nykterist, bönehus, Fokus, profetsia, loppis, livssyn, frälsaren, bibeltext, datortillbehör, Family, pilgrim, stigar, webbanimation, ockultism, sekter, familj, adventist, School, jönsson, Lundström, ekonomi, David, ebutik, Profetia, harmoniskt, barnlöshet, bibelstudier, andliga, piratpartiet, Trosrörelsen, ambassadörer, Travel, register, Bosse, ungdomar,