Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Torsdagen den 2 juli 2015

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2015-06-03
Nästa nollställning: 2015-07-03
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

05:06: MXp 05:02: finlandsgullet pÃ¥ WordPress.com 04:59: Församlingen Klippan 04:31: ikristus 04:21: aneht's blogg 04:12: Coffee and Christ 04:09: Molingo

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
Lyfter på traditionens stenar, för att bjud ljus och livsutrymme till levande Gudsrelation - stundtals begravd under teologiska lärors ok.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
90 112
Översikt
2 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
69 107
Översikt
3 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
69 79
Översikt
4 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
70 66
Översikt
5 ikristus - Lyfter på traditionens stenar,  för att bjud ljus och livsutrymme till levande Gudsrelation - stundtals begravd under teologiska lärors ok.
ikristus - Lyfter på traditionens stenar, för att bjud ljus och livsutrymme till levande Gudsrelation - stundtals begravd under teologiska lärors ok.
55 74
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 European-American Evangelistic Crusades.
Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
37 76
Översikt
7 Guldstadens Klippa
Guldstadens Klippa: Apostolisk och Profetisk välsignelse till Kristi kropp och alla församlingar. Utbreda Guds rike.
35 51
Översikt
8 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
51 22
Översikt
9 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
34 38
Översikt
10 Christian Mölk
Bibelkommentarer, blogg och forum.
31 26
Översikt
11 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
15 31
Översikt
12 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
19 25
Översikt
13 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
14 30
Översikt
14 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
17 27
Översikt
15 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
15 28
Översikt
16 Metamorfos
En blogg där jag delar av mina erfarenheter om den förvandling som skett i mitt liv på min vandring med Gud - förvandling på insidan, i omständigheter och i relationer. Hur Han gör allt nytt! Dessutom diverse inlägg inom färg och form.
13 29
Översikt
17 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
14 26
Översikt
18 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
18 21
Översikt
19 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
17 19
Översikt
20 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
12 22
Översikt
21 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
12 20
Översikt
22 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
12 20
Översikt
23 Molingo
Molingo är en kristen webb-tv för barn.
12 20
Översikt
24 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
12 20
Översikt
25 Vem tänder stjärnorna-bloggen
En blogg som behandlar aktuella ämnen, i första hand knutna till någon av de sex stora existentiella frågor som tas upp i boken "Vem tänder stjärnorna?".
10 20
Översikt
26 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
12 18
Översikt
27 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
8 22
Översikt
28 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
15 14
Översikt
29 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
10 19
Översikt
30 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
9 20
Översikt
31 Ny-David i Falun
Ny-David spelar gitarr och munspel, vittnar och sjunger sånger om Jesus. Se Ny-Davids DVD och webbtv.
12 16
Översikt
32 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
6 22
Översikt
33 Christfollower.se
En blog som handlar om att följa Jesus och hans nåderika ord genom alla livets skeenden, i tid och otid, i framgång och motgång, ett liv som är byggt på Guds ord och fyllt av Hans Ande. Jag bor i Malmö, make, pappa till två små barn, planterar en församling i Malmö och drömmer om att få se hur Guds kyrka blir allt Han har tänkt med den.
10 18
Översikt
34 Urgamla Stigar
Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16 ”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. Ryle.
10 17
Översikt
35 Mariannelunds folkhögskola
En av pingströrelsens folkhögskolor med stark bibelprofil och olika terminskurser som går att kombinera. C:a 95 kursdeltagare.
4 23
Översikt
36 Max Holtz
Följ med på mitt äventyr som nybliven kristen i England tillsammans med Jesus.
7 20
Översikt
37 brefvet.com
Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.
11 15
Översikt
38 MissionJesus.se
Organisationen MissionJesus är en missionsorganisation som brinner för att sprida evangeliet där ingen människa har hört det ännu. Vi vill vara en organisation som arbetar djupt och brett med människor för evangeliets skull, att skapa mötesplatser för människor att finna Jesus Kristus. Mission Jesus vill också verka för förnyelsearbete och främjandet av väckelse genom möten i etablerade kyrkor och samfund över hela världen. En kyrka som brinner i Andens kraft för Jesu skull är vår önskan.
