Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Fredagen den 23 mars 2018

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2018-03-19
Nästa nollställning: 2018-04-18
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

03:21: kyrksyster 03:19: Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus 03:17: Himmel möter Jord 03:16: Mikael Hansson 03:15: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv 03:14: Vem tänder stjärnorna-bloggen 03:13: Masken

Senaste upplagda webbplatsen

Himmelsbrud
Himmelsbrud
det är en dag i morgon också...
http://aneht.wordpress.com
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
11 22
Översikt
2 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
8 13
Översikt
3 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
8 12
Översikt
4 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
4 10
Översikt
5 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
5 9
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 European-American Evangelistic Crusades.
Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
7 6
Översikt
7 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
4 7
Översikt
8 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
2 7
Översikt
9 Bönenätverk Sverige
Vi vill koppla samman bedjare till bön för sina orter, för sina kommuner, för sina landskap, och för Sverige. Som deltagare i nätverket får du bl.a. information ang. inkomna böneämnen och bönearrangemang. Du kan också snabbt få ut böneämnen som gäller din ort eller kommun.
1 6
Översikt
10 Heawenson
Jimmy Heawenson skriver om Jesus och livet. Läser 4-årig teologisk utbildning, skriver undervisning om alltifrån treenighetsläran till karismatik.
2 5
Översikt
11 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
3 3
Översikt
12 Välkommen!
Välkommen till min personliga hemsida. Min önskan är att den som kommer hit ska få med sig nåt litet frö av uppmuntran. Här finns massor av bibelord, och små enkla förklaringar till en del av dem. Här kan man också finna lite enkel och kortfattad undervisning om varför man borde bli en kristen, och också några rader för den som är alldeles ny tron. Sidan är lite speciellt designad, men clipartbilder i countrygenren, kanske lite tjejigt.....
1 5
Översikt
13 Himmelsbrud
det är en dag i morgon också...
1 5
Översikt
14 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
1 4
Översikt
15 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
1 4
Översikt
16 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
1 4
Översikt
17 Gideon Svedik
Tanken är att försöka förklara olika samband mellan Bibeln, Kristen tro och politik.
1 4
Översikt
18 bibelskola.nu
Välkommen till en sida för dig som är sugen på att gå bibelskola. Här kan du, så småningom, hitta bibelskolor från alla kristna samfund och organisationer som finns i Sverige.
1 3
Översikt
19 Deborah7
Vad säger Skriften?
1 3
Översikt
20 Evangelisk-Progressiv Adventism
En blogg som vill öppna vägar för en utvecklande dialog inom Adventkyrkan och med våra kristna syskon i andra samfund.
1 3
Översikt
21 Hoppet överger oss inte
Jag är en troende kristen tjej, Emmy som skriver om det jag inspireras av och tror på, både små och stora saker. Har ett historieintresse och målar en del så ibland lägger jag upp någon bild.
1 3
Översikt
22 kyrksyster
En blogg med kristen debatt, samhällsfenomen och livet i församlingens tjänst. Några bilder ibland, lite bus förekommer också. Till och med en och annan uppbygglig rad kan hittas.
2 2
Översikt
23 Bergsjö Bloggen
En blogg som fokuserar på att sprida evangelium.
1 3
Översikt
24 Troende – släpp taget lita på Gud
Personliga tankar från livets berg och dalbana, jag skriver utifrån min kristna tro, mitt konstnärskap och hur min högkänslighet påverkar min vardag.
1 3
Översikt
25 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
En kristen hemsida som står på två ben - Nätverk för folk som studerat IBIOS - Organisation som vill sprida Guds Ord i Sverige. Bjud gärna in oss till din församling. Predikar ett budskap om att följa Jesus på allvar och bli hans lärjungar genom äkta kärlek till varandra som troende.
2 2
Översikt
26 Christian Mölk
Bibelkommentarer, blogg och forum.
1 2
Översikt
27 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
1 2
Översikt
28 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
1 2
Översikt
29 Vem tänder stjärnorna-bloggen
En blogg som behandlar aktuella ämnen, i första hand knutna till någon av de sex stora existentiella frågor som tas upp i boken "Vem tänder stjärnorna?".
1 2
Översikt
30 Mikael Hansson
Personliga reflektioner över aktualiteter, utifrån en kristen grundsyn.
1 1
Översikt
31 Himmel möter Jord
Samtal och bön i försoningens ärende.
1 1
Översikt
32 Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus
Verkar för väckelse i landet, andlig förnyelse för de troende och församlingarna samt att folkskarorna ska ta emot Jesus och frälsning.
1 1
Översikt
33 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
1 1
Översikt
Totala in och ut träffar... 79  160 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
konfaridlager.se

konfaridlager.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
Vardagen, allmän, dödshjälp, förändring, hillsong, totte, syrianska, Konst, Wesley, webbhotell, livet, användarnamn, halldorf, från, Street, lammets, Resande, skrivandeprocess, Junia, skolor, pannkakskyrka, fundering, bible, själen, polisen, överbyggnad., skapelsen, churches, kvittensblock, tillsammans, bibelord, ungdomsakuten, retreat, diakon, tiden, datorer, andlighet, Frälsningsarmen, Diverse, uppkomst, karlendal, Chile, tidstecken, remix, Jesus, väntan, astor, puritaner, jeriko, existentiellt, Johansson, lyckas, debatt, Obama, uppmuntran, stenar, helvetet, Profetia, uteliv, journalistik, Reflektion, häst, Hillsong, Gabriel, Förlåtelse, moral, villfarelse, sykarsbrunn, testamentet, frälst, Rehabilitation, älskar, Pingstkyrkan, Allah, michael, parabolpaket, Sjunger, försoning, nature, dagens, david, tvivel, adventkyrkan, video, skapelse, strömmen, selander, antisionism, Kärlek, Pingstförsamlingen, singellivet, Ecuador, ambassadors, studentkollektiv, Livsord, musikcafé, Pastor, smågrupper, RebeccaBu,