Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Söndagen den 28 maj 2017

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2017-05-23
Nästa nollställning: 2017-06-22
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

18:35: Jerkblog | I-landsproblem och Vardagstro 18:34: Deborah7 18:33: Gudslängtan.se - för den andligt hungrige! 18:33: aneht's blogg 18:31: dividingword.net/Swedish 18:30: www.ytterstatiden.nu 18:13: Urgamla Stigar

Senaste upplagda webbplatsen

In My Living Room
In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
http://inmylivingroom.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
12 33
Översikt
2 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
19 15
Översikt
3 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
12 17
Översikt
4 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
12 15
Översikt
5 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
10 16
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
8 16
Översikt
7 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
2 17
Översikt
8 Varifrån kom allt?
En liten film om en stor fråga, välkommen!
2 11
Översikt
9 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
6 7
Översikt
10 Bengt Sjöberg -
Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.
5 7
Översikt
11 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
4 6
Översikt
12 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
2 8
Översikt
13 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
2 8
Översikt
14 Tribemission
Stöd av humanitära och Kristna projekt i Filippinerna och i Sydamerika. Erbjuder fadderbarn och enskilda projekt att stödja.
2 7
Översikt
15 Guldstadens Klippa
Guldstadens Klippa: Apostolisk och Profetisk välsignelse till Kristi kropp och alla församlingar. Utbreda Guds rike.
2 7
Översikt
16 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
1 8
Översikt
17 European-American Evangelistic Crusades.
Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
3 6
Översikt
18 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
3 6
Översikt
19 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
2 6
Översikt
20 brefvet.com
Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.
1 7
Översikt
21 Du är älskad!
Kristen familj som vill sprida ljus, tröst, glädje och kärlek omkring sig!
2 6
Översikt
22 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
3 5
Översikt
23 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
2 6
Översikt
24 Troende – släpp taget lita på Gud
Personliga tankar från livets berg och dalbana, jag skriver utifrån min kristna tro, mitt konstnärskap och hur min högkänslighet påverkar min vardag.
3 5
Översikt
25 Sjungande Aposteln
Vi är kallade att vara sändebud från Gud och föra vidare det goda vi fått! Jag kommer skriva om tankar, undervisning och profetior osv till dig och mig som kristen och till Guds församling i denna tid. Men sidan är också för dig som ännu inte mött Jesus i ditt liv.
2 6
Översikt
26 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Det här är en kristen blogg som finns för att vi vill lyfta fram Jesus Kristus i bloggvärlden. Här kan du hitta allt från intressant bibelundervisning till tips om de hetaste kristna eventen och bibelskolorna. Vi kommer att lägga upp en del, men det är också meningen att ni som läser ska kunna skicka in dessa saker. Vi har också en frågelåda där vi kommer att svara på olika frågor som ni skickar in. För att skicka något till oss skriver du till: toliveforchrist@live.se. God bless! :).
1 6
Översikt
27 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
2 5
Översikt
28 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
2 5
Översikt
29 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
3 4
Översikt
30 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
1 6
Översikt
31 Anna Kristina Pionting
Ottsjötanten bor strax utanför Åre, skriver och bloggar sedan 1995, bloggar om grå vardagen, att vara Bipolar, Ottsjö och Allt annat som ryms i skallen på en medelålders kärring på kant i tillvaron.
1 6
Översikt
32 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
4 3
Översikt
33 Korsets hus- studentkollektiv
Ett kristet studentkollektiv mitt bland studentkvarteren i Göteborg. Öppnar inför höstterminen 2010. Är tänkt för dem som vill leva i gemenskap och lärjungaskap under studietiden i Göteborg och samtidigt vinna sina skolor för Jesus Kristus.
1 5
Översikt
34 EllenRock
Tankar till teologi och församlingens uppdrag i vår tid.
2 4
Översikt
35 Rening av Kyrkan
Nätverket arbetar för rening av kyrkan i Sverige och Norden baserad på Bibeln som Guds Ord. Nätverket bygger på små självständiga grupper som ber och agerar.
2 4
Översikt
36 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Lite om vårt liv som kristna, vardag med mycket av Gud.
1 4
Översikt
37 Medianasir.se
Här kan du läsa om vad Gud verkligen förmår.
1 4
Översikt
38 Deborah7
Vad säger Skriften?
1 4
Översikt
39 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
2 3
Översikt
40 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Jag heter Annette. På den här bloggen reflekterar jag kring Kyrkan som jag älskar och landet som jag älskar. Och en del annat.
2 3
Översikt
41 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
1 4
Översikt
42 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Ett antikvariat och förlag med kristen profil samt diverse allmän litteratur. Välkommen in till Eldsflammans Förlag Antikvariat. Klicka här.
1 4
Översikt
43 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Fadern.se sprider kunskap om Guds villkorslösa kärlek till dig. Beställ gratis cd undervisning.
1 3
Översikt
44 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Uppslagsverket: Bibeln. Sidan handlar om en tro på Gud, Jesus kristus och den Helige Ande, kristen musik(musikvideos) mer trafik till bloggen/hemsidan m.m. Föresten så driver jag även en webbring som kallas frälsarens webbring m.m.
1 3
Översikt
45 ungkristenkille.
Den kristna närvaron bland Sveriges "bloggosfär" är inte så hög som den borde vara. Jag vill göra något åt det. Jag vill öka förståelsen för en kristen 18-årings sätt att tänka. Hur tacklar jag vardagens alla situationer? Vad har jag för tankar om livet? Vem är den där Jesus? Skriver om allt möjligt egentligen, bara att jag lever dagligen med en tro som färgar min vardag. :).
1 3
Översikt
46 Retreaten
Retreaten.se är en stilla plats där du kan få ett ord på vägen, bli inspirerad till eftertanke och kanske även en fördjupad Gudsrelation...helt enkelt en retreat mitt i vardagen...
1 3
Översikt
47 garansblogg
tar upp kristen tro, meningen med livet, vardagshändelser, musik mm.
1 3
Översikt
48 Nätmagasinet Hans hus av levande stenar
Syftet med nätmagasinet är att föra Guds folk tillbaka. Tillbaka till Hans eviga syfte. Tillbaka till en förståelse för varför Han skapade, och varför vi är här. I nätmagasinet kommer du att kunna ta del av kortare texter, till exempel översatta artiklar, intervjuer, bokrecensioner, statistiska undersökningar med mera.
1 3
Översikt
49 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
1 3
Översikt
50 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
1 3
Översikt
51 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
1 2
Översikt
52 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
1 2
Översikt
53 Jim Hultman vittnebörd sång dikter
Personligt vittnesbörd med sånger och dikter. Att bemästra en svår barndom. Besöker kyrkor och församlingar.
1 1
Översikt
54 Vax & Vox
Hemsidan är frukten av en längtan att nå ut med budskapet om Jesus Kristus och samtidigt presentera bra kristen musik...
1 1
Översikt
55 Himmelsbrud
det är en dag i morgon också...
1 1
Översikt
Totala in och ut träffar... 163  356 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Bjorkbloggen

