Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Lördagen den 24 juni 2017

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2017-06-22
Nästa nollställning: 2017-07-22
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

12:13: Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten 12:12: Jerkblog | I-landsproblem och Vardagstro 12:06: För en tid som denna 12:01: Förbönstorpet 11:47: Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse 11:42: shesus.blogg.se - Jag är en människa. Några etiketter man kan sätta på den här människan är: kvinna, 11:38: Object moved

Senaste upplagda webbplatsen

ikristus
ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
http://ikristus.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
13 8
Översikt
2 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
7 12
Översikt
3 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
5 8
Översikt
4 För en tid som denna
Undervisning, vittnesbörd och profetiska tilltal till Guds folk.
5 8
Översikt
5 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
4 7
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 rupeba
Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
2 6
Översikt
7 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
3 3
Översikt
8 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
1 4
Översikt
9 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
2 3
Översikt
10 European-American Evangelistic Crusades.
Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
2 3
Översikt
11 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Välkommen! Vi är glada att Du hittat fram till vår hemsida. Vi delar med många tron på Jesus Kristus, vi står i den Evangelisk-Lutherska traditi...
1 4
Översikt
12 SUB UMBRA
Följer vad som sker i de kristna sammanhangen och i allmänhet, inte minst på ryska webben.
1 4
Översikt
13 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
4 1
Översikt
14 ikristus
- delar jag min tankar och erfarenheter.
1 4
Översikt
15 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
2 2
Översikt
16 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
1 3
Översikt
17 Borgeatbonehuset
Kristen vardagsblogg med tankar kring tro och liv. Eftersom jag verkar som förebedjare så finns detta i grunden. Namnet kommer från en hemsida jag haft sedan 2006 och som kommer nystarta enligt en ny vision. Jag är verksam på Österlen och på Costa del Sol u Spanien.
1 3
Översikt
18 TILL FYRBÅKEN
En mötesplats där mycket handlar om den kristna tron, men även om vardagliga saker, tankar som vi behöver få dela med varandra, både glädje och sorg, tvivel och tro. I varje inlägg blinkar Fyrbåken ut en hälsning direkt från Guds ord! Tidens tecken är också i fokus!
1 3
Översikt
19 GLOWING VIBE
Vill du hitta ny schysst musik? Bra! Glowing Vibe är bloggen som guidar dig bland den bästa nya musiken. Däremellan bjuder vi på sköna spellistor och gamla hits som står sig lika bra än idag. Lyssna och njut!
1 3
Översikt
20 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
1 2
Översikt
21 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
1 2
Översikt
22 Fadern.se - Gratis Cd Undervisning
Fadern.se sprider kunskap om Guds villkorslösa kärlek till dig. Beställ gratis cd undervisning.
1 2
Översikt
23 brefvet.com
Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.
1 2
Översikt
24 Bengt Sjöberg -
Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.
1 2
Översikt
25 En kristens resa
Liten vandringsblogg, med tankar och reflektioner över livet, men även lite annat smått och gott...
2 1
Översikt
26 Patrik Risell's Blogg
Jag skriver om min tro mitt liv. Jag älskar livet och Jesus. Livet är spännande och utmanande.
2 1
Översikt
27 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
2 1
Översikt
28 Själaspis
Själaspis handlar om livet, speglat i bibelns texter.
1 2
Översikt
29 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
1 2
Översikt
30 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Jag heter Annette. På den här bloggen reflekterar jag kring Kyrkan som jag älskar och landet som jag älskar. Och en del annat.
2 1
Översikt
31 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
1 2
Översikt
32 Israels vänner i väster - iviv
