Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Lördagen den 31 januari 2015

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2015-01-04
Nästa nollställning: 2015-02-03
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

16:03: Metodistpastor Berndt Isaksson 16:02: Man av sin tid 15:56: Bergmans Bryderier 15:52: SUB UMBRA 15:51: Blogghelande. 15:49: www.ytterstatiden.nu 15:48: Fadern.se - Gratis Cd Undervisning

Senaste upplagda webbplatsen

Kristinas Evangelium ? Punkaren som blev kvar i Ottsjö  -F .D http://ottsjopunkten.tk - ej förnyad!
Kristinas Evangelium ? Punkaren som blev kvar i Ottsjö -F .D http://ottsjopunkten.tk - ej förnyad!
Kristina Pontings blogg med kristen livssyn, om livet med Aspergers och Bipolär sjukdom och hjärnskada MC olycka, poesi direkt från hjärtat och vardagen, artiklar på svenska och engelska, Om livet som kristen, om livet i Ottsjö, Åre.
http://eatinglinks.tk
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
76 103
Översikt
2 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
63 69
Översikt
3 Gospel Sam - En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer,  bibelberättelser med färggranna bildspel,  spela memory m.m.
Gospel Sam - En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
65 50
Översikt
4 Remix MusikOrdet - Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik,  och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser,   Rose-Marie.
Remix MusikOrdet - Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
33 58
Översikt
5 SISTA TIDEN
en kristen blogg som handlar om den sista tiden vi lever i, och att Jesus är räddningen!
24 66
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 Lilly  Grahn
Tilltal från Jesus till människor runt vår jord översatt till svenska för att så många som möjligt skall förstå. Det är varningar och uppmuntran till människor om att helga sig och rena sig för att Jesus hämtar snart hem sin brud.
46 44
Översikt
7 Guld, rökelse och myrra
Hur finner jag hoppets källa? Genom att våga leva i gemenskap med Gud säger en del. Och hur är en sådan gemenskap möjlig?
40 48
Översikt
8 Pingstkyrkan Tyresö
Pingstförsamling med vision att göra Jesus känd, älskad och efterföljd i Tyresö och Haninge.
24 34
Översikt
9 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
38 16
Översikt
10 Vägen vet vart du skall gå
Vad är meningen med en människas liv? Jag trodde jag visste. Men jag har inte den blekaste aning.
11 42
Översikt
11 Flammor
Profetisk tidskrift.
29 21
Översikt
12 Tro-likt & Rim-likt
Välkommen till min lilla vrå av poesi, humor och livsfrågor. En poesi-blogg, där jag skriver dikter och texter som varvas med bibelord. Mina frågor och aha-upplevelser i relationen och livet med Jesus och människor. Humor och allvar i en salig blandning.
24 23
Översikt
13 Slow train is coming
Tider av förändring eller tider av inget alls? Själv väljer jag att följa med och leva i vår tid så kreativt som det bara är möjligt, därför bloggar jag. Är du feg är du inte värdig att gå i Jesu fotspår. Är du ljummen är du inte kristen. Vill du läsa mer? Besök då min blogg.
14 33
Översikt
14 European-American Evangelistic Crusades.
Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
20 24
Översikt
15 Troende – släpp taget lita på Gud
Personliga tankar från livets berg och dalbana, jag skriver utifrån min kristna tro, mitt konstnärskap och hur min högkänslighet påverkar min vardag.
14 28
Översikt
16 Jesussajten.se
Innehåller topplista, kristna resor och nyheter & reportage. Lägg till din sida på topplistan här - välkommen!
3 34
Översikt
17 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
17 19
Översikt
18 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
19 17
Översikt
19 systersigne - din frikyrklige vän i etern
ung kristen frikyrkofjant som brinner för jesus, kyrkkaffe, longboard och församlingen. att lära känna gud ska inte vara svårt, inte heller att läsa om honom och vad han gjort för oss. välkommen in.
3 32
Översikt
20 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
13 20
Översikt
21 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
17 15
Översikt
22 Kyrksajten.se
Kyrksajten - Din allkristliga resurs!
12 19
Översikt
23 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
18 12
Översikt
24 Guldstadens Klippa
Guldstadens Klippa: Apostolisk och Profetisk välsignelse till Kristi kropp och alla församlingar. Utbreda Guds rike.
13 16
Översikt
25 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
19 10
Översikt
26 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
13 13
Översikt
27 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
12 14
Översikt
28 Seriebibeln
SERIEBIBELN - Kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristet; film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar.
4 22
Översikt
29 Christian Mölk
Bibelkommentarer, blogg och forum.
