Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Måndagen den 19 februari 2018

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Topplistan för kristna webbplatser och bloggar  

Topplistan

Topplistan nollställdes senast: 2018-02-17
Nästa nollställning: 2018-03-19
Lägg till din webbplats
Klicka här!
 

Senast besökta sidorna

15:39: ernvik media - för jesus i världen 15:38: IngaHopplosa.com 15:38: Kristen-Webbdesign 15:34: Demolåtar till Guds ära 15:26: Startpaketet- bra start i det kristna livet 15:24: Under en öppen himmel... 15:08: peppebaron

Senaste upplagda webbplatsen

In My Living Room
In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
http://inmylivingroom.se
  -: Topplistan för kristna webbplatser och bloggar :-    
Plats Beskrivning In Ut
Plats 1 - 5 - de mest besökta och populära webbplatserna på topplistan!
1 rupeba - Kristen sajt med dagens andakt,   aktuellt,   kristen undervisning,   blogg,   länkar.
rupeba - Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar.
16 12
Översikt
2 Flammor - Profetisk tidskrift.
Flammor - Profetisk tidskrift.
8 8
Översikt
3 Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.
7 8
Översikt
4 cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....
6 6
Översikt
5 Aletheia Blogg & Tankesmedja
På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.
7 4
Översikt
Plats 6 - 60 - webbplatserna som ligger i mellanskiktet!
6 European-American Evangelistic Crusades.
Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.
6 4
Översikt
7 Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.
4 4
Översikt
8 Allt förmår den som tror
Jesus... är vägen sanningen och livet.
4 3
Översikt
9 www.uppstandelsen.se
Uppstandelsen.se har som sitt mål att väcka uppståndelse genom att befrämja klassisk kristen tro i reformert anda.
3 4
Översikt
10 In My Living Room
Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...
3 3
Översikt
11 Gospel Sam
En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.
3 2
Översikt
12 www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!
2 3
Översikt
13 Bengt Sjöberg -
Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.
4 1
Översikt
14 Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :).
4 1
Översikt
15 Bjorkbloggen
Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.
1 4
Översikt
16 Hjärtats galleri
Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...
3 2
Översikt
17 Israels vänner i väster - iviv
Lokal grupp på västkusten i samarbete med Israels Vänner i Malmö. Vi vill väcka intresse och kärlek till landet Israel och det judiska folket, samt öka kunskapen om Mellan Österns svåra frågor. Träffas några gånger per år med inspirerade och entusiasmerande talar/föreläsare. Hemsidan innehåller intressanta länkar samt Dan Johanssons: Fokus Israel nyheter varje vecka.
2 3
Översikt
18 Ögren-liv är inget Svensson-liv
Lite om vårt liv som kristna, vardag med mycket av Gud.
2 2
Översikt
19 Varifrån kom allt?
En liten film om en stor fråga, välkommen!
2 2
Översikt
20 Källportens Weblog
Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.
1 3
Översikt
21 toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...
Det här är en kristen blogg som finns för att vi vill lyfta fram Jesus Kristus i bloggvärlden. Här kan du hitta allt från intressant bibelundervisning till tips om de hetaste kristna eventen och bibelskolorna. Vi kommer att lägga upp en del, men det är också meningen att ni som läser ska kunna skicka in dessa saker. Vi har också en frågelåda där vi kommer att svara på olika frågor som ni skickar in. För att skicka något till oss skriver du till: toliveforchrist@live.se. God bless! :).
2 2
Översikt
22 En Församling På Nätet
"Kom Som Du Är" är Onlinekyrkans slogan. Och det är precis den bilden vi i Onlinekyrkan har. Kristen-okristen-nyfiken, kom och bli medlem eller bara besök. Medlemmar har den fördelen att få ett mail varje vecka. Så kom och bli medlem du också :).
1 3
Översikt
23 TILL FYRBÅKEN
En mötesplats där mycket handlar om den kristna tron, men även om vardagliga saker, tankar som vi behöver få dela med varandra, både glädje och sorg, tvivel och tro. I varje inlägg blinkar Fyrbåken ut en hälsning direkt från Guds ord! Tidens tecken är också i fokus!
1 3
Översikt
24 Himmelriket Är Nära
Om Jesus som har visat sig för mig, mirakel, profetior och om mitt liv men också bilder, citat, tankar och funderingar.
1 3
Översikt
25 maxholtz -
Följ med på ett äventyr tillsammans med en 19 årig nybliven kristen och hans resa med Gud i England.
2 2
Översikt
26 Olofamkoff.se
En kristen hemsida av Olof Amkoff som erbjuder bibelstudier, artiklar, kristna affischer, möjlighet att ställa frågor m.m.
1 2
Översikt
27 Tribemission
Stöd av humanitära och Kristna projekt i Filippinerna och i Sydamerika. Erbjuder fadderbarn och enskilda projekt att stödja.
1 2
Översikt
28 Kristna kläder webbshop
Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.
1 2
Översikt
29 peppebaron
Kristen blogg med kommentarer och undervisning.
1 2
Översikt
30 Deborah7
Vad säger Skriften?
1 2
Översikt
31 Om Gud Finns
Eftersom jag är kristen och läser Bibeln, så kommer mycket av det jag skriver att präglas av det. Bloggen heter ju Om Gud Finns - och jag vet ju att den frågan ställs ofta och jag kommer att svara efter mina egna erfarenheter.
1 2
Översikt
32 En kristens resa
Liten vandringsblogg, med tankar och reflektioner över livet, men även lite annat smått och gott...
2 1
Översikt
33 Masken
Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.
1 2
Översikt
34 Hela Pingsten
En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.
2 1
Översikt
35 Välkommen!
Välkommen till min personliga hemsida. Min önskan är att den som kommer hit ska få med sig nåt litet frö av uppmuntran. Här finns massor av bibelord, och små enkla förklaringar till en del av dem. Här kan man också finna lite enkel och kortfattad undervisning om varför man borde bli en kristen, och också några rader för den som är alldeles ny tron. Sidan är lite speciellt designad, men clipartbilder i countrygenren, kanske lite tjejigt.....
2 1
Översikt
36 Vårt Dagliga Bröd
Herrens folk går under i brist på kunskap. (Hos. 4:6) Denna blogg vill inspirera till ett ökat intresse för Guds Ord, Bibeln, det bröd som ger Liv. Jesus sa: "Jag är livets bröd. Den som kommer till mig skall aldrig hungra, och den som tror på mig skall aldrig någonsin törsta.” (Joh. 6:35).
1 2
Översikt
37 Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus
Verkar för väckelse i landet, andlig förnyelse för de troende och församlingarna samt att folkskarorna ska ta emot Jesus och frälsning.
1 2
Översikt
38 Apg4, 12
kristen sida, om frälsning, Jesu återkomst, vardagshändelser.
2 1
Översikt
39 dagenreflektion
En personlig blogg som reflekterar över innehållet i Dagen.
1 2
Översikt
40 Molingo
Molingo är en kristen webb-tv för barn.
1 2
Översikt
41 systersigne - din frikyrklige vän i etern
ung kristen frikyrkofjant som brinner för jesus, kyrkkaffe, longboard och församlingen. att lära känna gud ska inte vara svårt, inte heller att läsa om honom och vad han gjort för oss. välkommen in.
2 1
Översikt
42 Edebols hemsida - Edebols hemsida
Välkommen! Vi är glada att Du hittat fram till vår hemsida. Vi delar med många tron på Jesus Kristus, vi står i den Evangelisk-Lutherska traditi...
2 1
Översikt
43 World Children Need – gör insatser åt fattiga och utstötta barn | World Children Need
World Children Need är en ideell förening vars mål är att hjälpa utsatta barn och unga över hela världen. Föreningen startade i maj 2013 men barnhemmet i Indien invigdes redan i februari 2011. Läs mer på vår hemsida. Bli fadder idag!
1 2
Översikt
44 En kristens resa genom Bibeln på ett år
Bloggen kommer dagligen att kommentera ett antal kapitel i Bibeln. Hela Bibeln kommer att ha lästs igenom på ett år.
2 1
Översikt
45 Dagens bild
Bild(er) från speciella tillfällen eller tider. Foton är tagna av mig, L P. Bildbloggen skall ha ett evangeliskt ärende.
1 1
Översikt
46 Fridens pensionat
Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.
1 1
Översikt
47 Bönehuset
En blogg som skaffar känsla för gemenskap och bedjande.
1 1
Översikt
48 Du är älskad!
Kristen familj som vill sprida ljus, tröst, glädje och kärlek omkring sig!
1 1
Översikt
49 Stefan Sturessons Blog
Israel och Bibeln är bloggens viktigaste ämnen.
1 1
Översikt
50 Jesus Kristus JHVH Frälsaren
Uppslagsverket: Bibeln. Sidan handlar om en tro på Gud, Jesus kristus och den Helige Ande, kristen musik(musikvideos) mer trafik till bloggen/hemsidan m.m. Föresten så driver jag även en webbring som kallas frälsarens webbring m.m.
1 1
Översikt
51 Niclas Strindell om tro och liv
Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.
1 1
Översikt
52 Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse
Jag heter Annette. På den här bloggen reflekterar jag kring Kyrkan som jag älskar och landet som jag älskar. Och en del annat.
1 1
Översikt
53 Focus On Sweden - Med fokus på Herren för Sveriges frälsning
En kristen hemsida som står på två ben - Nätverk för folk som studerat IBIOS - Organisation som vill sprida Guds Ord i Sverige. Bjud gärna in oss till din församling. Predikar ett budskap om att följa Jesus på allvar och bli hans lärjungar genom äkta kärlek till varandra som troende.
1 1
Översikt
54 vägen och livet
Vägen och livet handlar om min relation till Jesus i vardagen. Jag skriver för att inspirera och att få ut min egen längtan att komma Gud närmare.
1 1
Översikt
Totala in och ut träffar... 131  133 