10 16
Översikt
39 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
10 16
Översikt
40 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Jag heter Annette. På den här bloggen reflekterar jag kring Kyrkan som jag älskar och landet som jag älskar. Och en del annat.
8 18
Översikt
41 Himlatoner med Bosse Grevinger - hemsida med musik och video
Bosse Grevinger, Himlatoner. Åker runt i Sverige och evangliserar budskapet om Jesus. Här på min hemsida får du information om evenemang där jag är med på. Du kan också lyssna på mina skivor och beställa dem. Nu är en ny skiva släppt som heter "Det låg en gammal bok". Lyssna på alla sångerna! Gud välsigne dig!
5 21
Översikt
42 Du är älskad!
Kristen familj som vill sprida ljus, tröst, glädje och kärlek omkring sig!
7 18
Översikt
43 Tro-likt & Rim-likt
Välkommen till min lilla vrå av poesi, humor och livsfrågor. En poesi-blogg, där jag skriver dikter och texter som varvas med bibelord. Mina frågor och aha-upplevelser i relationen och livet med Jesus och människor. Humor och allvar i en salig blandning.
6 19
Översikt
44 Guld, rökelse och myrra
Hur finner jag hoppets källa? Genom att våga leva i gemenskap med Gud säger en del. Och hur är en sådan gemenskap möjlig?
7 17
Översikt
45 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
9 15
Översikt
46 systersigne - din frikyrklige vän i etern
ung kristen frikyrkofjant som brinner för jesus, kyrkkaffe, longboard och församlingen. att lära känna gud ska inte vara svårt, inte heller att läsa om honom och vad han gjort för oss. välkommen in.
3 21
Översikt
47 Jesussajten.se
Innehåller topplista, kristna resor och nyheter & reportage. Lägg till din sida på topplistan här - välkommen!
1 22
Översikt
48 Uppsala kårens dagbok
Vill informera att Uppsala kår skriver en (b)logg om vad som sker på kåren. Oftast så läser man om vad som skall hända men sedan vet man inte vad som har hänt. Så tänkte vi att då skriver vi om vad som händer. Dels för information och dels som inspiration för andra. Vårsågoda att ta del av vad som händer i Frälsningsarmén i Uppsala .
6 16
Översikt
49 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
6 16
Översikt
50 World Children Need – gör insatser åt fattiga och utstötta barn | World Children Need
World Children Need är en ideell förening vars mål är att hjälpa utsatta barn och unga över hela världen. Föreningen startade i maj 2013 men barnhemmet i Indien invigdes redan i februari 2011. Läs mer på vår hemsida. Bli fadder idag!
10 12
Översikt
51 Olofamkoff.se
En kristen hemsida av Olof Amkoff som erbjuder bibelstudier, artiklar, kristna affischer, möjlighet att ställa frågor m.m.
7 14
Översikt
52 Slow train is coming
Tider av förändring eller tider av inget alls? Själv väljer jag att följa med och leva i vår tid så kreativt som det bara är möjligt, därför bloggar jag. Är du feg är du inte värdig att gå i Jesu fotspår. Är du ljummen är du inte kristen. Vill du läsa mer? Besök då min blogg.
8 13
Översikt
53 A Sela Moment
Sela - ögonblick att stanna upp vid och tänka till och begrunda.
6 14
Översikt
54 Kyrksajten.se
Kyrksajten - Din allkristliga resurs!
6 14
Översikt
55 Tankar för dagen.....
Här talas och reflekteras kring tro, livet och verkligheten allteftersom - men tron som startpunkt. Reflektion kring bibeltexter allteftersom kyrkoåret går. Bön.
5 15
Översikt
56 Medianasir.se
Här kan du läsa om vad Gud verkligen förmår.
7 13
Översikt
57 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Fadern.se sprider kunskap om Guds villkorslösa kärlek till dig. Beställ gratis cd undervisning.
5 15
Översikt
58 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
6 14
Översikt
59 confessions of a rosengard pastor
Jag är gripen av Jesus och vill leva för honom. Jag leder en församling i Malmö och jag älskar min familj, min kyrka och min stad och allt annat som hör till livet. Min blog är en plats där jag delar med mig av tankar, drömmar, resurser, bibelundervisning och mitt liv.
