Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Måndagen den 19 februari 2018

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » De bästa kristna webbplatserna  

De bästa kristna webbplatserna och bloggarna

Ett av målen med Jesussajten är att samla de bästa kristna webbplatserna och bloggarna på nätet och göra det enklare för sökare att hitta dem. Här nedan finner du de som valt att lägga till sin länk i länkkatalogen kategoriserade så du enkelt kan hitta dem.

Sök webbplats

Sökord:

Välj kategori...

Bibelskolor
Innehåller 2 aktiva länkar.
Bloggar
Innehåller 118 aktiva länkar.
Butiker & e-handel
Innehåller 7 aktiva länkar.
Bn
Innehåller 4 aktiva länkar.
Israel
Innehåller 4 aktiva länkar.
Kyrkor & frsamlingar
Innehåller 20 aktiva länkar.
Litteratur & dikter
Innehåller 5 aktiva länkar.
Mission
Innehåller 16 aktiva länkar.
Musik & media
Innehåller 22 aktiva länkar.
Personliga sidor
Innehåller 46 aktiva länkar.
Portaler
Innehåller 2 aktiva länkar.
Profetik
Innehåller 7 aktiva länkar.
Resor & arrangemang
Innehåller 2 aktiva länkar.
Sverige
Innehåller 4 aktiva länkar.
Undervisning
Innehåller 22 aktiva länkar.
vrigt
Innehåller 65 aktiva länkar.

Senast upplagda länken

In My Living Room

Den 16 December lades In My Living Room upp och efter att ha blivit granskad och godkänd av Jesussajten är den nu synlig i katalogen. Sidan beskrivs av webmastern så här: Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas.... För att se mer detaljer om sidan klicka här, för att besöka sidan direkt klicka här.

De 15 mest populära länkarna

Här finner du de 15 mest populära länkarna som är upplagda i länkkatalogen.

 1. rupeba
  Kristen sajt med dagens andakt, aktuellt, kristen undervisning, blogg, länkar. Totala träffar: 28.

 2. Flammor
  Profetisk tidskrift. Totala träffar: 17.

 3. Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv
  Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv. Totala träffar: 15.
 4. cikoria.blogg.se - Mina tankar om allt som händer här i livet och det som är viktigt för mig, t.ex
  Mina tankar och personliga reflektioner kring allt som händer här i livet och min kristna tro. Allt som är viktigt för mig och som intresserar mig t.ex djur, natur, kultur, konst, musik, design och så mycket mera..... Totala träffar: 12.
 5. Aletheia Blogg & Tankesmedja
  På grekiska heter sanning “aletheia”. Ordet kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och är det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.. Totala träffar: 11.
 6. European-American Evangelistic Crusades.
  Vi är en bibelcentrerad grupp av troende som vill växa i full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, ​​lär och utövar allt som Jesus lärde och som praktiseras av kyrkan i boken av Apostlagärningarna. Jesus kallade sina lärjungar att vara salt och ljus. Salt är ett konserveringsmedel, men det är också något som tillför smak och njutning till vår dagliga föda. Ljus är en symbol för sanningen, det är betryggande, genomträngande, ledande och exponerar mörker.. Totala träffar: 10.

 7. Christian Television Club 2000 - Stefan Maria Hallman
  Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället! Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt på.. Totala träffar: 8.
 8. Allt förmår den som tror
  Jesus... är vägen sanningen och livet. Totala träffar: 7.
 9. www.uppstandelsen.se
  Uppstandelsen.se har som sitt mål att väcka uppståndelse genom att befrämja klassisk kristen tro i reformert anda.. Totala träffar: 7.

 10. In My Living Room
  Glädje och uthållighet är något jag funnit vara viktigt i livet. Det har hjälp mig att ta mig igenom ett och annat i livet. Sång och musik har jag fått se bli mitt livs tema fastän ett engagerat lärarjobb och min underbara familj uppfyller min vardag. Och så var det heminredning och trädgård... Men det som gör mig verkligen glad, är att se människor utvecklas och bli det de är ämnade till att vara. Det finns så många drömmar som ska förverkligas.... Totala träffar: 6.
 11. Gospel Sam
  En spännande kristen hemsida för barn. Se kristna barnfilmer, bibelberättelser med färggranna bildspel, spela memory m.m.. Totala träffar: 5.

 12. www.adahl.se - Frank & Simon Ådahl
  Frank & Simon Ådahls officiella webbsida!. Totala träffar: 5.

 13. Bengt Sjöberg -
  Kristen tro i verkligheten. Evangelisation bland invandrare och hjälp i asylfrågor. Även om församlingen Kristen Gemenskap.. Totala träffar: 5.
 14. Craxyknas - Mitt kristna liv - nu öppet för allmänheten
  Hej vänner. Jag är en vanlig Södertälje-tjej på 22 år som längtar efter att vara ett ljus i Internetvärlden. Det finns så mycket skit här ute så jag vill sända ut lite glädje. Tillsammans med Jesus skriver jag om mitt liv och allt underbart som Gud välsignar mig med. Bra tips och härliga vittnesbörd om Guds kraft och kärlek. Han älskar dit vet du! :). Totala träffar: 5.
 15. Bjorkbloggen
  Jag är pingstvän + kreationist och skriver om omvändelse, rättfärdighet, synd, nåd, lag, och varnar för reformerta läror. Jag tror inte en kristen kan ha sin synd och sin frälsning också. Vi måste omvända oss! Jag tror inte att vi syndar för att vi är syndare, utan jag tror vi är syndare när vi syndar. Jag har bloggartiklar även på engelska och skriver många inlägg för att ge svar på de argument som kalvinister brukar använda för att visa att Gud förutbestämmer ALLT, inkl. synd.. Totala träffar: 5.

 

 


Topp av sidan

Bli fadder åt ett barn i Indien. Läs mer om Sofias Barnhem här.

Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Bannerbyte - Medlemmar
Jesussajten.se

Jesussajten.se - Medlem på Jesussajten.se

Populära sökord på Jesussajten
Sunne, budskapet, Frälsaren, urgamla, christer, bibeltrogna, parsmycken, nätmagasin, starta, katedral, domän, psykologi, rening, network, keyboard, mobilisering, Trosrörelsen, filosofi, Gammeddehewa, Familjen, webbanimation, Livsord, request, salvation, parfym, puritaner, figurer, under, Heawenson, Ny-david, missionsresor, rostfritt, böcker, Tillbedjan, pacifism, Colombia, förebedjare, Children, Luthersk, Humanitärt, eldsflamman, Kristen, smörjelse, bekännelse, IKON1931, luther, adventkyrkan, Herrens, bibelskolor, letssnacka, Missional, Böcker, Augustinus, onani, härlighet, musik, älskar, nybliven, skökan, mening, Kåre, missionskyrkan, socialtjänsten, Kristna, upprättar, Hjälpare, gratis, ekumenik, barnpro, Munspel, Ottsjön, förändring, skivor, berättelser, messias, metal, långfilm, motorcyklar, Underkastelse, assyriska, frågelåda, tonåring, Vardagstjafs, Ortodoxa, jämställdhet, lärjungar, Porten, citat, Återkomst, maxholtz, världssamfundet, helandemirakler, Krister, vatten, reformation, judisk, partipolitik, jesus music, Bibelvers,