Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Fredagen den 25 maj 2018

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » De bästa kristna webbplatserna  

De bästa kristna webbplatserna och bloggarna

Ett av målen med Jesussajten är att samla de bästa kristna webbplatserna och bloggarna på nätet och göra det enklare för sökare att hitta dem. Här nedan finner du de som valt att lägga till sin länk i länkkatalogen kategoriserade så du enkelt kan hitta dem.

Sök webbplats

Sökord:

Välj kategori...

Bibelskolor
Innehåller 2 aktiva länkar.
Bloggar
Innehåller 118 aktiva länkar.
Butiker & e-handel
Innehåller 7 aktiva länkar.
Bn
Innehåller 4 aktiva länkar.
Israel
Innehåller 4 aktiva länkar.
Kyrkor & frsamlingar
Innehåller 20 aktiva länkar.
Litteratur & dikter
Innehåller 5 aktiva länkar.
Mission
Innehåller 16 aktiva länkar.
Musik & media
Innehåller 22 aktiva länkar.
Personliga sidor
Innehåller 46 aktiva länkar.
Portaler
Innehåller 2 aktiva länkar.
Profetik
Innehåller 7 aktiva länkar.
Resor & arrangemang
Innehåller 2 aktiva länkar.
Sverige
Innehåller 4 aktiva länkar.
Undervisning
Innehåller 22 aktiva länkar.
vrigt
Innehåller 65 aktiva länkar.

Senast upplagda länken

Slow train is coming

Den 02 January lades Slow train is coming upp och efter att ha blivit granskad och godkänd av Jesussajten är den nu synlig i katalogen. Sidan beskrivs av webmastern så här: Tider av förändring eller tider av inget alls? Själv väljer jag att följa med och leva i vår tid så kreativt som det bara är möjligt, därför bloggar jag. Är du feg är du inte värdig att gå i Jesu fotspår. Är du ljummen är du inte kristen. Vill du läsa mer? Besök då min blogg. För att se mer detaljer om sidan klicka här, för att besöka sidan direkt klicka här.

De 15 mest populära länkarna

Här finner du de 15 mest populära länkarna som är upplagda i länkkatalogen.

 1. rupeba
  Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar. Totala träffar: 40.

 2. Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
  Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv. Totala träffar: 35.
 3. Flammor
  Profetisk tidskrift. Totala träffar: 33.

 4. Gospel Sam
  En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.. Totala träffar: 18.

 5. Remix MusikOrdet
  Varmt välkomna! här kan ni koppla av och lyssna på musik, och läsa det jag delar av mig från mitt liv och Ordet.- Guds välsignelser, Rose-Marie. Totala träffar: 17.

 6. Aletheia Blogg & Tankesmedja
  På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.. Totala träffar: 14.
 7. skånebloggaren
  En blogg som vill förmedla sanning och frihet. Reflektektioner och belysning kring lärofrågor som jag anser är viktiga i den kristna tron!. Totala träffar: 14.
 8. European-American Evangelistic Crusades.
  Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.. Totala träffar: 14.

 9. Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
  Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.. Totala träffar: 14.
 10. Christian Mölk
  Bibelkommentarer, blogg och forum.. Totala träffar: 12.

 11. Källportens Weblog
  Andlig krigföring (bl.a. undervisningsserierna "Andlig krigföring i Psaltaren" och "Demonologi"), Veckans predikan, bra citat, bönesida etc.. Totala träffar: 8.
 12. Niclas Strindell om tro och liv
  Pastor och missionär Niclas Strindell bloggar om den tro som tar dig igenom.. Totala träffar: 7.
 13. Allt förmår den som tror
  Jesus... är vägen sanningen och livet. Totala träffar: 6.
 14. Kristna kläder webbshop
  Köp kristna kläder och visa dina vänner det glada budskapet! För dig, ledare, konferenser, kampanjer, möten, outreach.. Totala träffar: 6.

 15. Masken
  Blandade ämnen men i första hand evangelisation, även apologetik, som går hand i hand. Kompromissar inte med Skriften utan lägger desto större vikt vid de mindre "socialt acceptabla" beståndsdelarna i den kristna tron, som är mycket viktiga att ha kännedom om för att förstå de glada nyheterna (evangeliet) och bli verkligt frälst, men som knappast talas om i kyrkan idag; t.ex. Guds Lag, Guds vrede, domen, helvetet, synd, omvändelse, osv.. Totala träffar: 6.

 

 


Topp av sidan

Bli fadder åt ett barn i Indien. Läs mer om Sofias Barnhem här.

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
Pontus, kreationism, helanden, sydindien, Staffanstorp, Norge, Credoakademin, kopieringspapper, swedish, skapelsen, presenter, Poonen, skolan, alpha, teenstreet, testament, tankesmedja, granskning, Evigt, molingo, adoption, sajter, Second, again, frälsaren, Marriage, personliga, sykars, community, luther, Michael, livsord, Prayer, Lanka, Kristendom, omsorg, Länkbyte, vilorum, Segerstad, Resande, domen, teknik, Missionskyrkan, Jesus, apokalyps, tvkanaler, Edwards, uteliv, pannkakskyrka, Fotografera, sång, bakning, produktionsbolag, vardagligheter, fundering, profetia, dikter, peronligt, challenge, övernaturligt, missionskyrkan, länkar, Gräve, herren, hemsida, högtider, socialt, antikvariat, stockholm, Fader, brefvet, Livsord, Blogg, Armenien, ungdomspastor, ondska, video, ansvar, Allah, husmöten, Finns, psalmer, vision, hemsideskaparen, Uppståndelsen, fadern, övergrepp, bibelskolor, Bosnien, churches, församlingsplantering, platser, christmas, Livet, jeriko, Länkbyten, statens, emelkei, t-shirts,