Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Fredagen den 15 december 2017

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Personliga sidor | Länkkatalogen | Jesussajten.se  

« Tillbaka till kategorierna

Topp 100 kristna webbplatser:

Personliga sidor

I kategorin 'Personliga sidor' finns det nu 19 upplagda webbplatser som har minst 1 klick in från sin sida. Nedan finner du dem sorterade utifrån popularitet och klick till och från Jesussajten.

Allt förmår den som tror

Upplagd lördagen den 16 september 2006.

Jesus... är vägen sanningen och livet

In: 12 / Ut: 19 / Visningar: 26 -

Välkommen!

Upplagd måndagen den 1 februari 2010.

Välkommen till min personliga hemsida. Min önskan är att den som kommer hit ska få med sig nåt litet frö av uppmuntran. Här finns massor av bibelord, och små enkla förklaringar till en del av dem. Här kan man också finna lite enkel och kortfattad undervisning om varför man borde bli en kristen, och också några rader för den som är alldeles ny tron. Sidan är lite speciellt designad, men clipartbilder i countrygenren, kanske lite tjejigt.....

In: 6 / Ut: 21 / Visningar: 24 -

Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten

Upplagd torsdagen den 13 januari 2011.

Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :)

In: 6 / Ut: 17 / Visningar: 22 -

Pontus J. Back - officiell hemsida och blogg

Upplagd fredagen den 9 april 2010.

Här delar jag med mig om vad Jesus har gjort och gör i mitt liv. Det mesta är på engelska men sidan är alltid upp to date och länkar till mina svenska bloggar finns också.

In: 2 / Ut: 19 / Visningar: 25 -

Beraka

Upplagd lördagen den 7 augusti 2010.

En enkel blogg men förhoppningsvis till välsignelse för någon. Svenska och engelska.

In: 1 / Ut: 19 / Visningar: 19 -

brefvet.com

Upplagd söndagen den 30 mars 2008.

Hemsidan handlar om brevets betydelse i min väckelsehistoria. Brevformen passar berättelsen om bibelns betydelse i mitt liv.

In: 4 / Ut: 12 / Visningar: 24 -

Himmelriket Är Nära

Upplagd måndagen den 14 maj 2012.

Om Jesus som har visat sig för mig, mirakel, profetior och om mitt liv men också bilder, citat, tankar och funderingar.

In: 2 / Ut: 14 / Visningar: 20 -

Esra

Upplagd söndagen den 28 februari 2010.

Esra är en kristen sida för alla. Här vill jag förmedla min tro genom mina målningar. Till varje målning har jag en personlig bakgrund berättad, samt koppling till en aktuell bibelvers. Min bön och tanke med Esra är att dela med mig. Kanske någon annan får upp ögonen för Guds ord via mina bilder med berättelse.

In: 1 / Ut: 13 / Visningar: 24 -

MONY .:. proud to be latina

Upplagd fredagen den 17 juni 2011.

Stolt latina, men e rätt "försvenskad" :) Född i Chile och bor i Sverige sedan 6-års åldern. Lyckligt gift med DANIEL sen 1995. Stolt mamma till 4 skatter födda 1996-2006. Gud är nr 1 och min man och familjen är nr 2. Sen kommer församlingen. Älskar Latinomusik och att sjunga. Bloggen handlar om familjelivet, äktenskapet, föräldraskap (två tonårskillar födda 96+98 och två tjejer födda 04+06). Om hälsa och välmående, om att ta hand om sig själv... som arbetande 4-barnsmamma ;-)

In: 1 / Ut: 13 / Visningar: 16 -

Troende – släpp taget lita på Gud

Upplagd måndagen den 14 november 2011.

Personliga tankar från livets berg och dalbana, jag skriver utifrån min kristna tro, mitt konstnärskap och hur min högkänslighet påverkar min vardag.

In: 1 / Ut: 13 / Visningar: 14 -

Torgkyrkan

Upplagd torsdagen den 22 november 2007.

Torgkyrkans vision är att skapa en gemensam plattform för allt Guds folk i Södertälje. En uppmaning till enhet.