15 10
Översikt
30 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
14 11
Översikt
31 Bengt Sjöberg -
Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.
10 14
Översikt
32 Olofamkoff.se
En kristen hemsida av Olof Amkoff som erbjuder bibelstudier, artiklar, kristna affischer, möjlighet att ställa frågor m.m.
8 15
Översikt
33 Rening av Kyrkan
Nätverket arbetar för rening av kyrkan i Sverige och Norden baserad på Bibeln som Guds Ord. Nätverket bygger på små självständiga grupper som ber och agerar.
11 12
Översikt
34 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Fadern.se sprider kunskap om Guds villkorslösa kärlek till dig. Beställ gratis cd undervisning.
13 9
Översikt
35 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
13 9
Översikt
36 Tankar från Klarbärsträdet
En blogg mitt i mitt kristna liv som hustru, mamma, arbetskamrat, väninna och mina försök att vara medmänniska och ett kristusbrev. Lyckas ibland och misslyckas lika ofta men ger ändå inte upp :).
6 15
Översikt
37 World Children Need – gör insatser åt fattiga och utstötta barn | World Children Need
World Children Need är en ideell förening vars mål är att hjälpa utsatta barn och unga över hela världen. Föreningen startade i maj 2013 men barnhemmet i Indien invigdes redan i februari 2011. Läs mer på vår hemsida. Bli fadder idag!
11 10
Översikt
38 Eldsflammans Förlag Antikvariat, kristna böcker, litteratur, beställ online
Ett antikvariat och förlag med kristen profil samt diverse allmän litteratur. Välkommen in till Eldsflammans Förlag Antikvariat. Klicka här.
8 13
Översikt
39 bibeln.tv
Här finns kristen film, dokumentär, vittnesbörd om tro och Jesus. Bibeln online och bibeln som ljudbok. Tips på kristna länkar, tv, radio, tidningar med ett kristet budskap. Kristna långfilmer, Jesusfilmen. Roliga klipp, resetips och tro, Gud och kyrkan.
6 15
Översikt
40 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
8 12
Översikt
41 Välkommen!
Välkommen till min personliga hemsida. Min önskan är att den som kommer hit ska få med sig nåt litet frö av uppmuntran. Här finns massor av bibelord, och små enkla förklaringar till en del av dem. Här kan man också finna lite enkel och kortfattad undervisning om varför man borde bli en kristen, och också några rader för den som är alldeles ny tron. Sidan är lite speciellt designad, men clipartbilder i countrygenren, kanske lite tjejigt.....
9 10
Översikt
42 Christfollower.se
En blog som handlar om att följa Jesus och hans nåderika ord genom alla livets skeenden, i tid och otid, i framgång och motgång, ett liv som är byggt på Guds ord och fyllt av Hans Ande. Jag bor i Malmö, make, pappa till två små barn, planterar en församling i Malmö och drömmer om att få se hur Guds kyrka blir allt Han har tänkt med den.
11 8
Översikt
43 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
5 14
Översikt
44 Missio Dei Scandia
Mission of God Scandinavia, Discussing what it means to be an Emerging Missional Church in a postmodern culture.
5 13
Översikt
45 Pingstkyrkan Elim i Billdal
En av de äldsta pingst församlingarna på västkusten grundad av Johannes Waern.
8 10
Översikt
46 Jesus My LORD
Evangelisationsnätverk, Evenemanget "Hopp för Sverige", Jesus på väg...
8 9
Översikt
47 brefvet.com
Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.
9 8
Översikt
48 bibelskola.nu
Välkommen till en sida för dig som är sugen på att gå bibelskola. Här kan du, så småningom, hitta bibelskolor från alla kristna samfund och organisationer som finns i Sverige.
3 14
Översikt
49 Borgeatbonehuset
Kristen vardagsblogg med tankar kring tro och liv. Eftersom jag verkar som förebedjare så finns detta i grunden. Namnet kommer från en hemsida jag haft sedan 2006 och som kommer nystarta enligt en ny vision. Jag är verksam på Österlen och på Costa del Sol u Spanien.
5 12
Översikt
50 Pontus J. Back - officiell hemsida och blogg
Här delar jag med mig om vad Jesus har gjort och gör i mitt liv. Det mesta är på engelska men sidan är alltid upp to date och länkar till mina svenska bloggar finns också.
3 14
Översikt
51 Jesuskramen
Här postar jag avsnitt ur "Tankar kring Psaltaren", och så tittar vi på vad som hände på dagens datum i historien. Dessutom vittnesbörd mm.
2 15
Översikt
52 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
9 8
Översikt
53 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
5 11
Översikt
54 Michael's Blogg
Blogg som handlar om livets stora och små frågor, vill dela med mig några funderingar kring den kristna sfären.