Lokal grupp på västkusten i samarbete med Israels Vänner i Malmö. Vi vill väcka intresse och kärlek till landet Israel och det judiska folket, samt öka kunskapen om Mellan Österns svåra frågor. Träffas några gånger per år med inspirerade och entusiasmerande talar/föreläsare. Hemsidan innehåller intressanta länkar samt Dan Johanssons: Fokus Israel nyheter varje vecka.
1 2
Översikt
33 Remix MusikOrdet
Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie.
1 2
Översikt
34 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
2 1
Översikt
35 bibeln.tv
Här finns kristen film, dokumentär, vittnesbörd om tro och Jesus. Bibeln online och bibeln som ljudbok. Tips på kristna länkar, tv, radio, tidningar med ett kristet budskap. Kristna långfilmer, Jesusfilmen. Roliga klipp, resetips och tro, Gud och kyrkan.
1 2
Översikt
36 Olofamkoff.se
En kristen hemsida av Olof Amkoff som erbjuder bibelstudier, artiklar, kristna affischer, möjlighet att ställa frågor m.m.
1 1
Översikt
37 bibelskola.nu
Välkommen till en sida för dig som är sugen på att gå bibelskola. Här kan du, så småningom, hitta bibelskolor från alla kristna samfund och organisationer som finns i Sverige.
1 1
Översikt
38 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Det här är en kristen blogg som finns för att vi vill lyfta fram Jesus Kristus i bloggvärlden. Här kan du hitta allt från intressant bibelundervisning till tips om de hetaste kristna eventen och bibelskolorna. Vi kommer att lägga upp en del, men det är också meningen att ni som läser ska kunna skicka in dessa saker. Vi har också en frågelåda där vi kommer att svara på olika frågor som ni skickar in. För att skicka något till oss skriver du till: toliveforchrist@live.se. God bless! :).
1 1
Översikt
39 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
1 1
Översikt
40 Vårt Dagliga Bröd
Herrens folk går under i brist på kunskap. (Hos. 4:6) Denna blogg vill inspirera till ett ökat intresse för Guds Ord, Bibeln, det bröd som ger Liv. Jesus sa: "Jag är livets bröd. Den som kommer till mig skall aldrig hungra, och den som tror på mig skall aldrig någonsin törsta.” (Joh. 6:35).
1 1
Översikt
41 Apg4, 12
kristen sida, om frälsning, Jesu återkomst, vardagshändelser.
1 1
Översikt
42 Om Gud Finns
Eftersom jag är kristen och läser Bibeln, så kommer mycket av det jag skriver att präglas av det. Bloggen heter ju Om Gud Finns - och jag vet ju att den frågan ställs ofta och jag kommer att svara efter mina egna erfarenheter.
1 0
Översikt
43 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
1 0
Översikt
44 Molingo
Molingo är en kristen webb-tv för barn.
1 0
Översikt
45 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
1 0
Översikt
46 World Children Need – gör insatser åt fattiga och utstötta barn | World Children Need
World Children Need är en ideell förening vars mål är att hjälpa utsatta barn och unga över hela världen. Föreningen startade i maj 2013 men barnhemmet i Indien invigdes redan i februari 2011. Läs mer på vår hemsida. Bli fadder idag!
1 0
Översikt
Totala in och ut träffar... 89  122 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
Sanning, Allah, Bibelstudium, tankar, korsfäst, Philippines, roman, existentiellt, rockneby, Jesusmissionen, Videos, nykterhet, pärmregister, förhör, mcklubbar, Christianity, konfirmationsavslutning, thorsell, bilder, Trubadur, swedish, konfirmationsundervisning, Kalvin, missbruk, överlåtelse, notisblock, linjer.animationer, Konfa, vision, Herrens, Anette, fördomar, nedladdningar, ambassadörer, Profetiskt, vetekornslag, fattigdom, tidens, lovsång, sidor, Gothenburg, Återkomsten, tänk, Frälsning, e-zine, arkeologi, troende, statens, bekymmer, singellivet, folkbibeln, apologetik, sökare, mentor, Diverse, fadder, ändetiden, produktionsbolag, adventist, anteckningsblock, stockholm, Evangeliet, Heliga, troslära, cross, bokstavstroende, Countryteam, vänskap, undervisnig, ladda, kollektiv, webbdesiner, malmö, fundamentalism, Länk, granskning, Poonen, socialt, Travel, pärm, Fadern, letssnacka.com, piratpartiet, Junia, antikvariat, ekumeniken, global, försoningslära, andliga, vilorum, cellgrupper, efterföljelse, Bosnien, smycken, Kyrkan, Statskyrkan, gruppresor, återkomst, reportage,