Skakande profetia över Sverige - Helt oförberett kommer detta land att vara när det intas av fientliga styrkor

« Fler artiklar


Soldater på väg. Mot Sverige?
Bildtext: Soldater på väg. Mot Sverige? (Skakande profetia över Sverige - Helt oförberett kommer detta land att vara när det intas av fientliga styrkor)

Publicerad tisdagen den 22 december 2020.

Profetior skall alltid prövad inför Herren och utifrån Guds ord. Med tanke på vad som hänt i Sverige genom åren och hur läget ser ut nu (praktiskt taget en diktatur) så väljer vi att återpublicera Thomas Blidbergs profetia från den 3-5 okt här nedan. Vi kan bara be om detta och be Gud ge oss mer information genom de profeter som är kallade.

Profetia: "Helt oförberett kommer detta land att vara när det intas av fientliga styrkor."
"Man har förkastat mina ord länge nog i detta land och levt efter sina egna begär. Tiden är snart inne för mina domar att gå över detta ogudaktiga land. "

Dessa mycket allvarsamma ord kom till mig under bön, den 3-5 oktober, nu upplever jag Herrens maning att dela dessa vidare, jag har lagt ut dem på min Facebook sida, men under bön nu på morgonen upplevde jag att Herren manar mig att dela dem med dig via meil. Jag fruktar Gud, och bävar inför allsmäktig Gud inför det jag tror är Hans ord, jag känner en oerhörd nöd och vånda inom mig. Du ska pröva dessa ord i ditt eget hjärta och mot Guds ord, känner du Herrens maning att dela dem vidare så gör du så. Jag upplever det vara varningsord i en mycket sen tid innan allt förändras, så hastigt att ingen utom de som har olja i sina lampor och är vakande förstår. Låt oss fortsätta att be för vårt land och folk innan nådens tid är slut.

Här följer orden:

Katastrofen kommer som en störtflod över detta land!!

Helt oförberett kommer detta land att vara när det intas av fientliga styrkor. Man har förkastat mina ord länge nog i detta land och levt efter sina egna begär. Tiden är snart inne för mina domar att gå över detta ogudaktiga land. Jag vill inte dom, jag vill nåd säger Herren. Men mitt folk mördar, begår äktenskapsbrott, man svär, ljuger och stjäl. Alla mina älskade ofödda barn som man mördar för sin vällusts skull. Det är en skam, och ni i detta land har dragit en blodsskuld över er.

Jag vill nåd men ur mina domar kommer människor att omvända sig, det är den enda vägen för detta ogudaktiga folk. Jag älskar mitt land Sverige, med dess folk säger Herren, Herren den Allsmäktige, men ni har vänt mig ryggen genom er synd, och era överträdelser vilar tungt på detta land. Tiden är kort mina barn, omvänd er medan tid är. Många kommer för sent att vakna upp ur sin sömn. Jag har länge och på många olika sätt varnat mitt älskade folk till omvändelse. Men ni har inte velat lyssna till mina profeters förmaningar utan gjort er hårda, därför kommer dom när jag vill nåd. Genom detta kommer många att bli räddade, trots det lidande ni måste genomgå. Men det gör er öppna för nåden, då ni inte längre klarar er själva genom ert materiella välstånd som varit en av alla era gudar.

Vänd dig mitt barn av ditt hjärta till mig, vänd om från din synd, ditt jagande av eget ägande, till att dela med dig till alla dessa som lider. Sök mig medan jag låter mig finnas. Tiden är mycket kort, snart faller detta land i bitar under min dom. Vänd om mitt älskade barn medans tid finns. Tiden är mycket kort, Jag kommer snart på skyarna, för att hämta min brud, de som gjort sig redo som är heliga och rena och redo för min bröllopsmåltid, Lammets fest. Saliga är de som tvättat sina kläder vita i Lammets blod, genom att omvända sig från sin synd, himmelen är öppen för alla dessa. Så har Herrens mun talat. Jag är den förste och den siste, var redo jag kommer snart. Amen, amen säger Herren den Allsmäktige, den ende sanne Guden. Mina ord är sanna och vissa. Tro och ta emot säger Herren, Herren.