2 14
Översikt
55 Bergmans Bryderier
Bergmans Bryderier går gärna på djupet i de stora, livsavgörande frågorna - oftast med en personlig touch. Du som är på jakt efter svar ska åtminstone kunna hitta en och annan pusselbit här, det är förhoppningen. Några garantier mot lättsammare inlägg kan dock inte lämnas ...
3 13
Översikt
56 Lyssna på kristen musik och ladda ner gratis noter
Presenterar musik av Marie & Anders, samt blogg med vägledande undervisning om frälsning, tro och dop.
2 14
Översikt
57 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
4 12
Översikt
58 Israels vänner i väster - iviv
Lokal grupp på västkusten i samarbete med Israels Vänner i Malmö. Vi vill väcka intresse och kärlek till landet Israel och det judiska folket, samt öka kunskapen om Mellan Österns svåra frågor. Träffas några gånger per år med inspirerade och entusiasmerande talar/föreläsare. Hemsidan innehåller intressanta länkar samt Dan Johanssons: Fokus Israel nyheter varje vecka.
4 12
Översikt
59 Korsets hus- studentkollektiv
Ett kristet studentkollektiv mitt bland studentkvarteren i Göteborg. Öppnar inför höstterminen 2010. Är tänkt för dem som vill leva i gemenskap och lärjungaskap under studietiden i Göteborg och samtidigt vinna sina skolor för Jesus Kristus.
1 14
Översikt
60 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
8 7
Översikt
61 Vem tänder stjärnorna-bloggen
En blogg som behandlar aktuella ämnen, i första hand knutna till någon av de sex stora existentiella frågor som tas upp i boken "Vem tänder stjärnorna?".
5 10
Översikt
Plats 62 - 169 - för pekaren över webbplatsens namn för mer info!

62 Pastorn har ordet
Översikt
1 14
63 skånebloggaren
Översikt
6 9
64 Molingo
Översikt
6 9
65 Ny-David i Falun
Översikt
3 11
66 Gud och Jesus
Översikt
3 11
67 Deborah7
Översikt
1 13
68 En Kropp
Översikt
3 11
69 www.uppstandelsen.se
Översikt
5 9
70 Niclas Strindell om tro och liv
Översikt
7 7
71 Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus
Översikt
3 11
72 Metamorfos
Översikt
1 13
73 kyrksyster
Översikt
6 8
74 Himlatoner med Bosse Grevinger - hemsida med musik och video
Översikt
4 10
75 Kristet liv
Översikt
2 12
76 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Översikt
5 8
77 Tribemission
Översikt
4 9
78 Medianasir.se
Översikt
7 6
79 Konventiklar och väckelser förr och nu
Översikt
2 11
80 Bönehuset
Översikt
4 9
81 De Stilla i Landet
Översikt
5 8
82 ~~ Bilder med Mening ~~
Översikt
2 11
83 Om Gud Finns
Översikt
2 11
84 Stefan Sturessons Blog
Översikt
3 10
85 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Översikt
4 9
86 MissionJesus.se
Översikt
6 7
87 En Församling På Nätet
Översikt
5 8
88 confessions of a rosengard pastor
Översikt
3 10
89 Hemma i Husen
Översikt
2 11
90 i Jesus | vårt liv i Sonen
Översikt
4 9
91 Leva: vara & tanke
Översikt
4 9
92 Apg4, 12
Översikt
5 8
93 Retreaten
Översikt
3 10
94 finlandsgullet på WordPress.com
Översikt
4 9
95 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Översikt
3 10
96 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Översikt
3 10
97 livetmedGud.blogg.se - Här, på denna bloggen, vill jag presentera den kristna tron.Och jag vill ha