Bjorkbloggen - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
Jesus, himlen, Profetia, Eksten, bibelläsningsplan, sökare, online, Kläder, Vardagen, essäer, kvartillhampe, smärta, Fokus, egendomsgemenskap, musik, socialtjänsten, Bönesvar, irrlärare, lösenord, Sista, Metodistkyrkan, psalmer, remix, skaparen, Pihlström, Konfirmation, blodet, sista, aktuellt, historia, tidningar, Sångare, helvetet, apologetik, apostlar, demoner, kommunitet, oskuld, stigar, helbredelse, skapelsen, missionjesus, ringar, sponsor, lejon, bekymmer, webbtv, profetik, katolska, villolärare/läror, jackor, överlåtelse, ungdomar, assur, Breskic, reklam, Kronoberg, andligt, lärjungaskola, mölk, Syner, söka, skåne, Gamla, pingstkyrkan, trosfördjupning, christ, helandemirakler, rostfritt, Tillbedjan, Lorentzon, Ottsjö, förebedjare, skriva, kvittensblock, Kontakt, Kristi, Pingstförsamlingen, medarbetare, rasism, lista, Ekstén, personlig, Alliansmissionen, fader, Undervisning, uddevalla, vishet, Frälsning, nådegåvor, fotopapper, eller, sparkar, multi-cultural, antisemitism, moral, musikcafé, piratpartiet, lammets,