Just nu förbereds antikristligt välde över jorden, förödelsens styggelse kommer snart att stå på helig plats. Mina heliga kommer att förföljas, men min härlighet kommer att vara över dem, de som har sina hjärtan fyllda av mig och vända till mig när svårigheterna kommer. Sök mig, där är din trygghet mitt barn, om du än måste gå igenom mörker och djupa vatten så är jag med dig och min nåd är dig nog. Jag bär dig, jag fyller dig med min Andes kraft. Lev i tacksägelse där är nåden verksam. Dessa ord mitt barn är för att ge dig kraft vad som än kommer på. Svårigheter måste komma, det är förutbestämt. Ingen annan väg är möjlig, men mitt i den kan du vara trygg hos mig mitt älskade barn.

Jag är nåd och sanning, för var och en som av sitt hjärta vänder sig till mig. Jag vill rädda och frälsa, det är mitt enda syfte i allt jag gör, men när människan gör sig hård och otillgänglig så finns till slut ingen annan väg än dom och svårigheter, för att väcka en sovande församling och en fallen värld. Min är äran och makten i evighet säger Herren, Herren den Allsmäktige, ende och sanne Guden. Frukta inte, jag älskar mina barn, mitt folk i detta land. För var och en som söker skydd hos mig bevarar jag hos mig i tider av svårigheter. Det är inte för intet Jag varnar. Jag vill väcka de som sover, men de som gjort sig hårda och stora i sig själva är ointagliga utan att svårigheter måste komma. Min är nåden den vill Jag ge i fullt mått till var och en som omvänder sig från sin synd säger Herren, Herren. Frukta inte säger Herren, Herren.

Skulle jag tala lögn mitt barn, nej Jag talar sanning. Dessa mina ord är vissa och sanna. Frukta inte, tro och vandra i min gemenskap, i lydnad för mig, mitt ord, då gör du min vilja. Jag är trygghet hos mig finns ro mitt i stridens hetta, frukta inte mitt barn. Så har Herrens mun talat, Amen.
Den främmande elden är inte från mig säger Herren. Min eld är helig, den renar från synd och har som syfte att hjälpa mitt folk att vandra i helighet, inte märkliga kraftmanifestationer. Det är en falsk eld, lögnens eld. Lögnaren har en avsikt, att bedraga, han kommer med falska imitationer av det som är äkta. Jag är äkta säger Herren, min är sanningen, jag ger nåd. Min eld är en helig renande eld för att hjälpa mitt folk till att leva i min heliga närvaro med sin blick på mig, på korset.

Min heliga eld renar dig för mina syften, Jag vill att min brud skall vara helig, det blir hon genom min renande eld. Akta dig mitt barn för den falska karismatiken idag. Minns mitt ord att satan kommer som en ljusets ängel för att bedra. De som inte vandrar i min helighet och längtar efter min närvaro blir lätt bedragna. Endast de som överlåter sina liv av äkta kärlek till mig vill stå fasta intill änden. Därför mitt älskade barn, ge mig ditt hjärta helt och fullt, du kan inte tjäna två herrar. Jag delar heller inte min ära med någon annan. Min är äran och makten i evigheternas evigheter säger Herren Sebaot.

Skriv mitt barn, skriv upp mitt ord. Tiderna blir mycket snart väldigt allvarliga. Det ord du hört mig säga kommer att gå i fullbordan, du ska inte frukta, dela dessa ord vidare. Min nåd kommer att frälsa i tider av oerhörda svårigheter. Människor kommer i sin nöd vända sig till mig.
Du kanske frågar, Varför? Men jag har redan sagt varför! Syndens lön är döden. När människan lever i sin synd utan att vända om kommer konsekvens. Jag vill benåda säger Herren, min nåd vill jag ge alla dessa som med sina hjärtan hänge sig åt mig. Jag kommer snart på skyarna för min brud som är redo. Svårigheterna måste komma, min luttrande eld går över detta land, för sållningens tid kommer genom svårigheterna. Jag älskar varje människa och vill inte att någon enda skall gå förlorad, men var och en har en fri vilja som jag inte tvingar mig på. Jag söker och manar och lockar för att finna människobarn som vill vara i min gemenskap utifrån kärlek, inte av plikt och religiösa beteenden.

