Jesussajten.se - gå till förstasidan. En portal med länkar till kristna webbplatser & bloggar
Torsdagen den 18 oktober 2018

Tidrapportering på nätet med Jobbtimmar.se - läs mer här!
Hem » Detaljer för 'Scrapido | Fun it is!' på Jesussajten.se  

De bästa kristna webbplatserna och bloggarna

« Tillbaka till katalogens kategorier
« Tillbaka till personliga sidor

Detaljer för Scrapido | Fun it is!

Besök Scrapido | Fun it is! nu!

Scrap I do handlar om två saker - viljan att följa Gud och på ett enkelt sätt berätta om min tro genom mitt hantverk. Scrap I do - skräp jag gör visar på att jag försöker använda mig av återvunnet materiel. Skräp är också ett sätt som jag har sett på mig själv under väldigt lång tid innan Gud återupprättade mig! Jag har en ryggsäck med erfarenheter som vägt tungt länge - nu blir den lättare för var dag tillsammans med Jesus.

Besök direkt

http://www.scrapido.se

Dela med dig!

Tycker du sidan är bra? Dela med dig till dina vänner!

Nyckelord:

Gud, Jesus, framtid, hopp, scrapbooking, tro, vittnesbörd, återupprättad, pyssel

Kort om Scrapido | Fun it is!

Webbplatsen registrerades tisdagen den 16 juli 2013. Webmaster för hemsidan heter Anna-Carin Solefält. Vill du komma i kontakt med dem så rekommenderar vi att besöka dem på följande adress http://www.scrapido.se och leta efter kontaktinformation på deras hemsida.

Ytterliggare detaljerad information

Att jag valt att döpa min pyssel blogg till Scrap I do handlar om två saker, jag gillar att ha något för händerna och att pyssla är rogivande, utvecklande och avkopplande för mig. Scrap I do – fun it is, översatt till svenska blir skräp jag gör – kul det är. Jag gillar att använda mig av återanvända saker i mitt pysslande.

Skräp är också ett sätt som jag har sett på mig själv under väldigt lång tid, jag har brottats mycket med min självkänsla/självförtroende/självbild och mitt egen värde. Jag har en ryggsäck med erfarenheter som vägt tungt länge, och jag har jobbat hårt på att den ska bli lättare att bära. Men trots alla mina insatser under åren, så blev det inte riktigt helt bra.

2006 hände något fantastiskt som kom att bli en vändpunkt i mitt liv, Gud kom in i mitt liv igen.

Som barn var jag väldigt förälskad i Jesus, söndagsskolan var något som jag såg framemot varje vecka och sedermera kyrkans barntimmar. En av mina favorithistorier om Jesus som jag gillade mycket var när han tog sig tid till att ta emot barnen; Markus;”13 Man bar fram små barn till Jesus för att han skulle röra vid dem. Men lärjungarna visade bort dem. 14 När Jesus såg det blev han upprörd och sade till dem: ”Låt barnen komma till mig och hindra dem inte! Ty Guds rike tillhör sådana. 15 Amen säger jag er: Den som inte tar emot Guds rike som ett barn kommer aldrig dit in.” 16 Och han tog upp dem i famnen och lade händerna på dem och välsignade dem.”

När jag kom upp i tonåren så började jag glida iväg från min tro, och under tjugo års tid så gick jag mina egna vägar. Men så här efteråt så inser jag att Gud alltid funnits med mig, så även om jag gick min egen väg, så har Gud aldrig släppt taget om mig.


Hur har det gått för Scrapido | Fun it is! på topplistan?

Just nu har de 0 IN träffar och 0 UT träffar. Den lilla topplista knappen har visats på deras hemsida 2 gånger. Nedan kan du se hur det gick för dem den senaste tiden.

Datum In Ut Visningar
2018-10-15 0 1 13
2018-09-15 0 1 16
2018-08-16 0 2 16
2018-07-17 0 1 13
2018-06-17 0 0 14
2018-05-18 0 4 13
2018-04-18 0 5 25
2018-03-19 0 7 33
2018-02-17 0 3 27
2018-01-18 0 3 23
2017-12-19 0 2 22
2017-11-19 0 5 19
Totalt 0 34 234

Länkknappar

Länka till Jesussajten med någon av dessa koder från din sida ovan för att din sida skall vara aktiv och synlig i katalogen:

Jesussajten.se

Jesussajten.se

Textlänk: Jesussajten.se


Topp av sidan

Bli fadder åt ett barn i Indien. Läs mer om Sofias Barnhem här.
Mer på Jesussajten!
Fler sidor på Jesussajten: Regler och riktlinjer | Sitemap | Internet / privacy policy | RSS kanaler | Se Kanal 10 nu på webben | Veckans Kanal 10 TV tablå | Nästa veckas Kanal 10 TV tablå | Kristna resor | Kristen webb TV | Kristen e-butik | Topp 5 på din webbplats | Länkkatalog på din webbplats | Banners & knappar | Våra e-postlistor | Gör som startsida | Lägg till i favoriter
 
Populära sökord på Jesussajten
Operation, tankar, Humanitärt, newbigin, ockultism, göteborg, webbutik, illustration, profetiskt, Sånger, antikvariat, efs-kyrkan, Uppståndelsen, mening, apostolisk, Norge, glädje, thommy, Döva, Fisken, shoponline, jorden, Livet, ikoner, vilddjuret, Pingst, livets, Fishpond, Messias, knappar, predikant, piano, presentationer, tilltal, under, journalist, Frälsaren, målningar, Mirakel, gemensam, kollegieblock, läger, Freak, Tankar, Fotografera, kanaler, internationell, villfarelse, ekonomi, familjeliv, kalender, Sionism, ambassadors, vatten, harmoniskt, Humanitär, rambo, vishet, Böneämne, Sångare, danmark, föräldraskap, droger, konfirmationspresenter, biblar, kingdom, Jerkblog, artiklar, teaching, Päivärinta, trossamfund, husmöten, ansvar, pannkakor, politiskt, evolutionsteorin, Ottsjo, evangelisk, Hälsning, bekännelse, existentiellt, verksamhet, statyer, Staffan, Baptist, Judar, tiden, stillhet, demoner, gotisk, monergism, irrlärare, England, pojkar, LP-kontakt, Jehova, tonåring, pictures, präst,