3 17
Översikt
60 cymbaltv.se
Här kan ni köpa kristna inspelningar.
6 14
Översikt
61 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Välkommen! Vi är glada att Du hittat fram till vår hemsida. Vi delar med många tron på Jesus Kristus, vi står i den Evangelisk-Lutherska traditi...
4 16
Översikt
Plats 62 - 178 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Översikt
8 12
63 Jesus My LORD
Översikt
8 11
64 Ephron
Översikt
8 11
65 Himmelsbrud
Översikt
7 12
66 Korsets hus- studentkollektiv
Översikt
3 15
67 Allt förmår den som tror
Översikt
11 7
68 Tribemission
Översikt
8 10
69 Ängelholmspastorn - Mikael Karlendal tycker till
Översikt
6 12
70 www.uppstandelsen.se
Översikt
5 13
71 Retreaten
Översikt
4 14
72 Startsida | JESUOMSORG
Översikt
6 12
73 finlandsgullet på WordPress.com
Översikt
6 12
74 Himmelriket Är Nära
Översikt
1 17
75 Den Profetiska Sången | Profetisk sång i den sista tiden
Översikt
6 12
76 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Översikt
3 15
77 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Översikt
6 11
78 En Kropp
Översikt
2 15
79 Leva: vara & tanke
Översikt
7 10
80 Adamina
Översikt
2 15
81 Troende – släpp taget lita på Gud
Översikt
6 11
82 Tid Att Be
Översikt
2 14
83 Jim Hultman vittnebörd sång dikter
Översikt
3 13
84 Missio Dei Scandia
Översikt
5 11
85 Rose-Maries kristna blogghörna
Översikt
3 13
86 Bengt Sjöberg -
Översikt
4 12
87 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Översikt
3 13
88 REMIX DUO - KRISTEN MUSIK
Översikt
2 14
89 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Översikt
5 11
90 Tankar från Klarbärsträdet
Översikt
7 9
91 Kristen ungdom
Översikt
2 14
92 Rening av Kyrkan
Översikt
6 10
93 Sjungande Aposteln
Översikt
4 12
94 Vandra i Ljuset...
Översikt
2 14
95 livetmedGud.blogg.se - Här, på denna bloggen, vill jag presentera den kristna tron.Och jag vill ha
