Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Lördagen den 26 maj 2018

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2018-05-18
Nästa nollställning: 2018-06-17
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

03:46: Agnes H. - Ung och kristen i Stockholm 03:33: Urgamla Stigar 03:01: Var redo 02:57: TILL FYRBÅKEN 02:48: rupeba 02:41: Vax & Vox 02:38: För en tid som denna

Senaste upplagda webbplatsen

Slow train is coming
Slow train is coming
Tider av förändring eller tider av inget alls? Själv väljer jag att följa med och leva i vår tid så kreativt som det bara är möjligt, därför bloggar jag. Är du feg är du inte värdig att gå i Jesu fotspår. Är du ljummen är du inte kristen. Vill du läsa mer? Besök då min blogg
http://slowtrainiscoming.wordpress.com
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
20 21
Översikt
2 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
14 23
Översikt
3 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
7 27
Översikt
4 Gospel Sam - En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer,  bibelberättelser med färggranna bildspel,  spela memory m.m.
Gospel Sam - En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
7 11
Översikt
5 Remix MusikOrdet - Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik,  och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser,   Rose-Marie.
Remix MusikOrdet - Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
6 11
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
7 8
Översikt
7 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
8 7
Översikt
8 skånebloggaren
En blogg som vill förmedla sanning och frihet. Reflektektioner och belysning kring lärofrågor som jag anser är viktiga i den kristna tron!
7 7
Översikt
9 European-American Evangelistic Crusades.
Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
6 8
Översikt
10 Christian Mölk
Bibelkommentarer, blogg och forum.
2 11
Översikt
11 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
3 5
Översikt
12 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
3 4
Översikt
13 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
4 2
Översikt
14 Urgamla Stigar
Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16 ”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. Ryle.
2 4
Översikt
15 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
2 4
Översikt
16 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
2 4
Översikt
17 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
2 4
Översikt
18 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Lite om vårt liv som kristna, vardag med mycket av Gud.
1 4
Översikt
19 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
3 2
Översikt
20 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
2 3
Översikt
21 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
2 2
Översikt
22 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
1 3
Översikt
23 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
2 2
Översikt
24 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
2 2
Översikt
25 Slow train is coming
Tider av förändring eller tider av inget alls? Själv väljer jag att följa med och leva i vår tid så kreativt som det bara är möjligt, därför bloggar jag. Är du feg är du inte värdig att gå i Jesu fotspår. Är du ljummen är du inte kristen. Vill du läsa mer? Besök då min blogg.
1 3
Översikt
26 Rose-Maries kristna blogghörna
Tankar och kristen tro samt resan i Mose fotspår.
1 2
Översikt
27 Gud och Jesus
Min avsikt är att presentera för dig, den Jesus som jag lärt känna. Jag vill uppmuntra dig att med ärligt hjärta söka Gud, Han älskar dig! Välkommen att läsa mer / Johan.
1 2
Översikt
28 Bengt Sjöberg -
Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.
1 2
Översikt
29 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
1 2
Översikt
30 Vem tänder stjärnorna-bloggen
En blogg som behandlar aktuella ämnen, i första hand knutna till någon av de sex stora existentiella frågor som tas upp i boken "Vem tänder stjärnorna?".
1 2
Översikt
31 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
1 2
Översikt
32 Christfollower.se
En blog som handlar om att följa Jesus och hans nåderika ord genom alla livets skeenden, i tid och otid, i framgång och motgång, ett liv som är byggt på Guds ord och fyllt av Hans Ande. Jag bor i Malmö, make, pappa till två små barn, planterar en församling i Malmö och drömmer om att få se hur Guds kyrka blir allt Han har tänkt med den.
1 2
Översikt
33 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
1 2
Översikt
34 Flammende Sværd
Flammende Sværd vill vara med till att utrusta Kristi kropp genom undervisning, studier, böcker och andra produkter.Så att människor blir satt i brand med Guds Ord och Närvaro.
1 2
Översikt
35 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Ett antikvariat och förlag med kristen profil samt diverse allmän litteratur. Välkommen in till Eldsflammans Förlag Antikvariat. Klicka här.
1 2
Översikt
36 Patrik Risell's Blogg
Jag skriver om min tro mitt liv. Jag älskar livet och Jesus. Livet är spännande och utmanande.
1 1
Översikt
37 Välkommen!
Välkommen till min personliga hemsida. Min önskan är att den som kommer hit ska få med sig nåt litet frö av uppmuntran. Här finns massor av bibelord, och små enkla förklaringar till en del av dem. Här kan man också finna lite enkel och kortfattad undervisning om varför man borde bli en kristen, och också några rader för den som är alldeles ny tron. Sidan är lite speciellt designad, men clipartbilder i countrygenren, kanske lite tjejigt.....
1 1
Översikt
38 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
En kristen hemsida som står på två ben - Nätverk för folk som studerat IBIOS - Organisation som vill sprida Guds Ord i Sverige. Bjud gärna in oss till din församling. Predikar ett budskap om att följa Jesus på allvar och bli hans lärjungar genom äkta kärlek till varandra som troende.
1 1
Översikt
39 Max Holtz
Följ med på mitt äventyr som nybliven kristen i England tillsammans med Jesus.
1 1
Översikt
40 T. Austin-Sparks
Introduktion till Theodore Austin-Sparks närmast unika texter, så Kristus-centrerade, till hjälp för församlingens inre liv.
1 0
Översikt
41 Evangelisk-Progressiv Adventism
En blogg som vill öppna vägar för en utvecklande dialog inom Adventkyrkan och med våra kristna syskon i andra samfund.
1 0
Översikt
42 Borgeatbonehuset
Kristen vardagsblogg med tankar kring tro och liv. Eftersom jag verkar som förebedjare så finns detta i grunden. Namnet kommer från en hemsida jag haft sedan 2006 och som kommer nystarta enligt en ny vision. Jag är verksam på Österlen och på Costa del Sol u Spanien.
1 0
Översikt
43 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
1 0
Översikt
44 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
1 0
Översikt
Totala in och ut träffar... 135  206 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
church, testament, fadderbarn, sexuella, kropp, jesus, missmod, teologi, herren, folken, bibeltext, konfirmationsavslutning, katoliker, bedja, tänk, profetiska, uppståndelsen, pingstkyrkan, Kläder, Augustinus, webbtv, Entertainment, Tillbedjan, kultur, profetisk, Antichrist, utrustn, demonologi, online, letssnacka.com, smörjelse, maranata, pionjär, Föräldralösa, Konfa, hemmahosjonas, baptister, Bönesvar, pingstkyrka, diakon, emelkei, outfits, älskad, Arvid, Travel, tillbedjan, präst, böcker, sångare, välmående, Rasmus, gudsanden, ungdom, mänskliga, peronligt, Nurse, Luther, Radikalt, katolicism, lemmar, lovers, Öckerö, pappa, Naturkatastrofer, urgamla, Sista, nådegåvor, mentor, arkivpärm, kompis, funderingar, Fadern, evighet, Tjänst, rockneby, Messias, katedral, tilltal, Livets, skaparen, tiden, again, Maranata, retreat, Norge, Augustin, Andakt, Månguden, Artiklar, bibelgrupp, nyköping, Krister, uteliv, Välsignelser, michael, profetiskt, jonatan, anonyma, dödahavsprodukter,