Topp av sidan

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
Sunne, budskapet, Frälsaren, urgamla, christer, bibeltrogna, parsmycken, nätmagasin, starta, katedral, domän, psykologi, rening, network, keyboard, mobilisering, Trosrörelsen, filosofi, Gammeddehewa, Familjen, webbanimation, Livsord, request, salvation, parfym, puritaner, figurer, under, Heawenson, Ny-david, missionsresor, rostfritt, böcker, Tillbedjan, pacifism, Colombia, förebedjare, Children, Luthersk, Humanitärt, eldsflamman, Kristen, smörjelse, bekännelse, IKON1931, luther, adventkyrkan, Herrens, bibelskolor, letssnacka, Missional, Böcker, Augustinus, onani, härlighet, musik, älskar, nybliven, skökan, mening, Kåre, missionskyrkan, socialtjänsten, Kristna, upprättar, Hjälpare, gratis, ekumenik, barnpro, Munspel, Ottsjön, förändring, skivor, berättelser, messias, metal, långfilm, motorcyklar, Underkastelse, assyriska, frågelåda, tonåring, Vardagstjafs, Ortodoxa, jämställdhet, lärjungar, Porten, citat, Återkomst, maxholtz, världssamfundet, helandemirakler, Krister, vatten, reformation, judisk, partipolitik, jesus music, Bibelvers,