Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Måndagen den 19 februari 2018

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Bloggar | Länkkatalogen | Jesussajten.se  

« Tillbaka till kategorierna

Topp 100 kristna webbplatser:

Bloggar

I kategorin 'Bloggar' finns det nu 24 upplagda webbplatser som har minst 1 klick in från sin sida. Nedan finner du dem sorterade utifrån popularitet och klick till och från Jesussajten.

cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex

Upplagd tisdagen den 16 juli 2013.

Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera....

In: 7 / Ut: 8 / Visningar: 15 -

Aletheia Blogg & Tankesmedja

Upplagd fredagen den 30 november 2007.

På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.

In: 8 / Ut: 6 / Visningar: 4

In My Living Room

Upplagd tisdagen den 16 december 2014.

Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas...

In: 4 / Ut: 4 / Visningar: 11 -

Bengt Sjöberg -

Upplagd lördagen den 8 november 2008.

Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.

In: 4 / Ut: 2 / Visningar: 3 -

Bjorkbloggen

Upplagd fredagen den 10 juni 2011.

Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.

In: 1 / Ut: 5 / Visningar: 4 -

Hjärtats galleri

Upplagd måndagen den 14 maj 2012.

Foto, poesi och kortare texter om inre helande. Jag hoppas att du ska hitta något här som hjälper dig på vägen, från öppet sår till bleknat ärr...

In: 3 / Ut: 3 / Visningar: 4 -

toliveforchrist - en kristen blogg med Erica och Idah...

Upplagd lördagen den 23 maj 2009.

Det här är en kristen blogg som finns för att vi vill lyfta fram Jesus Kristus i bloggvärlden. Här kan du hitta allt från intressant bibelundervisning till tips om de hetaste kristna eventen och bibelskolorna. Vi kommer att lägga upp en del, men det är också meningen att ni som läser ska kunna skicka in dessa saker. Vi har också en frågelåda där vi kommer att svara på olika frågor som ni skickar in. För att skicka något till oss skriver du till: toliveforchrist@live.se. God bless! :)

In: 2 / Ut: 3 / Visningar: 6 -

Apg4, 12

Upplagd tisdagen den 11 maj 2010.

kristen sida, om frälsning, Jesu återkomst, vardagshändelser

In: 2 / Ut: 3 / Visningar: 5 -

TILL FYRBÅKEN

Upplagd måndagen den 9 augusti 2010.

En mötesplats där mycket handlar om den kristna tron, men även om vardagliga saker, tankar som vi behöver få dela med varandra, både glädje och sorg, tvivel och tro. I varje inlägg blinkar Fyrbåken ut en hälsning direkt från Guds ord! Tidens tecken är också i fokus!

In: 1 / Ut: 4 / Visningar: 5 -

peppebaron

Upplagd onsdagen den 18 juni 2008.

Kristen blogg med kommentarer och undervisning

In: 1 / Ut: 3 / Visningar: 6 -

Om Gud Finns

Upplagd söndagen den 1 mars 2009.

Eftersom jag är kristen och läser Bibeln, så kommer mycket av det jag skriver att präglas av det. Bloggen heter ju Om Gud Finns - och jag vet ju att den frågan ställs ofta och jag kommer att svara efter mina egna erfarenheter.

In: 1 / Ut: 3 / Visningar: 4 -

En kristens resa

Upplagd måndagen den 20 april 2009.

Liten vandringsblogg, med tankar och reflektioner över livet, men även lite annat smått och gott...

In: 2 / Ut: 2 / Visningar: 12 -

Hela Pingsten

Upplagd fredagen den 14 augusti 2009.

En blogg som vill förena det karismatiska med arbete för fred och rättvisa. Kyrkan har ofta delat upp sig i två olika grupper som sysslar med antingen det ena eller det andra, men urkyrkan innehöll både och.

In: 2 / Ut: 2 / Visningar: 4 -

Niclas Strindell om tro och liv

Upplagd måndagen den 30 november 2009.

Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.

In: 2 / Ut: 2 / Visningar: 3 -

Vårt Dagliga Bröd

Upplagd tisdagen den 13 april 2010.