Översikt
3 13
96 Jerkblog | I-landsproblem och Vardagstro
Översikt
3 12
97 EllenRock
Översikt
1 14
98 bibelskola.nu
Översikt
2 13
99 Vårt Dagliga Bröd
Översikt
2 13
100 Esra
Översikt
2 13
101 Pontus J. Back - officiell hemsida och blogg
Översikt
2 13
102 Nätmagasinet Hans hus av levande stenar
Översikt
6 9
103 Man av sin tid
Översikt
3 12
104 Seriebibeln
Översikt
1 14
105 bibeln.tv
Översikt
3 12
106 Roselike.com
Översikt
1 13
107 Polaritet, politik och religion
Översikt
1 13
108 Kunskapsfakta
Översikt
2 12
109 Bönehuset
Översikt
4 10
110 Bergmans Bryderier
Översikt
3 11
111 http://www.shalomtours.se
Översikt
2 12
112 Evangelisk-Progressiv Adventism
Översikt
3 11
113 Patrik Risell's Blogg
Översikt
3 11
114 Pastorn har ordet
Översikt
2 12
115 Välkommen!
Översikt
5 9
116 garansblogg
Översikt
4 10
117 Soli Deo Gloria
Översikt
3 11
118 Radikalt Liv Mission | Ett hjärta för Indiens folk
Översikt
1 13
119 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Översikt
3 11
120 Exodus Resor - Pilgrimsresor, Församlingsresor, Pilgrimsvandringar, Studieresor, Gruppresor
Översikt
3 11
121 Livsord
Översikt
1 12
122 Dagens bild
Översikt
3 10
123 Konventiklar och väckelser förr och nu
Översikt
2 11
124 Varifrån kom allt?
Översikt
2 11
125 Oasenkyrkan
Översikt
2 11
126 Deborah7
Översikt
3 10
127 Pingstkyrkan Elim i Billdal
Översikt
2 11
128 Hemma i Husen
Översikt
2 11
129 i Jesus | vårt liv i Sonen
Översikt
2 11
130 Rabnor tycker o tänker
Översikt
1 12
131 Evangelium på svenska
Översikt
1 12
132 Fri att leva
Översikt
2 11
133 vägen och livet
Översikt
2 11
134 Kristet liv
Översikt
2 11
135 Vax & Vox
Översikt
3 9
136 Polenmission
Översikt
4 8
137 De Stilla i Landet
Översikt
2 10
138 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
Översikt
3 9
139 Om Gud Finns
Översikt
2 10
140 NgJb
Översikt
2 10
141 StuderaBibeln
Översikt
2 10
142 En kristens vandring
Översikt
2 10
143 Det sjunde inseglet– Apokalypsen
Översikt
1 11
144 Hoppet överger oss inte
Översikt
2 10
145 skånebloggaren
Översikt
3 9
146 En lisagirlblogg
Översikt
1 11
147 Himmelriket är nära
Översikt
2 10
148 maxholtz -
Översikt
1 11
149 Scrapido | Fun it is!
Översikt
2 10
150 Anna Kristina Pionting
Översikt
2 10
151 Gud och Jesus
Översikt
2 9
152 Stefan Sturessons Blog
Översikt
2 9
153 Borgeatbonehuset
Översikt
2 9
154 Apg4, 12
Översikt
2 9
155 guds hjärta
Översikt
2 9
156 Israels vänner i väster - iviv
Översikt
1 10
157 Vägen vet vart du skall gå
Översikt
3 8
158 Jesus lever
Översikt
1 9
159 T. Austin-Sparks
Översikt
2 8
160 sykarsbrunn.se
Översikt
2 8
161 Andreassv79’s Blog
Översikt
1 9
162 The life of a farmer's wife
Översikt
2 8
163 Emigranten -på evighetens väg!
Översikt
2 8
164 Framtidskyrkan | Tre historiska kyrkor skapar något nytt
Översikt
1 9
165 Hjärtats galleri
Översikt
2 8
166 Commerce Technic
Översikt
1 8
167 Michael's Blogg
Översikt
1 8
168 En kristens resa
Översikt
1 8
169 Mina Bönbok på nätet | Magdalenas Blogg
Översikt
1 8
170 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
Översikt
3 6
171 Flammende Sværd
Översikt
2 7
172 Mina Fötters Lyktas Webförsamling
Översikt
2 6
173 En Församling På Nätet
Översikt
1 7
174 Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus
Översikt
2 5
175 Fridens Furste Jesus Kristus
Översikt
1 6
176 peppebaron
Översikt
1 5
177 Himmel möter Jord
Översikt
1 5
178 Gud och Jesus
Översikt
1 4
Lägg till din webbplats eller blogg helt gratis här!
Totala in och ut träffar... 1353  2860 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
verktygslådan, Frälsare, essäer, Credoakademin, syster, irrlärare, letssnacka.com, rostfritt, evang, fattigdom, Galle, meningen, andlig, Svenn, Konfirmation, tankar, datortillbehör, seriefigurer, uppmuntra, heavy, Humor, prayer, stenar, kristen, folkbibeln, web-tv, jildwi, Skaraborg, målarbilder, berättelser, tecken, klipp, Street, texter, inredning, kyrka, hjälp, andedop, författarskap, tankesmedja, internetförsamling, producent, Filippinerna, rättfärdighet, storfiskare, church, bilder, försoningslära, Mashiach, Förlag, korset, ikoner, marknadsföring, Frälsaren, förlåtelse, välmående, präst, journalistik, droger, http://www, Kristi, Välsignelser, Apostel, Noblit, krigföring, Skola, onådda, konventiklar, tidens, pilgrimsresor, trygghet, krsiten, egendomsgemenskap, missionskyrkan, dödahavsprodukter, ögonblick, mörker, upprättar, forum, Tozer, holtz, Omvändelse, Cowboyen, kvittensblock, motorcycle, Reflektion, Ekman, Jimmy, Marie, dikter, kommunitet, Veckans, byggenkyrka, Adeström, medianasir, mörkret, phonelist.se, Förbön, Ecuador,