In: 1 / Ut: 12 / Visningar: 23 -

Startsida | JESUOMSORG

Upplagd lördagen den 5 februari 2011.

"Jesuomsorg" är en hemsida som visar på en vardagsnära relation med Jesus genom uppmuntran och undervisning med fokus på kärleken och nåden.

In: 1 / Ut: 12 / Visningar: 18 -

Sjungande Aposteln

Upplagd måndagen den 5 mars 2012.

Vi är kallade att vara sändebud från Gud och föra vidare det goda vi fått! Jag kommer skriva om tankar, undervisning och profetior osv till dig och mig som kristen och till Guds församling i denna tid. Men sidan är också för dig som ännu inte mött Jesus i ditt liv.

In: 3 / Ut: 10 / Visningar: 21 -

Edebols hemsida - Edebols hemsida

Upplagd måndagen den 8 april 2013.

Välkommen! Vi är glada att Du hittat fram till vår hemsida. Vi delar med många tron på Jesus Kristus, vi står i den Evangelisk-Lutherska traditi...

In: 2 / Ut: 10 / Visningar: 22 -

Rose-Maries kristna blogghörna

Upplagd onsdagen den 2 april 2008.

Tankar och kristen tro samt resan i Mose fotspår.

In: 1 / Ut: 9 / Visningar: 21 -

Guld, rökelse och myrra

Upplagd tisdagen den 28 september 2010.

Hur finner jag hoppets källa? Genom att våga leva i gemenskap med Gud säger en del. Och hur är en sådan gemenskap möjlig?

In: 1 / Ut: 9 / Visningar: 34 -

Tankar från Klarbärsträdet

Upplagd måndagen den 30 maj 2011.

En blogg mitt i mitt kristna liv som hustru, mamma, arbetskamrat, väninna och mina försök att vara medmänniska och ett kristusbrev. Lyckas ibland och misslyckas lika ofta men ger ändå inte upp :)

In: 1 / Ut: 6 / Visningar: 14 -

vägen och livet

Upplagd måndagen den 30 juli 2012.

Vägen och livet handlar om min relation till Jesus i vardagen. Jag skriver för att inspirera och att få ut min egen längtan att komma Gud närmare.

In: 1 / Ut: 6 / Visningar: 13 -

predikoindex.com

Upplagd söndagen den 7 februari 2010.

Predikoindex.com ljud predikningar "främjande av genuin Biblisk Väckelse" med gratis ljud / video predikningar kan du ladda ner genom klassiska predikanter som: AW Tozer, Leonard Ravenhill och många fler Lewi Pethrus, Paul Washer, Frank Mangs,

In: 1 / Ut: 4 / Visningar: 10 -

 


Topp av sidan

Bli fadder åt ett barn i Indien. Läs mer om Sofias Barnhem här.

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
confessions of a rosengard pastor

confessions of a rosengard pastor - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
befrielse., Bannerbyten, Daniel, motorcycle, Trosrörelsen, pastorn, Svenska, ekumeniken, Pastor, Kroatien, Community, molnen, församlingen, fadderbarn, necklace, onådda, Ådahl, klistermärken, Helig, Väckelse, rockneby, Heliga, messias, kompis, Operation, Vardagen, trädgård, förhör, Lorentzon, motorcyklar, Armenien, syrian, helige, emigrant, smörjelse, Nygren, baptistsamfundet, retreat, familjeliv, kaktus, författarskap, pyssel, ansvar, sparkar, urgamla, starta, Country, muslimer, profetisk, skapelsen, ikoner, Bibeltrogen, Family, bokstavstroende, apostlar, uppleva, sångare, producent, syster, predikant, mp3-predikningar, stockholm, deborah7, anden, ekenässjön, citat, skattkistan, dejtingsajt, bibelkommentarer, animation, again, skapande, svenska, andakt, alkohol, kvittensblock, Humanitär, Bibelns, missionera, signe, presentationer, jeriko, healing, truth, psalmböcker, himmel, omvänd, trosrörelsen, brunn, livets, oskuld, budskap, forskning, Andens, kontorsmaskiner, mölk, förändring, Romer, phonelist,