Översikt
4 9
98 Exodus Resor - Pilgrimsresor, Församlingsresor, Pilgrimsvandringar, Studieresor, Gruppresor
Översikt
4 9
99 Tid Att Be
Översikt
1 11
100 Urgamla Stigar
Översikt
4 8
101 Polaritet, politik och religion
Översikt
1 11
102 Rose-Maries kristna blogghörna
Översikt
4 8
103 Evangelisk-Progressiv Adventism
Översikt
4 8
104 Vårt Dagliga Bröd
Översikt
3 9
105 Själaspis
Översikt
3 9
106 Ephron
Översikt
5 7
107 Nätmagasinet Hans hus av levande stenar
Översikt
4 8
108 Rabnor tycker o tänker
Översikt
5 7
109 Kristen ungdom
Översikt
3 9
110 Sjungande Aposteln
Översikt
5 7
111 Himmelsbrud
Översikt
3 9
112 Jerkblog | I-landsproblem och Vardagstro
Översikt
1 10
113 Emelkei
Översikt
2 9
114 T. Austin-Sparks
Översikt
3 8
115 Ängelholmspastorn - Mikael Karlendal tycker till
Översikt
4 7
116 Uppsala kårens dagbok
Översikt
4 7
117 REMIX DUO - KRISTEN MUSIK
Översikt
2 9
118 Esra
Översikt
3 8
119 Den Profetiska Sången | Profetisk sång i den sista tiden
Översikt
2 9
120 Anna Kristina Pionting
Översikt
6 5
121 Jim Hultman vittnebörd sång dikter
Översikt
2 8
122 A Sela Moment
Översikt
2 8
123 Tankar för dagen.....
Översikt
2 8
124 Polenmission
Översikt
1 9
125 Torgkyrkan
Översikt
2 8
126 Varifrån kom allt?
Översikt
3 7
127 New Life Göteborg
Översikt
2 8
128 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Översikt
2 8
129 Du är älskad!
Översikt
3 7
130 Andreassv79’s Blog
Översikt
2 8
131 dagenreflektion
Översikt
3 7
132 Radikalt Liv Mission | Ett hjärta för Indiens folk
Översikt
3 7
133 maxholtz -
Översikt
1 9
134 Jesusmissionen
Översikt
2 7
135 Dagens bild
Översikt
1 8
136 EllenRock
Översikt
2 7
137 cymbaltv.se
Översikt
1 8
138 The life of a farmer's wife
Översikt
1 8
139 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Översikt
3 6
140 Gudstro Sverige idag m.m
Översikt
1 8
141 guds hjärta
Översikt
1 8
142 Bönenätverk Sverige
Översikt
3 6
143 iamsure -
Översikt
1 8
144 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
Översikt
3 6
145 Himmelriket är nära
Översikt
1 8
146 Vandra i Ljuset...
Översikt
1 8
147 Livsord
Översikt
1 7
148 StuderaBibeln
Översikt
2 6
149 Startsida | JESUOMSORG
Översikt
2 6
150 En lisagirlblogg
Översikt
1 7
151 Man av sin tid
Översikt
2 6
152 Kristinas Evangelium ? Punkaren som blev kvar i Ottsjö -F .D http://ottsjopunkten.tk - ej förnyad!
Översikt
3 5
153 På spaning efter livets mening
Översikt
2 5
154 Fri vid Gud sida eller fast i Satans klor
Översikt
1 6
155 Patrik Risell's Blogg
Översikt
1 6
156 garansblogg
Översikt
1 6
157 Rebecka Eklund
Översikt
1 6
158 Max Holtz
Översikt
2 5
159 Commerce Technic
Översikt
1 5
160 konfaridlager.se
Översikt
1 5
161 Himmel möter Jord
Översikt
1 5
162 sykarsbrunn.se
Översikt
1 5
163 Vägen till Livet |
Översikt
1 5
164 Junia Tronestams skrivstuga
Översikt
1 5
165 En kristens resa
Översikt
1 3
166 Himmelriket Är Nära
Översikt
1 3
167 Flammende Sværd
Översikt
1 3
168 Roselike.com
Översikt
1 2
169 Vax & Vox
Översikt
1 2
Totala in och ut träffar... 1208  2143 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...

toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah... - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
Estetiskt, Bibelsyn, Topplistor, konfirmationsavslutning, Presentartiklar, Konfa, Attribut, klippan, pictures, vetande, droger, barnlös, evighet, Anette, adoption, mentor, halsen, evigt, teknik, downloads, trossamfund, Wilkerson, ladda, förändring, Politik, bekymmer, blommor, Filippa, Billdals, Philippines, pappa, Hallsberg, kristi, Ecuador, statens, roman, depression, Chile, välsignelsen, tillsammans, profetiska, Obama, webbhotell, jorden, ekenässjön, motorcykel, Mumintrollet, mottagande, partners, konfirmationsridläger, själavårt, körjournal, Sverige, avgiftning, bibelstudium, konventiklar, shabbat, bönesvar, Christ, afrika, Philipson, sajter, Bipolär, lärjungaskola, utlandssvenskar, Bibel, kunskapsfakta.se, christmas, event, ungdomsakuten, nature, evenemang, modersmål, barnatro, outfits, Nurse, Apostel, Heliga, traktater, översättning, ortodoxa, mänskliga, trygghet, presentation, pannkakskyrka, tungotal, tonåring, puritaner, sökande, Västmanland, tvivel, Närradio, Skola, älskar, hjärtat, pilgrim, vatten, helige, sakral,