Min är nåden, jag längtar efter att benåda, därför du människa vänd dig till den sanna vägen, till ett sant förvaltarskap av ägande, till att överlåta ditt liv med allt du är och äger och har till mig, som är den ende sanne och levande Guden. Jag är Alfa och Omega, Se Jag kommer snart, gör dig redo. Vänd dig bort från all synd, lev i min helighet och gemenskap i Anden, där är frihet, fullständig frihet och nåd. Se dessa ord är mina, de är sanna och vill möta var och en som vänder sig av sitt hjärta till mig. Så har Herrens mun talat. Amen.
Pröva detta inför Herren kära vänner.

Av: Thomas Blidberg.


Källor:
https://www.facebook.com/thomas.blidberg


16541 besökare har läst artikeln sedan den lades upp.

Skicka in din story också! Klicka här.

Dela med vänner!Senaste artiklarna....

USA sk kristna ledare dissar Trump - presidenten håller jultal likt en predikan

Se båda klippen och bedöm själv vem som kanske har mest respekt för Gud och Jesus. En president som skall leda sitt land eller en pastor/ledare som skall leda de troende... Inga fler kommentarer ...

Läs hela artikeln...

Skakande profetia över Sverige - Helt oförberett kommer detta land att vara när det intas av fientliga styrkor

Inskickad av: Thomas Blidberg

Profetior skall alltid prövad inför Herren och utifrån Guds ord. Med tanke på vad som hänt i Sverige genom åren och hur läget ser ut nu (praktiskt taget en diktatur) så väljer vi att återpub...

Läs hela artikeln...

Tips! VAKEN I EN TID AV VILLFARELSE - Marcus Bloom

Tips på predikan av Marcus Bloom från den 13 december som togs bort av YouTube! "En uppväckande predikan utifrån Guds ord om tiden vi lever i nu. Hör om C-virus och agendan bakom och likhetern...

Läs hela artikeln...

EU förklarar Lukashenko persona-non-grata i EU!

Inskickad av: Jesussajten

Framgång för folket i Belarus då EU precis har gått ut med att de ej erkänner Lukashenko som president för Belarus samt har förklarat Lukashenko persona-non-grata i EU. Dvs portad i hela EU. Me...

Läs hela artikeln...

Lukashenko tappar tålamodet med strejkande arbetare?!

Inskickad av: Jesussajten

När en demonstrant/strejkande arbetare skriker att polisen får skjuta dem triggas Lukashenko och kommer fram och säger till dem i arg ton att han "inte kommer döda dem, att det inte är i hans int...

Läs hela artikeln...

Koncentrationsläger för politiska fångar i Slutsk, Belarus?

Inskickad av: Jesussajten

Enligt ännu så länge obekräftade uppgifter skall diktaturen i Belarus ha skapat ett koncentrationsläger med vakter och taggtråd i staden Slutsk. I täckmantel av ett fältsjukhus hålls fångar ...

Läs hela artikeln...

Hur länge kan Lukashenko hålla kvar makten?

Inskickad av: Jesussajten

Folkets tålamod med kommunisten Alexander Lukashenko verkar nu sprida sig utom kontroll. Hot om att bjuda in Ryssland och polisens tortyrmetoder verkar inte stoppa folket att säga vad de tycker. I e...

Läs hela artikeln...

Terror i Belarus - Vitryssland - gå på gatan och bli misshandlad

Inskickad av: Jesussajten

Svensk press är som vanligt tysta när det gäller att rapportera från länder där folket reser sig upp mot regeringen. Först såg vi Iran där tusentals människor har fått sätta livet till fö...

Läs hela artikeln...

Världen Idag Debatt: Massinvandring har förstört vår möjlighet att kunna hjälpa

Inskickad av: Jesussajten

I ett svar på en debattartikel i Världen Idag (se källan nedan) tar Johannes Enarson till orda och belyser sambandet mellan massinvandring och minskade tillgångar för en bra välfärd i landet. I...

Läs hela artikeln...

SENASTE NYTT: Trump presenterar fredsplanen för mellanöstern

Inskickad av: Jesussajten

Senare idag kommer president Trump att presentera sin plan för fred i mellanöstern, även kallad Århundradets Fredsplan. Förra gången ställdes planen in pga osäkerheten i valresultatet i Israel...

Läs hela artikeln...