Herrens folk går under i brist på kunskap. (Hos. 4:6) Denna blogg vill inspirera till ett ökat intresse för Guds Ord, Bibeln, det bröd som ger Liv. Jesus sa: "Jag är livets bröd. Den som kommer till mig skall aldrig hungra, och den som tror på mig skall aldrig någonsin törsta.” (Joh. 6:35)

In: 1 / Ut: 3 / Visningar: 5 -

Jesusliv-Det bästa livet som är tillgängligt för Alla, av Guds nåd genom tron på Jesus

Upplagd torsdagen den 8 april 2010.

Verkar för väckelse i landet, andlig förnyelse för de troende och församlingarna samt att folkskarorna ska ta emot Jesus och frälsning.

In: 1 / Ut: 3 / Visningar: 3 -

dagenreflektion

Upplagd söndagen den 28 november 2010.

En personlig blogg som reflekterar över innehållet i Dagen.

In: 1 / Ut: 3 / Visningar: 2 -

systersigne - din frikyrklige vän i etern

Upplagd fredagen den 20 april 2012.

ung kristen frikyrkofjant som brinner för jesus, kyrkkaffe, longboard och församlingen. att lära känna gud ska inte vara svårt, inte heller att läsa om honom och vad han gjort för oss. välkommen in.

In: 2 / Ut: 2 / Visningar: 5 -

En kristens resa genom Bibeln på ett år

Upplagd tisdagen den 16 juli 2013.

Bloggen kommer dagligen att kommentera ett antal kapitel i Bibeln. Hela Bibeln kommer att ha lästs igenom på ett år.

In: 2 / Ut: 2 / Visningar: 5 -

Masken

Upplagd torsdagen den 9 april 2009.

Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.

In: 1 / Ut: 2 / Visningar: 3 -

Fridens pensionat

Upplagd lördagen den 15 mars 2008.

Gör ett besök på Fridens pensionat och samla styrka. En uppbyggande blogg, om att leva ett rikare liv, med Jesus i centrum.

In: 1 / Ut: 1 / Visningar: 5 -

Bönehuset

Upplagd måndagen den 4 augusti 2008.

En blogg som skaffar känsla för gemenskap och bedjande.

In: 1 / Ut: 1 / Visningar: 16 -

Jesus Kristus JHVH Frälsaren

Upplagd tisdagen den 9 juni 2009.

Uppslagsverket: Bibeln. Sidan handlar om en tro på Gud, Jesus kristus och den Helige Ande, kristen musik(musikvideos) mer trafik till bloggen/hemsidan m.m. Föresten så driver jag även en webbring som kallas frälsarens webbring m.m.

In: 1 / Ut: 1 / Visningar: 5 -

Timor Dei | Gudsfruktan är vishetens begynnelse

Upplagd söndagen den 22 maj 2011.

Jag heter Annette. På den här bloggen reflekterar jag kring Kyrkan som jag älskar och landet som jag älskar. Och en del annat.

In: 1 / Ut: 1 / Visningar: 2 -

 


Topp av sidan

Bli fadder åt ett barn i Indien. Läs mer om Sofias Barnhem här.

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
framtid, befrielse., straff, lovers, illustration, stigar, Helande, erbjudande, vilddjuret, webshop, förtrösta, Ottsjö, Banner, profetisk, Vardagen, godhet, verksamhet, Händelser, husmöten, lovsång, Stockholm, livets, världssamfundet, english, Familjen, Austin-Sparks, jeriko, Counceling, skökan, statue, Skriverier, döda, änglar, Segerstad, intelligent, bibelläsningsplan, swedish, mörker, rening, uppsala, astor, livet, flygresor, Estetiskt, götene, evolutionsteorin, syrianska, Sunne, tvkanaler, produktionsbolag, vittne, Undervisning, bibelskola, skapelse/evolution, teens, Bibelstudie, Bipolär, radikalt, Luther, Lödöse, karismatik, Böner, webbtv, brink, Akademin, Johnsen, Tillbedjan, Gudsbild, glädje, serier, Svenska, Historia, målarbilder, Resande, skyddsängel, slott, Lerum, t-shirt, tillbedjan, missionjesus, Hobby, bonnier, syster, Gudomlig, piratpartiet, jesus, Päivärinta, Christian, Cowboyen, Astgård, kristikropp, skyddsänglar, child, bedjare, församling, healnde, havet, medianasir, totte,